با سلام یه سوال داشتم تو کنکور 93 باید واکنش های شیمی 3 حفظ کنید اما تو کتاب شیمی 94 گفته حفظ کردن واکنش خارج از توقع است و آوردن آن ها در کنکور مجاز نمی باشد حالا من باید حفظ کنم یا نه
با سلام یه سوال داشتم تو کنکور 93 باید واکنش های شیمی 3 حفظ کنید اما تو کتاب شیمی 94 گفته حفظ کردن واکنش خارج از توقع است و آوردن آن ها در کنکور مجاز نمی باشد حالا من باید حفظ کنم یا نه
وااااي عاشقشووووونم
دمشون گرممممم
ولي ميشه ي عكسي چيزي از منبع اين حرفتون بذاريد؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
مگه میشه بدون حفظ کردن اونا مسئله های استوکیومتری رو حل کرد؟!!!شاید هم تو خود سوال دادن!!ولی فک نکنم!نصف فصل اول شیمی 3 همین واکنش هاشه دیگه!!
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...
فکر حرف تو درست باشه فقط واکنش تو متن است حفظ می کنم
بچه شما برای حل مسائل شیمی از روش کتاب استفاده می کنید یا روش تناسب
نخیر دوستان
باید همه رو حفظ کنید......کتاب امسالم این رو گفته..........ولی توی کنکور میاد..........
کلا به حرفای مقدمه فقط توی نهایی توجه میشه و کنکور کلا از این چیزا پیروی نمیکنه و کار خودشو میکنه.......
فقط کافیه برین مقدمه دین و زندگکی رو بخونین بعد برین سوالای کنکورش رو ببینین تا منظورمو کامل متوجه شین.................
بنظر من با جعبه لایتنر خیلی راحت میتونین حفظ کنین..............
برو مقدمه دینی رو بخون........متوجه منظورم میشی.............
کنکوری که توی شیمیش بخوان مسئله های استوکیومتری رو همراه با فرمولش بدن که دیگه کنکور نیست.....امتحان نهاییه........
این همه کتاب میگیری جعبه لایتنر نمیگیری؟؟؟!!.........واقعا بدرد بخوره......برای لغتهای زبان و ادبیات فارسی و انگلیسی هم میتونی استفاده کنی.....عالی جواب میده ......
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)