سلام
این که حالتون از برنامه ریزی به هم میخوره دلیلش اینه که قبل از اینکه خودتون رو از نظر فکری و روحی برای کنکور آماده کنید و بدونید که چه مسیر و چه مقصدی رو دارین و چه جوری میتونید تو این مسیر حرکت کنید و خودتون رو از هر نظر برای خوندن اماده کنید شروع کردین به برنامه ریزی و خب در این حالت به هر دلیلی که میتونه اصلی ترینش عدم انگیزه و اراده ی کافی باشه یا ناشی از عوامل بیرونی هم حتی ممکنه باشه دیگه این برنامه رو رها می کنید .
به نظر من اول خودتون رو برای مساله ی کنکور اماده کنید ...چرا باید بخونید و به چی میخواین برسید ؟ میتونید به هدف برسید ؟ و بسیاری دیگه از این سوال ها ! بعد اگر تصمیم به خوندن گرفتین واقعا و اون انگیزه رو پیدا کردین که با عوامل درونی خودتون و عوامل بیرونی مقابله کنید تا به هدفتون برسید ...اون موقع تازه آماده این که برنامه ریزی کنید ...بعد باید با اصول برنامه بریزید و برنامه رو کم کم از نظر کمیتی و در عین حال کیفیتی ارتقا بدین تا به یه برنامه ی ایده آل برسید . حوصله داشته باشین .

LinkBack URL
About LinkBacks

.gif)

.gif)

.gif)

) من تو این درس ضعف اساسی دارم ! اصلا نمیفهممش ! باید یه جوری کار کنم که کم کم تو ذهنم جا بگیره ...من برای درسای تخصصی تا حالا دوساعتی وقت میذاشتم حدودا اما این درس رو بارهای قبل این جوری پخش کردم ولی به جواب نرسیدم و تو آزمون قبل کمتر از درسای دیگه زدم ...خب میام هر شب براش یه وقت در نظر می گیرم :