سلام
تعداد خطهای طیفی هلیوم بیشتره یا هیدروژن؟ چرا؟
آیا چون هلیوم الکترونش بیشتره، خطوط طیفیش هم بیشتره؟
سلام
تعداد خطهای طیفی هلیوم بیشتره یا هیدروژن؟ چرا؟
آیا چون هلیوم الکترونش بیشتره، خطوط طیفیش هم بیشتره؟
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
بذار یه کم بیشتر توضیح بدم!در ان هیدروزن چون تک الکترونیه انرزی زیر لایه های 2sو2pو انرزی زیر لایه های
3sو3pو3dبا هم برابرندبطور کلی انرزی اتم های تک الکترونی فقط و فقط به مقدار nبستگی داره اما تو هلیومترتیب انرزی زیر لایه ها این طوریه2p>2sو3d>3p>3sیعنی انرزی زیر لایه ها به n+lبستگی داره.پس وقتی برانگیخته میشن به زیر لایه های بالاتر انرزی جذب میکنن اما وقتی از حالت برانگیخته میان به حالت پایه(n=1)همان مقدار انرزی رو آزاد میکنند .حالا فرض کن الکترون تو هر دو اتم به زیرلایه ی 2pبرانگیخته بشن،چون انرزی این زیر لایه در هلیوم بیشتر از هیدروزنه پستعداد خطوط طیفیش هم بیشتره!!
البته مطمئن نیستم درست باشه این استدلال!!!
خسته ام از جانی که گرفتار تن است...
اقا فك كنم فهميدم ببين طبق گفته بور بعترين راه واسه از دست دادن انرژي اضافه كه الكترون برانگيخته داره از طريق انتشار نوره خب حالا تو طيف نشري خطي ميايم به هيدروژن اختلاف پتانسيل بالا اعمال ميكنيم الكترونش برانگيخته ميشه ميره ترازاي بالا بعد انرژيي كه از دست ميده به صورت نور رو از منشور عبور ميديم اون ٤ تايي كه ميبينيم اونايين كه ازالكترون از هر ترازي به تراز ٢ اومده چون مريين ولي بقيه كه ميرن تراز ١ يا٣ رو نميبينيم (هيدروژنه يه الكترون داره هي بالا پايين ميره لازمم نيس كه همه انرژي رو از دست بده ميتونه اروم اروم و اينا از دست بده!) تازه ما داريم به گاز هيدروژن انرژي ميديم يه عالمه الكترون در كل بالا پايين ميشن ديگه:yahoo (4):فهميدي :yahoo (4):خودم كه فهميدم:yahoo (4):
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
بيخيال بابا استرس وارد نكن يه همچين چيزي عمرا تو كنكور بياد نيس كه حالا يه كتابي گفته دليل نميشه تو كتاب خودمونم باشه اصلا شايد اون اضافه گوىى كرده ايشالا قبولي
بابا ول کنید تورو خدا ! من فقط میدونم تامسون کیک کشمشیش خوش مزه بوداینا چیه دیگه :yahoo (4):
1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی
2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو
3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....
4- به اسم تو قسم به جون تو
( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
:yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
الکی مثلا من عاشقشم
این همون سوال فیزیکه؛
تعداد گذار های ممکن از لایه n که برابره با n(n+1)/2
حالا طیف مرئی میخوای باید نامرئی(!) ها رو حذف کنی.
در اتم هیدروژن گذار الکترون از 2p به 1s همونقدر انرژی داره که از 2s به 1s چون در اتم هیدروژن زیرلایه 2s و 2p سطح انرژی یکسانی دارند.
اما در هیچ اتمی دیگری این مطلب درست نیست یعنی مثلا در هلیم سطح انرژی 2p بیشتر از 2s هست پس گذار از "2p به 1s" نسبت به "2s به 1s" در اتم هلیوم با انرژی بیشتری همراه است.
پس در گذار الکترون از لایه n=2 به n=1 در اتم هیدروژن فقط یک مقدار انرژی داریم و در اتم هلیوم میتوانیم دو مقدار انرژی داشته باشیم.در مورد بقیه لایه ها هم همینطوره یعنی در هلیوم میشه نعداد بیشتری انرژی داشت پس خط های بیشتری در طیفش ایجاد میشه.
فک کنم منظور a_67 هم همین بود! :yahoo (3):
دو تا سوالم من بپرسم!!یکی از بند های نظریه ی اتمی دالتون اینه:اتم ها نه بوجود می آیند و نه از بین میروند.
این جمله دارای اشکال نیست؟!!!پس جوش هسته ای و شکافت هسته ای چیه؟!!البته میدونم منظورش قانون پایستگی جرم هست ولی باید میگفت:در یک واکنش شیمیایی اتم ها نه بوجود می آیند و نه از بین میروند.حتی تو یکی از تست های سراسری ریاضی 86همین جمله تو اومده بود!البته اونجا واکنش شیمیایی رو هم نوشته بود!!
خلاصه اینکه نمیشه به این جمله ی کتاب درسی گیر داد؟!!!
ترکیبی با فرمول AlNوجود داره اصلا؟!!!اگه وجود داره یونی هست یا نه؟!!مگه آلومینیوم تنها با فلوئور و اکسیزن پیوند یونی برقرار نمیکنه؟!!پس این ترکیب میتونه یک ترکیب یونی باشه؟!!اسم این ترکیب چیه؟!!!
آلومینیوم نیترید یا آلومینیوم مونو نیترید؟!!!!
البته کتاب مهرو ماه این ترکیب رو یونی فرض کرده بود!!!
ممنون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)