خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 46
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      اقا به کجا اعتراض کنیم؟من به نمایندمون که تو کمیسیون اموزش عالی هم هست گفتم ولی فکر نکنم از مجلس کاری بر بیاد
      من 94 کنکور دارم و با این معدل افتضاح 17.80 مطمئنم با حدااااقل 35 درصد تاثیر گند زده میشه به کنکورم
      یکی از دوستام درصداش خیییلی بالا بود شده 30 کشور .2 منطقه 3 میگه معدل به شدت تاثیر گذاشته شاید 100 درصد و واسه بعضیا 200 درصد تاثیر داره وگرنه 25 درصد با توجه به تراز بندی نباید اینقذر تاثیر بذاره
      اگه قراره مثل ادم تاثیر بدن باید شرایط برگزاری نهایی مثل کنکور بشه
      بقل دستیم نصف من تلاش نکرد معدل نوبت اولش 16 امتحان نهایی شد 18.50 از بس تقلب موج میزنه

2. Top | #32

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خخخخخ پل صراط

اگه به فکر پل صراط باشی تو این جامعه باید بری بمیری(منظورم شما نیستا)

باید با چنگ و دندون حقتو بگیری
      گرگ باش!
      مغرور!
      بر شب پادشاهی کن
      میخوای خنجر بزنی از رو به رو بزن
      مثل گرگ تعصب داشته باش
      مثل گرگ حتی به شیر هم رحم نکن
      مثل گرگ رو در رو حق بگیر
      به مانند گرگ باش
      دوستانت را لیس بزن
      دشمنانت را گاز بگیر
      گرگ باش دشمنانت را بدر
      در برابر سگان ولگرد بی تفاوت باش
      آنها با پارس کردن بیهوده زنده اند
      گرگ باش!
      همیشه با گله اما تنها!

3. Top | #33
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظر من سعی کنید موضوع رسانه ای بشه، یا بچه های تهران حضوری برن سازمان سنجش، چه 93 چه کنکوریهای 94 ، چیکار میخوان بکنن مگه شما برید اعتراض کنید هیچ کاری نمیتونن بکنن

4. Top | #34
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      باز خداروشکر کنید برا شما سهمیه ی درست دادن. .. ما باید 3 باشیم ولی 2 هستیم.2 هم عملا با 1 هیچ فرقی نداره تو انتخاب رشته :yahoo (2):

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      كسايي كه معدل تاثير بسزايي در رتبشون داشته

بگيد بنظرتون با معدل ١٤.٢٥كتبي سال ٩١

بمونم بهتره يا بكي از رشته هاي زير رو برم

پرستاري

مامايي

اتاق عمل

هوشبري

بهداشت حرفه اي

بهداشت محيط

بهداشت عمومي

مديريت خدمات بهداشتي درماني

فناوري اطلاعات سلامت

كتابداري در شاخه پزشكي

6. Top | #36
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام. بیاین قرار بذاریم جلوی سنجش یا دیوان عدالت قرار بذاریم جمع شیم...
      آخه چجوری معدل نهایی سال 85 با 86 یا 87 با 88 با 89 با 90 با 91 با 92 فرق نمیکنه؟! میزان سختی سوال ها زمین تا آسمون فرق داره...
      تازه من نمی فهمم یه آدم هرچقدرم باهوش چطوری میتونه توو اون زمان کم واسه هر درس، همه ی درس هارو نه یکی دوتارو بالای 95 بزنه...
      ویرایش توسط نابود : 13 مرداد 1393 در ساعت 17:41

7. Top | #37
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اعتراض هیچ فایده ای نداره. خودتون هم میدونید.
      جوابش خیلی ساده است: میخواستید سال سوم درس بخونید. چیزی غیر از این میگن؟
      Math & Physics are fun

8. Top | #38
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان 93ای به شخصه من و همه دوستان و همه ی کشور! میدانستیم که قراره تاثیر مستقیم داشته باشه ! . حالا این که نخودیم و تاثیر منفی گذاشته به نظرم به دلیل کمکاری خودمون هست !! . قطعاً اگه اعتراض هم بکنید به نتیجه نمیرسین چون تا چند روز دیگه انتخاب رشته شروع میشه و اصلاً وقت ندارن ازاین کارا انجام بدن و خیلی دیگه حتی انتخابشون رو هم انجام دادن !! . هم چنین این قانون به نفع خیلی ها که نهایی رو خوب دادن شده و همین جوری که شما دوست دارید برگرده به حالت قبل ، اونا دوست ندارن ! . البته شاید چون من رتبم بد نشده (621) دارم اینو میگم! . اگه این طوری منو ببخشید!

9. Top | #39
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      قانون شامل گذشته نمیشه... من دیپلمم مال سال 90 هست اون موقع فقط حرف تاثیر + بود... ممکنه کسی اون سال تو جوونی بی عقلی کرده یا مریض بوده . هرگز نباید آینده ی آدامارو اینجوری به بازی گرفت. وقنی کنکورشو خوب داده یعنی سال سومشم یاد گرفته... بی عدالتیه... من خیلیارو میشناسم سوالای نهایی رو خریدن

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط strider نمایش پست ها
      اعتراض هیچ فایده ای نداره. خودتون هم میدونید.
      جوابش خیلی ساده است: میخواستید سال سوم درس بخونید. چیزی غیر از این میگن؟
      باز باید بگیم یه تلاشی کردیم... همیشه هر بلایی سرمون میاد صدامون در نمیاد

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط نابود نمایش پست ها
      قانون شامل گذشته نمیشه... من دیپلمم مال سال 90 هست اون موقع فقط حرف تاثیر + بود... ممکنه کسی اون سال تو جوونی بی عقلی کرده یا مریض بوده . هرگز نباید آینده ی آدامارو اینجوری به بازی گرفت. وقنی کنکورشو خوب داده یعنی سال سومشم یاد گرفته... بی عدالتیه... من خیلیارو میشناسم سوالای نهایی رو خریدن

باز باید بگیم یه تلاشی کردیم... همیشه هر بلایی سرمون میاد صدامون در نمیاد
      من که سال 88 دیپلم گرفتم اون موقع میدونستم قراره هر سال تاثیر معدل بیشتر بشه تا کنکور به طور کامل حذف بشه. سال 90 به شما نگفته بودند؟
      آخه این بلا نیست. از خیلی سالها پیش بحثش وجود داشته، فقط هر سال عقب می افتاد. امسال یه قدم رفتن جلوتر!

درسته، هرکی کنکورش رو خوب بده یعنی سال سوم هم خوب یاد گرفته، ولی چه فرقی با اونی که سال سوم درس خونده داره؟ وقتی بعضی ها دنبال تفریح بودن اونا داشتن درس میخوندن.

هر نمره ای که تو امتحان گرفتیم، حقمون بوده، من هر دفعه سر آزمون سعی میکردم جواب ها رو حفظ کنم و بعد از ظهر با پاسخنامه چک میکردم. نمره هام همونی شد که باید میشد. نه کمتر شدم نه بیشتر، به خاطر همین اعتراضی ندارم.
      عده ای تقلب میکنند و سوال ها رو میخرن، این موضوع رو میدونم، باید جلوش گرفته میشد، من هم از این بابت ناراحتم، اما این آدم ها باعث کم شدن نمره من که نشدند؟ تعدادشون هم در جامعه آماری اونقدر زیاد نیست که رو تراز معدل تاثیر زیادی بزاره.

به خاطر همین من این موضوع رو بلا نمیدونم. اطلاع رسانی هم شده بود.میدونم هر کاری کردم نتیجه اش رو گرفتم.
      مطمئن باش در صورت اعتراض به مجلس و سازمان سنجش و دیوان عدالت اداری اونا هم همینایی که گفتم، چه بسا با جزئیات بیشتری بهتون تحویل بدن.
      Math & Physics are fun

11. Top | #41
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منم مثه خیلی ها از معدل ضربه خوردم...میانگین ترازم توکانون6900 بود ...پشتیبانم میگفت حتما زیر500 میاری اصلا معدل اونقدر تاثیر نداره ولی داشت بدجوری هم داشت ...منی که به فکر زیر 500 بودم حالا977 شدم این خیلی نامردیه اونی سوالای امتحان نهایی راحت میتونی بخری ...نمیدونم چی بگم

12. Top | #42
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ما فقط میگیم هرکی میتونه اعتراض کنه اگر نمیخواید اعتراض کنید خب نکنید بشینید دس روی دس بزارید تا حقتون پایمال بشه

13. Top | #43
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بچه هاااااا!!!!
      سازمان سنجش اصلا به ما گوش ميده به نظرتون؟؟؟ بدبختي همينه ديگه! اصلا ما واسشون مهم نيستيم!
      الان كه اينا رو خوندم واقعا بغض كردم! من كنكوري ٩٤ ام و معدلم ١٧.٨٠ شد... اگه واسه كنكور ٩٣ اينقد تاثير داشته واسه ما ٩٤ يا ديگه خدا رحم كنه!
      بچه ها كدوم كشور تو اين دنيا چيزي به اسم كنكور دارن؟ خارجيا راحت يه فرم پر ميكنن وارد دانشگاه ميشن! ولي ما چي؟
      ميدونم حقمونو دارن مي خورن! ميدونم اين آخر بي عدالتيه! ولي بايد بسوزيمو بسازيم! وقتي هيچ كاري نميتونيم بكنيم ديگه چرا اين همه حرص بخوريم؟ بيخيال بچه ها! زندگي ٢ روزه....!
      ناراحت نباشين ! همه ي بچه هاي ايران اين مشكلو دارن! نهايي سخت كنكور سخت تر! اون وخ ميان تاثير منفيشم ميكنن!
      به قول ابي "خدا با ماست داره چايي مي نوشه"

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DDM نمایش پست ها
      بهت حق میدم .علتش اینه که اینجا ایرانه. هرسال سهمیه پزشکی رو تو دفترچه کم میکنن اما سر کلاس همون تعداد دانشجو میشینه!!! بقیه از کجا میان؟؟؟!!!!
      بقیه بچه های اساتید و هیئت علمی و ... هستن

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amiradolf نمایش پست ها
      منم مثه خیلی ها از معدل ضربه خوردم...میانگین ترازم توکانون6900 بود ...پشتیبانم میگفت حتما زیر500 میاری اصلا معدل اونقدر تاثیر نداره ولی داشت بدجوری هم داشت ...منی که به فکر زیر 500 بودم حالا977 شدم این خیلی نامردیه اونی سوالای امتحان نهایی راحت میتونی بخری ...نمیدونم چی بگم

اینجا ایرانه برادرم
      خیلی هم ایرانه.......

نقل قول نوشته اصلی توسط 4GB نمایش پست ها
      سلام. الان دلم میخواد یه دل سیر گریه کنم اخه این ینی چی ? من درصد هامو با یکی از دوستان مقایسه کردم درصد های من 100 شرف بهتر از اون بود حتی زیستم رو 48 زدم و اون 30 زد ولی به طرز وحشتناکی رتبه 2 نفرمون یکی شد تقریبا واسه چی واسه اینکه من معدلم حدود یک نمره و در اصل نمره های امتحان نهایی ایشون با تقلب بهتر از من شد و توی کنکور من تاثیر گذاشت . بنده سر درد های عجیبی میگیرم سر کنکور هم گرفتم آخه این عدالته ? چرا ما متولدین 75 اینقدر بدبختیم ? از همون اول دبستان که بخوانیم بنویسیم واسمون آوردن باید پیش بینی میکردم !!!!! آخه چرا پازسال نگفتن که آبان میان میگن امسال تاثیر داره ? آبروم جلو فامیل رفت !!!!!!

متولدین 76 بدبخت ترن ک....
      سال دیگه و خواب جدید .....

نقل قول نوشته اصلی توسط Sarah Melody نمایش پست ها
      بچه هاااااا!!!!
      سازمان سنجش اصلا به ما گوش ميده به نظرتون؟؟؟ بدبختي همينه ديگه! اصلا ما واسشون مهم نيستيم!
      الان كه اينا رو خوندم واقعا بغض كردم! من كنكوري ٩٤ ام و معدلم ١٧.٨٠ شد... اگه واسه كنكور ٩٣ اينقد تاثير داشته واسه ما ٩٤ يا ديگه خدا رحم كنه!
      بچه ها كدوم كشور تو اين دنيا چيزي به اسم كنكور دارن؟ خارجيا راحت يه فرم پر ميكنن وارد دانشگاه ميشن! ولي ما چي؟
      ميدونم حقمونو دارن مي خورن! ميدونم اين آخر بي عدالتيه! ولي بايد بسوزيمو بسازيم! وقتي هيچ كاري نميتونيم بكنيم ديگه چرا اين همه حرص بخوريم؟ بيخيال بچه ها! زندگي ٢ روزه....!
      ناراحت نباشين ! همه ي بچه هاي ايران اين مشكلو دارن! نهايي سخت كنكور سخت تر! اون وخ ميان تاثير منفيشم ميكنن!
      به قول ابي "خدا با ماست داره چايي مي نوشه"

نه بابا خارج همچین اسون هم نیست
      من دختر خالم فرانسه داره پزشکی میخونه
      صد جور امتحان میگیرن که اگه طرف قبول نشه
      برای همیشه باید بیخیال پزشکی بشه

خدا هم....اره"فقط" چای مینوشه
      ^______________________^

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن