خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام را ترجیح میدهید؟

رأی دهندگان
    4. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • پشت کنکور بمانم

3 75.00%
    • رشته ای پایین تر از حد انتظارات خود انتخاب کنم

1 25.00%
    نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات

Question چاره چیست؟؟!

سلام
      بی مقدمه:
      تجربی ام؛رتبه کنکورم افتضاح شد؛رشته هایی ک دوس دارم رو نمیگیره
      احتمال 99% موندم واسه سال بعد
      میخوام از اول ماه بعد شروع کنم
      اشکالات اساسیم بیشتر از همه تو ریاضیه
      حالا میخواستم بپرسم:
      برا من پشت کنکوری کتاب تست ریاضی چی پیشنهاد میدید؟؟اصلا ریاضی رو چ طور و با چ منطقی بخونم؟؟(17درصد!ریاضی زدم)
      برا درس شیمی چیکار کنم؟چ کتاب یا کتابهایی؟میخوام کتاب درسی رو اولویت اول قرار بدم اما کتاب کمک درسی هم نیاز دارم ب هر حال؛پیشنهاد شما چیه؟و اینکه کتب شیمی چقدر تغییرات داشته؟(44زدم امسال)
      شنیدم دین و زندگی تغییراتی داشته،اگر درسته،در چ حد بوده این تغییرات؟
      برا فیزیک دوم آبی؛فیزیک سوم بنفش و انرژی اتمی و برا پیش آبی و بخشی از انرژی اتمی رو کار کردم +فیزیک پایه گاج
      زیاد دوست ندارم ی کتاب رو دوبار بخونم٫تو خونه برا سوم خیلی سبز و خوش خوان و برا دوم انرژی اتمی دارم؛امسال برا فیزیک چ کتابی رو کارکنم؟(60زده بودم)
      تصمیم گرفتم دیگه کلا واسه زیست تست نزنم؛عوضش کتاب رو چندین بار دقیق مطالعه بکنم،نظر شما در این باره چیه؟(60%)
      زمین شناسی چلاجور ب کجا رسید؟؟چاپ شد آخر سر؟
      برا عربی گاج سفید داشتم ولی رو کتاب پاسخ دادم دیگه قابل استفاده نیس؛این بار برا عربی چی بگیرم؟(65%)
      برا دینی ادبیات و زبان هم فعلا برنامه خاصی ندارم:yahoo (4):
      حالا نوبت شماست
      ببینم چی کار میکنید!
      با تشکر

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اگه واقعا خودتون اعتقاد دارین میتونین سال دوم بخونین به حرف بقیه گوش ندین و بعد از یه استراحت دوباره شروع کنین ...

ریاضیات و فیزیک نیاز به تمرین و تست زیاد دارند ؛ خواندن کتاب درسی در این دو درس زیاد پیشنهاد نمی کنم ولی باید مفاهیم کلی دو درس را از روی جزوه ابتدا بخونید و تست های سراسری سال های گذشته را به دقت بزنید ! تست تالیفی اگه وقت کردین و مشابه کنکور بودن بزنید و گرنه تمام تمرکزتون در این دو درس روی تست سراسری باشه !!!

شیمی در ابتدا خط به خط کتاب رو خوب بخونید و تسلط پیدا کنید ! تست های سراسری مسائل شیمی عالی هستند و میتونه منبع تست خوبی به شمار بیان اما برای تست های حفظی تمام تمرکزتون روی کتاب درسی باشه !
      زیست شناسی کار خوبیه که تسلط داشته باشین روی خوندن و مرور متن کتاب اما تست واقعا الزامیه چرا؟ چون که ذهنتون رو برای مفهومی خوندن باز می کنه ! اما در کل وقت بیشتری برای خوندن متن کتاب درسی زیست کنید اما تست هم فراموش نکنید . لاقل مباحث مهم رو حتما تست نیاز دارین . از تست هم نکته برداری کنید در کتاب که نیاز نباشه دوباره اون تست رو بخونی .

دینی از حالا زوده نمی خواد بخونی ! عربی بیشتر با تکنیک های ترجمه و قواعد اشنایی پیدا کن منبع گاج میکرو . زبان انگلیسی معنی رو خوب یاد بگیر و درک مطلب هم زیاد کار کن .
      ادبیات درس به درس نمیخواد بخونی یعنی مبحثی بخون . قرابت معنایی و ارایه تست زیاد میخواد .

در مورد منبع هایی که گفتی پیشنهاد نمی کنم منبع تو عوض کنی و با همون منبع قبلت کار کن . منبع تست زنیت بیشتر تست های سراسری سال های گذشته باشه ! مثل ریاضی و فیزیک که حتی تست های سال 60 هم به درد بخوره !

موفق باشید
      اگه یه روز تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده ، تا فقط خودت باشی و خودش !

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما با این درصد ها میخوای 1 سال دیگه بمونی ؟؟؟؟؟؟

رشته های خوبی میتونی قبول بشی ها.... همه که نباس پزشک بشن...

البته هر طور میدونی..

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام ...انگاری.سال به سال ظرفیتا کم و کم تر میشه ...اگه به خودت اعتماد داری چراااااااااااااااکه نه.....این بهترینه البته اگه کاملا مطمئنی..

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      در مورد اینکه می خواهی بمونی سال آینده یا نه بیشتر فکر کن، قرار نیست چون سال دوم می خونی بهتر بشی،
      برعکس امکان داره بدتر هم بشی ( چون سال دوم خوندن مشکلاتی از قبیل خستگی و غرور داره که باید الان با خودت حلش کنی )

حالا اگر می خواهی می تونی از فیلم کلاس های ما استفاده کنی ( چند تا را دانلود کن اگر مفید بود استفاده کن )

الان ریاضی تجربی آقای صدری روی سایت موجود است، ریاضی تجربی آقای شامیزاده هم تا شنبه بعد از ظهر روی سایت قرار می گیره

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

یه مورد دیگه فکر کنم ریاضی تجربی را آقای شامیزاده تا آخر آبان تموم کنه، الیته اگر بخواهد طبق روال سال گذشته تدریس بکنه
      تحصیل رایگان در دبیرستان و کنکور با دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف.

امام صادق (ع) :
      اگر عدالت در میان مردم برقرار شود، همه بی نیاز می شوند و به اذن خداوند متعال آسمان روزی خود را فرو می فرستد و زمین برکت خویش را بیرون می ریزد( کافی ج 3، ص 568 )

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)