باید یه اعتراض بزرگ باید بکنیم بچه های تهران میتونن جلوی سازمان سنجش جمع بشن یادمه چندسال پیش برای کاهش ظرفیت بچه این کار رو کردن
باید یه اعتراض بزرگ باید بکنیم بچه های تهران میتونن جلوی سازمان سنجش جمع بشن یادمه چندسال پیش برای کاهش ظرفیت بچه این کار رو کردن
پارسال اگه يادتون باشه يه حركت خيلي عظيم صورت گرفت كه به ديوان عدالت اداري شكايت نامه بنويسيم ولي وقتي آمار گرفتم گفتن فقط 9 نفر نوشتن كه يكيشونمفحش بود![]()
هر يك نفر از بچه هاي كنكوري سال 94 كه به ديوان عدالت اداري شكايت كنه يه قدم به حقش نزديك شده.
اگه به سنجش اعتراض بزنين بهتون ميگه كه تصميم كارگروه ماده 4 هست و به ما ربطي نداره و حق هم با اونهاست.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سال 87 اين كار انجام شد چون خيلي ها با اين كه رتبه خيلي خوب داشتن قبول نشده بودن بعد سنجش كوتاه اومد و دوباره مهلت انتخاب رشته گذاشت
واقعا مسخره ترین قانونیه که میتونستن تصویب کنن
ولی باید یه کاری کرد چون اگه ولشون کنیم به احتمال زیاد سال دیگه تاثیرش بیشتر هم میشه
دقیقا من حتی زیستمو 70 زدم به رتبه زیر 2500 امیدوار بودم ولی رتبم شد 7673 الان داغونم اصلا حقم این نبود من دیپلم ریاضی معدلمم 9.89 شد اینم به خاظر بیماری پدرم که حالشون وخیم بود از لحاظ روحی و جسمی داغون بودم خراب شد کارنامهامسالمو میزارم بی عدالتی رو با چشم ها ی خودتون ببینید منظقه 1 هم بودم
رديف 19.51% 20.21% 16% 17.92% 18.18% درصد تاثير سوابق تحصيلي 1 9324 9492 9977 7985 7673 رتبه در سهميه بين73531 نفر 2 33801 34445 37714 28307 26849 رتبه کشوري (بدون سهميه) بين443881 نفر 3 7544 7546 7148 7811 7988 نمره کل نهايي 4
نمرات خام دروس امتحاني گروه آزمايشي :علوم تجربي
نمره درس عنوان درس رديف 48/0 زبان و ادبيات فارسي 1 56/0 زبان عربي 2 46/7 فرهنگ و معارف اسلامي 3 72/0 زبان خارجي 4 0/0 زمين شناسي 5 37/0 رياضيات 6 70/0
زيست شناسي 7 33/7 فيزيك 8 43/0 شيمي 9
رتبه کل در سهميه و آخرين رتبه مجاز شده در دوره هاي روزانه و نوبت دوم گروه آزمايشي علوم تجربي :
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه) 28047
آخرين رتبه مجاز در سهميه
( دوره هاي روزانه ونوبت دوم ) رتبه کل در سهميه ماکزيمم نمره کل زير گروه ها 32290 7942 7988
فلسفه زندگیِ انسان امروز در این جمله خلاصه می شود:
《فدا کردن آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی !》
اره دقیقا همینه یادمه 20:30 هم نشون داد
به نظر من حتی میشه کارنامه های امسالم تغییر داد چون سنجش الان همین کارنامه ها بدون تاثیر معدل را هم داره و راحت میتونه جایگزین کنه
تازه من اطلاع دارم برا دیپلمه های 84 و قبلش خیلی خوب شده چون برا ما تاثیر منفی داشته برا اونا بدون تاثیر بوده مثلا یکی از خانومای فامیلمون با این که 32 سالش بود امسال کنکور تجربی داد و رتبه 600 شد
این کار جواب نمیده کنکور 93 با کنکور 92 قابل مقایسه نبود خیلی سخت تر بود
درصدای امسالو تو کنکور 92 میزدیم رتبه مون خیلی بد تر هم میشد
این که قرار بود معدل تاثیر داشته باشه از کنکور پارسال معلوم بود
همون مرده قبل کنکور 92 تو شبکه دو گفت سال 92 تاثیر مثبته
سال 93 تاثیر مستقیم
من فکر کنم از این قضیه سود بردم
دوستم عربی 45 من 30
فیزیک 20 من 10
شیمی 15 من 10
زبان 20 من 12
فقط دینی من 66 اون 26
ریاضی هم من 16.4 اون 5
رتبم نصف اون شده
یا ریاضیو دینی خیلی تاثیر داره یا معدلمون
من معدلم 15.82
مال اونا فکر کنم نزدیک 12-13
میمریم برای اشک
متاءسفانه دانشگاه داره به جایی میره که داره میشه مال یه عده افراد به خصوص یه قشرخاص یه عده که معدلشون 17 یا 18 به بالاست بقیه هم باید بشینن تو خونه امتحان نهایی سال سوم انقدر توش پارتی بازیه و دخل و تصرفه توش زیاده والودست که باداشتن کوچکترین اشنا در اموزش وپرورش حتی معدل 17 یا 18 که نه میشه معدل 20 گرفت تنها کاری که میشه کرد باید فقط افسوس وافسوس وافسوس خورد برای نظام اموزشی . نظام اموزشی کشوراز بیراهه گذشته به قهقرایی میرود که نتیجش فقط وفقط نابودیه دانش اموزه . عدالت یعنی کنکور بدون تاثیر معدل هرکس شایستگی ولیاقت داره بیاد کارکنه بخونه قبول شه عدالت یعنی این .
اخه مشکل اینه تو حوزه های نهایی تقلب موج میزنه
اگر تقلب نبود و عادلانه بود باز قابل قبول بود
متاسفانه نهایی ها قابل جبران نیستند
ما هم متاسفانه موقع نهایی درگیر المپیاد بودیم و کم اهمیت دادیمواقعا ناراحتم!
مشکل نهایی ها همین تقلب ها است.
سال 88 معدل من شد 18.5، بعد از هر امتحان از روی پاسخنامه نمره خودم رو حساب میکردم و در کارنامه هم نتیجه همونی شد که خودم حساب کردم.
میدونم که تقلب نکردم و حق کسی رو نخوردم، نمره هام هم همونیه که باید باشه و کسی حقم رو نخورده! به خاطر همین خیلی ناراحت نیستم. این که دیگران با تقلب نمره بالا گرفتن تنها بخش ناراحت کننده قضیه است.
Math & Physics are fun
من موافقم که معدل تو کنکور تاثیر داشته باشه ولی نه تاثیر منفی، بلکه تاثیرش طوری باشه که اگه رتبه رو بهتر کرد اونوقت برات حساب کنن.
اینجوری کسایکه معدل خوبی ندارن لطمه نمیبینن و اونایی که معدل خوبی دارن مزد زحمتی که واسه معدل کشیدن رو میگیرن.
اینم بگم که اطلاع رسانی سازمان سنجش خیلی ضعیفه، چون یه ماه مونده به کنکور میگه که معدل تاثیر مستقیم داره، درحالیکه باید زمانی اینو بگه که ما هنوز امتحان نهایی رو ندادیم...
واقعا کاش میشد به نهادی سازمانی اداره ای جایی شکایت کرد این روزا همه بی عدالتی رو دارن با چشمای خودشون میبینن کاش میشد کاری کرد
منم بدجوری ازاین تاثیر معدل ضربه خوردم . اگه معدل تاثیر نداشت رتبه حتما زیر 3000 میشد و میتونستم پزشکی آزاد قبول بشم ولی الان به خاطر تاثیر معدل رتبم شد هفت هزار و بین الملل زاهدان هم نمیارم !!!!
دیگه بماند که آبروم جلو کل فامیل رفته ....
سر پل صراط دارم براشون ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)