خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

Lightbulb این برنامه خوبه بنظرتون؟

سلام بچه ها
      من یه کاری میخواستم بکنم مشورت میخواستم
      میخواستم از شنبه تا اوایل اسفند روزانه 5 ساعت عمومی بخونم که جمع بشن تا اون موقع بعدش زرد عمومی رو شروع کنم که بعد عید دور دنیا بزنم
      و روزانه 2 ساعتم بزارم رفع اشکال کلی
      خوبه؟
      عیدم موج اختصاصیا رو بزنم
      درصدام میانگین ادب 60 عرب 50(نوسانیه ) دین 70 (بخونم تا 90 میره) زب 80
      منابعم ادب الکو
      عرب خیلی جامع
      دین کتاب درسی
      زب خلاصه هام
      پیشاپیش تشکرات

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azzzz نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      میخواستم از شنبه تا اوایل اسفند روزانه 5 ساعت عمومی بخونم که جمع بشن تا اون موقع بعدش زرد عمومی رو شروع کنم که بعد عید دور دنیا بزنم
      خوبه؟
      منابعم ادب الکو
      عرب خیلی جامع
      دین کتاب درسی
      زب خلاصه هام
      پیشاپیش تشکرات
      در مجموع 7 ساعت واسه عمومی بنظرم بده چون از تخصصی ممکنه بیوفتی
      من واسش حرف آخر بودم اما اون آلاء دوست داشت

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها
      خوبه؟
      منابعم ادب الکو
      عرب خیلی جامع
      دین کتاب درسی
      زب خلاصه هام
      پیشاپیش تشکرات
      میانگین ساعت مطالعه تون چقدره ؟
      از اول سال آزمون شرکت کردید ؟ اگه بله ، عمومی ها رو طبق بودجه آزمون تا الان پیش بردید یا نه ؟
      قبلا چقدر زمان به عمومی ها اختصاص میدادی و به چه شکلی داخل برنامه روزانه ات قرارشون میدادی؟

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      میانگین 10 ولی 12 میخوام بخونم
      بله / ...ولی زیاد تست نزدم
      هفته دوم ازمون روزانه 2 ساعت میخونم
      خب پس

با این وجود لازم نیست بیای هرروز 7 ساعت بذاری عمومی بخونی
      قبلا فقط هفته دوم اونم 2 ساعت روزانه عمومی داخل برنامه ات بود
      از این به بعد هرروز چه هفته اول چه هفته دوم ، عمومی ها رو داخل برنامه ات بذار
      باتوجه به ساعت مطالعه ات هرروز چیزی حدود 4 ساعت رو میتونی بذاری برای عمومی ها (هرروز فقط یدونه عمومی هم نخون ، حداقل 2 و حداکثر 3 تا بنظرم اوکی باشه)
      همچنین میتونی هرشب یه روتین نیم ساعت تا چهل دیقه عمومی برای خودت قرار بدی چیزایی مثل چندتا تست ترجمه عربی یا تست قرابت معنایی یا تست آرایه یا تست کلوز زبان و.... البته تعداد تست ها برای روتین شبانه رو روی عدد پایینی نگه دار ولی مستمر انجام بده

این نظر من بود
      باز هرجور خودت صلاح میدونی
      موفق باشی

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      ممنون
      خواهش

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Boredom نمایش پست ها

خواهش

سلام خوبین؟
      آقای زیرو هستین دیگه؟
      ببخشید تایپیک زیرو نامه نیست؟من بعداز چند وقت میخواستم یه مطلبی توش بخونم نبود فکرکنم شما هم اسمتون عوض کردین؟

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rey99 نمایش پست ها
      سلام خوبین؟
      آقای زیرو هستین دیگه؟
      ببخشید تایپیک زیرو نامه نیست؟من بعداز چند وقت میخواستم یه مطلبی توش بخونم نبود فکرکنم شما هم اسمتون عوض کردین؟
      سلام...خوبم مرسی

بلی بقول بچه ها زیروی سابق هستم

بله نیست
      همه ی تاپیک هایی که نوشته بودم رو خودم حدف کردم

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Boredom نمایش پست ها

سلام...خوبم مرسی

بلی بقول بچه ها زیروی سابق هستم

بله نیست
      همه ی تاپیک هایی که نوشته بودم رو خودم حدف کردم
      نمیدونم چرا حذف کردین
      ولی همه تایپیکها خیلی خوب بودن
      خداروشکر یسری هاشو نوشتم
      قسمت شکستن سد تراز و کاهش بی دقتی مخواستم ببینم
      واقعا حیف شد
      الان که در جریان درس خوندنم متوجه میشم چقدر نتیجه بخش بودن

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rey99 نمایش پست ها
      نمیدونم چرا حذف کردین
      ولی همه تایپیکها خیلی خوب بودن
      خداروشکر یسری هاشو نوشتم
      قسمت شکستن سد تراز و کاهش بی دقتی مخواستم ببینم
      واقعا حیف شد
      الان که در جریان درس خوندنم متوجه میشم چقدر نتیجه بخش بودن
      چجوری سد تراز های 5500 و 6000 و 7000 رو شکستم....
      ((این بخش به منظور کمک برای شناختن عواملی هست که از پیشرفت شما توی آزمونای آزمایشی جلوگیری میکنه...با بهتر شناختن این موارد باید برای برطف کردنشون برنامه ریزی کنید))

چندین ماه و بعضی اوقات یک سال هم شد که نتوستم ترازم رو از محدوده ای که توش گیر کرده بود خارج کنم....توی این بخش فقط تجربه هام رو میگم که چی شد از تراز 4800 به 7600 رسیدم....توی هر مورد یه سری اشتباهاتی که داشتم نوشته شده که رفع کردن اون اشتباهات باعث شد اون سد شکسته بشه :

عوامل موندن پشت سد 5500 = نداشتن استمرار در مطالعه....کیفیت مطالعه ی پایین (یعنی مثلن اگه 5 ساعت میخوندم اندازه 3 ساعت مفید بود)....نداشتن خودباوری و اعتماد به نفس

عوامل موندن پشت سد 6000 = ترجیح دادن مطالعه به تست زدن و کم کاری در حل تست....سرعت پایین در حل سوالات...انجام ندادن تحلیل آزمون...فرار کردن از نقاط ضعف و بی اهمیتی بهشون....عدم تثبیت نقاط قوت....ضعف در کنترل زمان

عوامل موندن پشت سد 7000 = ضعف در مهارت های آزمون دادن....عدم انجام آزمون شبیه سازی شده در خانه....عدم برنامه ریزی صحیح برای مرور کردن مطالب قبل از آزمون....مشخص نکردن محدوده های مطالعه ی روزانه و فقط توجه کردن روی کمیت مطالعه...عدم داشتن استراتژی برای جلسه ی آزمون یا ضعف در تصمیم گیری در زمان مواجه شدن با شرایط غیرعادی و غافلگیرکننده....کم توجهی به دروس عمومی و برطرف نکردن ضعف ها در عمومیا.

اینا مهم ترین مواردی بودن که با رفع کردشون و همچنین با داشتن صبر و تسلیم نشدن دربرابر شکست های پی درپی تونستن ترازم رو از 4800 به 7600 برسونن....ممکنه این موارد برای هرکسی متفاوت باشه

.................................................. .................................................. .................................................. ..

کاهش دادن بی دقتی

اول از همه باید بگم ، انسان موجودی خطا کننده هست درنتیجه هیچ راهی نمیتونه باعث بشه ما هیچ وقت دچار بی دقتی نشیم.

اما با یک سری نکات میشه این بی دقتی ها رو مقدار زیادی کاهش داد.
      بذار قبل از نکات اصلی ، از یکی از بزرگترین سوتی هام پرده بردارم :
      _یک بار سوال دوم زیست رو بدون پاسخ گذاشتم اما در پاسخنامه جواب سوال سه رو داخل سوال دو پر کردم و به همین ترتیب چندین سوال بعدی رو اشتباه پر کردم !!!! .... جواب سوال 3 رو توی 2 پر کردن ، سوال 4 رو داخل 3 پر کردم

خب ، یک سری نکات هست که رعایت کردنش میتونه از بی دقتی هامون کم کنه

نکات قبل از جلسه آزمون =
      1_مهم ترین عامل ، افزایش تعداد تست درخانه برای بالابردن سرعت و تسلط تست زنی هست... مطمعنن کسی که تعداد تست خوبی داره انقدر دچار خطا و بی دقتی میشه و این روند باعث تقویت مهارت تستی و کمتر شدن بی دقتی میشه..... یک اشتباهی که وجود داره ، بعضی ها میگن چون توی خونه تست رو اشتباه میزنن و روحیه شون خراب میشه پس تعداد تست شون رو بشدت کاهش میدن ، غافل از اینکه فلسفه و اساس تست زدن در خانه همین موضوع هست که ما تست رو اشتباه بزنیم و این اشتباهات رو برسی کنیم تا سرجلسه کنکور کمتر دچارشون بشیم.
      2_مرور اشتباهات قبلی ، اینکه شما تحلیل آزمون های قبلی یا تست های علامت دارت رو مرور کنی و اشتباهاتی که قبلن انجام دادی برات دوره بشه خودش منجر میشه اون اشتباهات و بی دقتی ها رو تکرار نکنی یا کمتر دچارشون بشی.

نکات سرجلسه آزمون =

1_خواندن کامل سوال ، چرا راه دور بریم همین منی که الآن دارم این متن رو مینویسم در کنکور99 چندتا سوال شیمی رو درست حل کردم اما بخاطر کامل نخوندن سوال و عجله کردن گزینه اشتباه رو وارد کردم ... یادمه سوال درصد ناخالص خواسته بود من درست حل کردم اما درصد خلوص رو بعنوان جواب آخر وارد پاسخنامه کردم.... اگر همین بی دقتی نبود شیمی 99 رو بجای 56 درصد تا 65 درصد زده بودم
      یکی از عواملی که تاثیر گذاره ، این هست که این مدل بی دقتی در سوال ها و درس هایی که نقطه قوتمون محسوب میشن بیشتر رخ میده... چون میدونیم سوال رو خوب بلدیم درنتیجه دچار شتاب زدگی میشیم و ممکنه سوال رو کامل نخونده حلش کنیم و بخاطر دقیق متوجه نشدن خواسته سوال ، گزینه نادرست رو انتخاب کنیم

2_خط کشیدن ، میتونید برای کمتر شدن بی دقتی ها ، دور خواسته سوال خط بکشید مخصوصن دور اون مدل کلماتی که آخر سوال میان مثل "کدام نادرست است" "کدام مفهوم برداشت نمیشود" ... این کار بخصوص در سوالات قرابت معنایی به من خیلی کمک کرد

3_نگاه انداختن به تمام گزینه ها ، برخی مواقع بخاطر ازقلم انداختن نکته ای در سوال به نتیجه گیری غلطی میرسیم و بدون نگاه کردن به گزینه های دیگه ، گزینه غلط رو پر میکنیم....بذار یه مثال بزنم ، مثلن یه سوال فیزیک رو درنظر بگیرید که صورت سوال جوری طراحی شده تا شما رو مجبور به جایگذاری اعداد در فرمول اصلی کنه تا عددی رو به دست بیارید اما غافل از اینکه مثلن زاویه ای که در سوال داده شده باعث صفر شدن جواب میشه و اصلن نیازی به محاسبه نداره ولی چون شما این نکته رو از قلم انداختید به یه عدد اشتباهی رسیدید و قراره اون گزینه رو وارد پاسخنامه کنید اما قبل از وارد کردن یه نگاه به گزینه های دیگه میندازید و میبینید یه گزینه نوشته صفر ، دوباره به صورت سوال نگاه میکنید و متوجه میشید با توجه به زاویه داده شده جواب صفره

4_درست نشستن ، دیدید توی یک آزمون 4 ساعته بیشترمون عادت داریم ستون فقراتمون رو بشکنیم و در یک حالت ناجور که روی پرده دیافراگم فشار وارد میکنه بشینیم.... این خودش یکی از عواملی هست که باعث میشه یک ساعت آخر آزمون مثلن وقتی سرسوالات شیمی هستیم ، سطح دقت و تمرکزمون کاهش پیدا کنه و گاهی چندین بار باید صورت سوال رو بخونیم تا متوجه سوال بشیم... درست نشستن برای چند ساعت باعث مختل شدن فرایند خون رسانی و اکسیژن رسانی میشه و بی دقتی رو بالا میبره.

5_عامل تمرکز .... وقتی درحال حل سوالی هستیم باید تمرکزمون روی همون یک سوال باشه ، نه اینکه همزمان به سوال قبل که جوابش ناقص موند یا نتونستیم حلش کنیم فکر کنیم....مختل کردن تمرکز همزمان برای چندین سوال باعث بالا رفتن شانس بی دقتی میشه
      6_ سعی کنید بزگ و کثیف حل نکنید ، بیش ازحد درهم برهم و بزرگ نوشتن در دفترچه بشدت باعث بی دقتی و خیلی جاها اشتباه حل کردن سوال میشه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن