انسانی هارو که نمیشه از رو عکسشون تشخیص داد ریاضی ها خداییش به همشون میاد وحشتناک خونده باشن.تجربی ها هم به جز پویا براهیم باستانی که ی رفتار و حرکت های و.. خاصی داره(کاملا معلومه هوش خوبی داه)بقیشون خرخون به نظر میرسن
انسانی هارو که نمیشه از رو عکسشون تشخیص داد ریاضی ها خداییش به همشون میاد وحشتناک خونده باشن.تجربی ها هم به جز پویا براهیم باستانی که ی رفتار و حرکت های و.. خاصی داره(کاملا معلومه هوش خوبی داه)بقیشون خرخون به نظر میرسن
*looking for..
**in niz bogzarad
دوستم میگفت رتبه ای که یا این همه خرج به وجود بیاد ارزش نداره! با خودم فک کردم گفتم اره!
من فقط 300 تومن خرج کتاب کردم خودم دارم میخونم!
خیلی ها اینطوری رتبه برتر شدن!
اینم بگم رتبه شدن به خرج چند میلیونی نیست ها!!!! بخدا بچه روستایی داشتیم رتبه شده بود! بهتر از اونی که تو تهران هر دم تو کلاس پروازی موشکی جتی بود
مگه میشه رشترو از رو قیافه تشخیص داد؟ راستی واسه تشخیص بچه های انسانی به ادبیاتشون توجه کنید نه به قیافشون!
چندی پیش یه شاگرد تجربی که پزشکی بود یه فایل مشاوره ای پخش کرد تو نت! تته پته میکرد گفتم میدادی یه شاگرد انسانی که تند و روون بحرفه دیگه!(مدیونی اگه فک کنی از انسانی ها تعریف میکنم)
در کل اره دیگه!
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
یه خونه اجاره ای میگیریم تو تهران:yahoo (4): ! تو تهران میبینمت!
تو اینکه امکانات تاثیر دارن یا نه که شکی نیست که دارن.خیلی ها رو دیدم که از سال دوم حتی تا مسافت 90-100 کیلومتری شهر خودمون میرفتن و ترمی حدود 20-30 میلیون خرج میکردن تا به نتیجه رسیدن.به نظر من اون فردی سزاوار تشویقه که با وجود محدودیت هاش بتون رتبه خوبی بیاره
*looking for..
**in niz bogzarad
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)