-
چاره چیست؟؟!
سلام
بی مقدمه:
تجربی ام؛رتبه کنکورم افتضاح شد؛رشته هایی ک دوس دارم رو نمیگیره
احتمال 99% موندم واسه سال بعد
میخوام از اول ماه بعد شروع کنم
اشکالات اساسیم بیشتر از همه تو ریاضیه
حالا میخواستم بپرسم:
برا من پشت کنکوری کتاب تست ریاضی چی پیشنهاد میدید؟؟اصلا ریاضی رو چ طور و با چ منطقی بخونم؟؟(17درصد!ریاضی زدم):yahoo (50):
برا درس شیمی چیکار کنم؟چ کتاب یا کتابهایی؟میخوام کتاب درسی رو اولویت اول قرار بدم اما کتاب کمک درسی هم نیاز دارم ب هر حال؛پیشنهاد شما چیه؟و اینکه کتب شیمی چقدر تغییرات داشته؟(44زدم امسال)
شنیدم دین و زندگی تغییراتی داشته،اگر درسته،در چ حد بوده این تغییرات؟
برا فیزیک دوم آبی؛فیزیک سوم بنفش و انرژی اتمی و برا پیش آبی و بخشی از انرژی اتمی رو کار کردم +فیزیک پایه گاج
زیاد دوست ندارم ی کتاب رو دوبار بخونم٫تو خونه برا سوم خیلی سبز و خوش خوان و برا دوم انرژی اتمی دارم؛امسال برا فیزیک چ کتابی رو کارکنم؟(60زده بودم)
تصمیم گرفتم دیگه کلا واسه زیست تست نزنم؛عوضش کتاب رو چندین بار دقیق مطالعه بکنم،نظر شما در این باره چیه؟(60%)
زمین شناسی چلاجور ب کجا رسید؟؟چاپ شد آخر سر؟
برا عربی گاج سفید داشتم ولی رو کتاب پاسخ دادم دیگه قابل استفاده نیس؛این بار برا عربی چی بگیرم؟(65%)
برا دینی ادبیات و زبان هم فعلا برنامه خاصی ندارم:yahoo (4):
حالا نوبت شماست:yahoo (8):
ببینم چی کار میکنید!:yahoo (100):
با تشکر:yahoo (16):
-
اگه واقعا خودتون اعتقاد دارین میتونین سال دوم بخونین به حرف بقیه گوش ندین و بعد از یه استراحت دوباره شروع کنین ...
ریاضیات و فیزیک نیاز به تمرین و تست زیاد دارند ؛ خواندن کتاب درسی در این دو درس زیاد پیشنهاد نمی کنم ولی باید مفاهیم کلی دو درس را از روی جزوه ابتدا بخونید و تست های سراسری سال های گذشته را به دقت بزنید ! تست تالیفی اگه وقت کردین و مشابه کنکور بودن بزنید و گرنه تمام تمرکزتون در این دو درس روی تست سراسری باشه !!!
شیمی در ابتدا خط به خط کتاب رو خوب بخونید و تسلط پیدا کنید ! تست های سراسری مسائل شیمی عالی هستند و میتونه منبع تست خوبی به شمار بیان اما برای تست های حفظی تمام تمرکزتون روی کتاب درسی باشه !
زیست شناسی کار خوبیه که تسلط داشته باشین روی خوندن و مرور متن کتاب اما تست واقعا الزامیه چرا؟ چون که ذهنتون رو برای مفهومی خوندن باز می کنه ! اما در کل وقت بیشتری برای خوندن متن کتاب درسی زیست کنید اما تست هم فراموش نکنید . لاقل مباحث مهم رو حتما تست نیاز دارین . از تست هم نکته برداری کنید در کتاب که نیاز نباشه دوباره اون تست رو بخونی .
دینی از حالا زوده نمی خواد بخونی ! عربی بیشتر با تکنیک های ترجمه و قواعد اشنایی پیدا کن منبع گاج میکرو . زبان انگلیسی معنی رو خوب یاد بگیر و درک مطلب هم زیاد کار کن .
ادبیات درس به درس نمیخواد بخونی یعنی مبحثی بخون . قرابت معنایی و ارایه تست زیاد میخواد .
در مورد منبع هایی که گفتی پیشنهاد نمی کنم منبع تو عوض کنی و با همون منبع قبلت کار کن . منبع تست زنیت بیشتر تست های سراسری سال های گذشته باشه ! مثل ریاضی و فیزیک که حتی تست های سال 60 هم به درد بخوره !
موفق باشید
-
شما با این درصد ها میخوای 1 سال دیگه بمونی ؟؟؟؟؟؟
رشته های خوبی میتونی قبول بشی ها.... همه که نباس پزشک بشن...
البته هر طور میدونی..
-
سلام ...انگاری.سال به سال ظرفیتا کم و کم تر میشه ...اگه به خودت اعتماد داری چراااااااااااااااکه نه.....این بهترینه البته اگه کاملا مطمئنی..
-
در مورد اینکه می خواهی بمونی سال آینده یا نه بیشتر فکر کن، قرار نیست چون سال دوم می خونی بهتر بشی،
برعکس امکان داره بدتر هم بشی ( چون سال دوم خوندن مشکلاتی از قبیل خستگی و غرور داره که باید الان با خودت حلش کنی )
حالا اگر می خواهی می تونی از فیلم کلاس های ما استفاده کنی ( چند تا را دانلود کن اگر مفید بود استفاده کن )
الان ریاضی تجربی آقای صدری روی سایت موجود است، ریاضی تجربی آقای شامیزاده هم تا شنبه بعد از ظهر روی سایت قرار می گیره
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
یه مورد دیگه فکر کنم ریاضی تجربی را آقای شامیزاده تا آخر آبان تموم کنه، الیته اگر بخواهد طبق روال سال گذشته تدریس بکنه