خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 35
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

🌆🌑🌊حــق گرفتــــنیه نــه دادنـــــی 🌊🌑🌆

به نام او که از اوئیم

سلام گرم به تمام دوستای کنکوری 94 و..

الان فکر میکنم خیلیاتون نامید هستید چرا چقدر نامردن سنجشیا چرا سوابقو مستقیم کردن چرا مارو بدبخت کرد چرا ما تمام سعیمونو کردیم نشد که نشد نامردا درسته؟:yahoo (1):

من الان خودم شاکیم از خود سنجش و سازمانشونو مجلس شورای اسلامی که چرا این قانون رو گذاشتن حالا من خودم 92 دیپلم خراب کردم بیچاره سالای88 چیکار کنن اونو چه گناهی کردن درست:yahoo (1):

الان که داشتم فکر میکردم با خودم گفتم یه جای کار میلنگه خیلیا دیگه قید سال بعد رو زدن از الان خیلیا هم الان دیگه مشمول سربازی هستن یه عده هستن میگن خب سال بعدم حقمونو میخورن دیگه به راحتی تمام درسته؟:yahoo (1):

بهتر نیست با خودمون رک و راست باشیم ما که نمیتونیم فریادمون رو به گوش اونا برسونیم حداقل وجدانمون راحت باشه که خوندیم و زحمتمون رو کشیدیم و حقمون رو خوردن اونوقته که بگیم خدا نخواسته که نشده بعضیام درصداشون 30 درصد هست بعد گیر

دادن میگن حقمونو خوردن درسته؟:yahoo (1):

بعضیاتون یا خیلیاتون تو رشته تجربی زمین شناسی رو نزدین و باعث افت رتبه شده بعضیا 0 دارن جز دروس بعضیا منفی دارن بعضیام باید درسی رو 70 بزنن میان 30درصد میزنن بازم میگن معدل تاثیرش همه چیزو گیر میدن به سوابق تحصیلی بعضیای دیگه

که تازه میخوانو کنکور بدن گیج میکنن میترسونن :yahoo (1):

بابا ول کنید تو رو خدا اگر قرار بود سوابق تحصیلی مستقیم نشه که خیلیا اعتراض زدن و سازمان سنجش پاس داد به مجلس و مجلسم تو رو میفرسته دنبال مصوبه بعد میفرسته میگه ربط پیدا میکنه به کمیسیون تور و خدا اینا بیخیال شید اینا همش بازی بیش

نیست .

خیلیا به 20.30 زدن به خیلی از سایتا زدن نشد به سازمان سنجش زدن نشد مجلس نشد اینا همش کشکه بریزید دور اینارو به قول کی میگفت کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خوابو که نمیشه منظورم هم با بعضی کنکوریاس هم با

مسئولین مربوطه.

ما چیکار کنیم حالا

بشینید قشنگ فکر کنید با خودتون رو راست باشید من با کسایی هستم که کنکور میخوان بدن نامید هستن شاکی هستن فوش میدن ر به ر به سازمان سنجش و...

نیگا کنید الان داشتم به این فکر میکردم ما مثلا درصدامون رو به 80 90% یا حتی صد برسونیم بعد میریم میزنیم در گوش سنجش میگیم این چه وضعشه من با این درصدا یکی دیگه مثلا با درصدای نصف من میاد از من رتبش بهتر میشه مگه داریم این چه

قانونی وضع کردید برای خودتون خاله بازی راه انداختید.

من خیلیا رو میبینم واقعا افتضاح دادن خیلی افتضاح رفیقم 3 تا درس رو زیر 20 دردص زده شده 28000 بقیه درصداش 0 فقط زمین 40درصد همین ومن نصیحت نمیکنم فقط میگم غصه رتبه امسالتون رو نخورید دست از تلاش بر ندارید

حتی اونایی که سربازی میرن برای شما هم آرزوی موفقیت میکنم از شمایی که تمام تلاشتو کردی آرزوی با ارزش شدن رو میکنم از کسایی که حقشونو خوردن هم آرزوی های خوب میکنم

و دو جمله گرانبها

سعی نکنید آدم موفقی باشید سعی کنید ادم با ارزشی باشید. انیشتاین

آموخته ام خدا جهان را در چند روز آفرید پس چطورشدبیاندیشم که میتوانم همه چیز را در یک روز بدست بیاورم . چارلی چاپلین:yahoo (3):

اینم برای اونایی که دلشون مثل من پره

در مملکتی که همه پایشان میلنگد به کسی که درست راه میرود میخندند.

موضوع رو این طور گفتم به این دلیل که حقتونو بگیرید وگرنه میگرن ازتون تمام آنچیزی که در سرتونه حقتونه از خودتون بگیرید با زانوی غم بقل گرفتن چیزی درست نمیشه:yahoo (1):

⬛⬛خداحــافظ بــرای همیــشه⬛⬛
      13

2. Top | #2
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مرسی
      ولی امسال نمیشه موند ممکنه ومطمعنم تاثیر معدل رو بیشتر میکنن متاسفانه!!! مجبوریم رشته ای که بدمون میاد(پرستاری مثلا!!) رو بریم چون بازم پشت کنکور بمونم فامیل و خانواده......:yahoo (19):چیکار کنم به نظرتون؟؟
      خدافظ !!!!

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تورو به قرآن تورو به هرچي كه ميپرستين اطلاعاتتون رو اصلاح كنين مجلس هيچ قانوني در مورد سوابق تحصيلي نزاشته.
      مجليس گفته تا فلان تاريخ 85% از تعداد دانشجوهايي كه پذيرش ميشن فقط بايد بر اساس معدل باشن.
      تاثير سوابق در كنكور سراسري نه ربط به سازمان سنجش داره نه مجلس و فقط به عهخده كارگروه ماده 4 هست.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nafise74 نمایش پست ها
      مرسی
      ولی امسال نمیشه موند ممکنه ومطمعنم تاثیر معدل رو بیشتر میکنن متاسفانه!!! مجبوریم رشته ای که بدمون میاد(پرستاری مثلا!!) رو بریم چون بازم پشت کنکور بمونم فامیل و خانواده......:yahoo (19):چیکار کنم به نظرتون؟؟

خب شما متولد 74 هستید دوسال احتمالا کنکور دادید دختر هستید بازم میتونید به هدفتون برسید مطمئن باشید نمیخوام امید الکی بدم

ببینید رتبتون چند شده حالا ؟

اگر آزاد اون چیزی که میخواید هست برید خیلی هم عالیه

به خدا اگه من آزاد قبول میشدم میرفتم بهتر از اینه که عمر انسان تلف شه

ولی اگر به هدفتون نرسیدید نرید بشینید بخونید آقای سلیمانی هم بنامه بگیرید با برنامه برید جلو ایشاله بهتون قول شرف میدم قبولید شما بخونید تلاش کنید به تاثیر معدل کار نداشته باشید

بعضی موقع ها میگم کنکور دادن همهی ما بهانس خیلیا کنکور رو خوب میدن بعضیا بد بعضیام چیزای خوب یاد میگرین مثل صبر مقاومت امید خداوند بهتون خیلی چیزا میده کنکور اگه بکوب بخونید بفهمید لذت ببرید نه این که بگید اه بازم عربی یا بازم ریاضی یا بگید من بدم میاد از این درس نمیشه حذفش کنم

اینارو تو جه کنید ایشاله که برید به جاهایی برسید که حقتونه همیشه حق به حقدار میرسه پس برای چی میگن پول هلال هیچ موقع گم نمیشه

13

5. Top | #5

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من چند روز دیگه حضوری میرم سنجش اعتراض کنم:yahoo (4):

اگه دیگه سایت نیومدم بدونید کار حراست سنجش بوده:yahoo (21):
      گرگ باش!
      مغرور!
      بر شب پادشاهی کن
      میخوای خنجر بزنی از رو به رو بزن
      مثل گرگ تعصب داشته باش
      مثل گرگ حتی به شیر هم رحم نکن
      مثل گرگ رو در رو حق بگیر
      به مانند گرگ باش
      دوستانت را لیس بزن
      دشمنانت را گاز بگیر
      گرگ باش دشمنانت را بدر
      در برابر سگان ولگرد بی تفاوت باش
      آنها با پارس کردن بیهوده زنده اند
      گرگ باش!
      همیشه با گله اما تنها!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shadow نمایش پست ها
      تورو به قرآن تورو به هرچي كه ميپرستين اطلاعاتتون رو اصلاح كنين مجلس هيچ قانوني در مورد سوابق تحصيلي نزاشته.
      مجليس گفته تا فلان تاريخ 85% از تعداد دانشجوهايي كه پذيرش ميشن فقط بايد بر اساس معدل باشن.
      تاثير سوابق در كنكور سراسري نه ربط به سازمان سنجش داره نه مجلس و فقط به عهخده كارگروه ماده 4 هست.
      من فقط شنیده بودم بچه ها رفته بودن به سنجش اعتراض کنن که چرا سوابق مستقیم شده

بعد سنجش گفته ما نگفتیم اصل کمیسیون چیچچ مجلس گفته

ولی عقل سنجش کجا رفته خوب اگه ماده 4 ماهار اینو گفته آخه کسی تو این مملکت نیست که فریاد ما به گوشش برسه به نظر من اگر این تاثیر معدل بیاد وسط مطمئن باشید وضع دانشجو ها بدتر میشه

بهترین فیلتر برای اینکه بچه های دیپلم وارد دانشگاه ها بشن همین کنکور چون یه ذره تو کشورای دیگه معتبره دیپلممون اصلا در حد ابتدایی اونا نیست

بخییال باو زندگی همچنان ادامه دارد

شما به اینکه کی گفته کار نداشته باشید مهم اینه که تلاش کنیم به هدفمون برسیم نه اینکه بوق ورداریم د در دو دور در بیاریم الکی خودتونو خسته نکنید فقط تمرکز روی دروس کنکور همینو بس

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Faster نمایش پست ها
      من چند روز دیگه حضوری میرم سنجش اعتراض کنم:yahoo (4):

اگه دیگه سایت نیومدم بدونید کار حراست سنجش بوده:yahoo (21):
      مواظب باش اونجا سیاه چال داره دیگه کارت به زندان نمیکشه یه راست میبرنت سیاه چال برا دیگران عبرت بشه:yahoo (4):

13

7. Top | #7

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببینید الان من میگم این خط | اینم نشون :yahoo (21):

من وقتی خودمو کشتم همرو 80 زدم پزشکی آوردم سال بعدش سنجش قانونشو ور میداره

اصلا این سنجش آفریده شده واسه عذاب دادن من:yahoo (21):

سنت ابتلا شنیدید؟
      گرگ باش!
      مغرور!
      بر شب پادشاهی کن
      مثل گرگ تعصب داشته باش
      مثل گرگ رو در رو حق بگیر
      به مانند گرگ باش
      دوستانت را لیس بزن
      دشمنانت را گاز بگیر
      گرگ باش دشمنانت را بدر
      گرگ باش!
      همیشه با گله اما تنها!

8. Top | #8
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مرسی از نطرتون :yahoo (1):
      امیدوارم ازاد اون رشته ای که میخام قبول شم ب امید خدا!!!!!!:yahoo (21):
      خدافظ !!!!

9. Top | #9

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه خبر خوب دارم براتون...

100% درصد نیست ولی خوب امید بد نیست

من چند ماه پیش مرکز آزمون دانشگاه آزاد بودم اونا بهم گفتن خودمون رتبه بندی میکنیم

3 روز دیگه میرم میپرسم کامل ...

اگه اینطوری باشه دیگه معدلو تاثیر نمیدن هرکی به حقش میرسه

منطقیه به نظر من

چون سال پیش یه سریا با 5000 هیچجا نمی آوردن

ولی یه سریا با 6000 هزار مشهد میاوردن پزشکی

بر اساس شواهد و پرسش هاست حرفم

امیدوارم درست از آب در بیاد
      گرگ باش!
      مغرور!
      بر شب پادشاهی کن
      مثل گرگ تعصب داشته باش
      مثل گرگ رو در رو حق بگیر
      به مانند گرگ باش
      دوستانت را لیس بزن
      دشمنانت را گاز بگیر
      گرگ باش دشمنانت را بدر
      گرگ باش!
      همیشه با گله اما تنها!

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببینید الان من میگم این خط | اینم نشون :yahoo (21):

من وقتی خودمو کشتم همرو 80 زدم پزشکی آوردم سال بعدش سنجش قانونشو ور میداره

اصلا این سنجش آفریده شده واسه عذاب دادن من:yahoo (21):

سنت ابتلا شنیدید؟
      بابا نگو

سنجش چیزی رو بزاره ور نمیداره تو ایران اینجوریه مثلا تخم مرغ وقتی بشه 250 تومن هیچ وقت بر نمگیرده بشه 100 تومن سابق حتی اگر تو زیر افتاب باشه نمیدن من و تو میزارن بگنده

حالا جواب اصلی سوالت: توی اینجا همه ی قانونا غلطه همش از دم قانونی نبوده توی این چند سال باشه به نفع مردم باشه همیشه ضرره که نصیب ما میشه

نقل قول نوشته اصلی توسط nafise74 نمایش پست ها
      مرسی از نطرتون :yahoo (1):
      امیدوارم ازاد اون رشته ای که میخام قبول شم ب امید خدا!!!!!!:yahoo (21):
      ایشااله با امید خداوند

مستند راز رو ببینید حتما:yahoo (3):

یه خبر خوب دارم براتون...

100% درصد نیست ولی خوب امید بد نیست

من چند ماه پیش مرکز آزمون دانشگاه آزاد بودم اونا بهم گفتن خودمون رتبه بندی میکنیم

3 روز دیگه میرم میپرسم کامل ...

اگه اینطوری باشه دیگه معدلو تاثیر نمیدن هرکی به حقش میرسه

منطقیه به نظر من

چون سال پیش یه سریا با 5000 هیچجا نمی آوردن

ولی یه سریا با 6000 هزار مشهد میاوردن پزشکی

بر اساس شواهد و پرسش هاست حرفم

امیدوارم درست از آب در بیاد
      شاید این جمعه بیاید شاید

بر اساس رتبه باشه ایشاله من آرزو میکنم همینجور باشه بعضیا که نامیدن برگردن به زندگی بعضیا بدجور خودشونو باختن انگاری دیگه زندگی براشون تموم شده

امیدوارم همه به خواستشون که همون اکثرا پزشکی دارو دام هست برسن

خدایا هر چی خودت صلاح ما میدونی بهمون بده
      .

13

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      UP

13

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shadow نمایش پست ها

ربطی ب مجلس نداره!!

این قاونن تو مجلس ب تصویب رسیده واس خاطر کمتر شدن استرس ب خانواده ها ک همین اول کار خودش کلی استراس داد.

در مورد افزایش و نحوه ی تاثیر هم مجلس شورای رو تشکیل داده ب نام
      «شورای سنجش و پذیرش دانشجو» ک همه این تصمیمات این شورای میگیره در واقع همین شورای بود ک امسال 25 درصد مستقیم اعمال کرد!!

باور نمی کنید!!

اول برو تو این لینیک :
      به منظور حذف کنکور سراسری روحانی قانون جدید سنجش و پذیرش دانشجو را ابلاغ کرد

بعدشم فایل تصویری ک خبر20:30 از اولین مصوبه شورای گرفته و با رئیس سازمان سنجش مصاحبه کرده واستون میذارم

یـــــــــــا حق

ب امید موفقیت دوستان و خودم

یـــــــا حـــــــق

13. Top | #13

نمایش مشخصات
      همه مشکلات شما زیر سر این کار گروه ماده4 هستش
      به مجلس و سنجش ربطی نداره
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تو رو به پیر به پیغمبر ایقدر شعاری حرف نزنید یکی از همین بچه های سایت کارنامش را گذاشت رتبش 8500 شده بود در صورتی که طبق تخمین رتبه کانون باید 5500 میشد گیریم 1000 تا هم کانون اشتباه کرده ایشون لا اقل باید 6500 میشده اما در خوشبینانه ترین حالت معدل 2000تا رتبش را کم کرده من زیاد دیدم کسایی که درصداشون مث هم بود اما 3000-4000 تا تفاوت رتبه داشتن به خاطر معدل
      من به بچه های 94 نمیگم ناامید بشن و درس نخونن اما میگم پیگیر باشید و اعتراض کنید تا بتونید حقتون را بگیرید اما در هر شرایطی امید شرط اول زندگیه

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirh7 نمایش پست ها
      تو رو به پیر به پیغمبر ایقدر شعاری حرف نزنید یکی از همین بچه های سایت کارنامش را گذاشت رتبش 8500 شده بود در صورتی که طبق تخمین رتبه کانون باید 5500 میشد گیریم 1000 تا هم کانون اشتباه کرده ایشون لا اقل باید 6500 میشده اما در خوشبینانه ترین حالت معدل 2000تا رتبش را کم کرده من زیاد دیدم کسایی که درصداشون مث هم بود اما 3000-4000 تا تفاوت رتبه داشتن به خاطر معدل
      من به بچه های 94 نمیگم ناامید بشن و درس نخونن اما میگم پیگیر باشید و اعتراض کنید تا بتونید حقتون را بگیرید اما در هر شرایطی امید شرط اول زندگیه
      شما برای این که بتونید اعتراض بدید، اول باید ثابت کنید تخمین رتبه کانون بر اساس کنکور 92 درسته و مو لای درزش نمیره، بعد اعتراضتون رو مطرح کنید.
      اینجور استدلال اسمش هست سفسطه، اولین چیزی که بهتون میگن اینه که: "حالا کی میگه تخمین رتبه کانون درسته که شما بر مبناش میخواید اعتراض بدید؟"
      Math & Physics are fun

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن