بهعنوان یه نکته هست!!آخه با اختلاف الکترونگاتیوی هم جور در نمیاد.الکترونگاتیوی الومینیوم 1.5هست و الکترو نگاتیوی فلوئور و اکسیزن و نیتروزن به ترتیب 4و3.5و3.اخلاف الکترو نگاتیوی الومینیوم با فلوئور و اکسیزن به ترتیب 2.5و2هست که از 1.7بیشتر و در نتیجه یونی هستن اما با نیتروزن 1.5 هست که میشه کووالانسی!!!
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
نه همیشه هم بین دو تا نافلز نیست که!!!مثلا BF3یا BeF2یونی هستند؟!!!یا مثلا HgCl2یک ترکیب کووالانسی هست!!!با اینکه جیوه یک فلزه!!!البته بحث اینا خارج از محدوده ی کنکوره!!ولی دو تا ترکیب اولی که گفتم کاملا در سطح کنکوره!!!در مورد جیوه هم نمیدونم علتش چیه!!!مثلا یون جیوه(++)وجود داره!!ولی اون ترکیب یک ترکیب یونی نیست!!!
Be كه استثناست كلا پيوند يوني نميده b هم كه، شبه فلزه يعني چي هم خواص فلز و داره هم نافلز درباره ي جيوه هم مطمني تركيب يونيه؟ ولي در كل در سطح كتاب همينه كه من گفتم!
اه خنننگ همينه كه هس ديگهاون be تنها استثناه اون b هم شبه فلزه يعني هر غلطي دلش بخواد ميتونه بكنه به جيوه هم فك نكن چون تو كتاب نيس تو بقيه مواردم نگا كن كه ايا دوتاشون نافلزن يا يه فلز و نافلزن چون اين قضيه به اختلاف الكترونگاتيوي ارجحيت داره معلم شيميمون يه مثال زده بور f بودو يه چي ديگه حال ندارم برم ببينم ولي اختاف الكترونگاتيويشون بيشتر از ١.٧ ميشد اما پيوند كوالانسي بود چرا چون ٢تاشون نافلز بودن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)