برادرم شما سعي كن كه مفهوم رساني نكني كه خيلي بدتر به من برخورد:yahoo (21):يعني چي بعيد ميدونم كسي كه طعم بي پوله نچشيده..... مگه كسايي كه وضع مالي متوسط دارن نميتونن واسه بچه هاشون خرج كنن مگه چند ساله؟؟؟؟؟يا اصلا مگه كسايي كه وضعشون خوبه آدم نيستن ! شما سعي كن هيچوقت نه جمع بندي نه كلي حرف بزني راجب چنين چيزايي حتي اگه نظر باشه (معلومه كه ميتونماين همه هوش و استعداد و هنر از سر تا پام ميچكه كه چي)
سر انجام که باید در خاک رفت / خوش آن کس که پاک آمد و پاک رفت
به هرحال امیدوارم تفکر جامعه نسبت به همه رشته ها عوض شه.تقصیر خودمونه تو ی دوره مثلا 10 ساله میایم به ی رشته بها میدیم بعد اون 3-4 تا رشته دیگه کلا میرن کنـار .جالب اینجاست که بعد چندسال که فارغ اتحصیل های اون رشته می خوان کار کنن و دیدن کار نیست میزنیم تو سر خودمون که ای بابا این چه رشته ای بود و... بعدم ی رشته دیگه و روز از نو دوباره....
*looking for..
**in niz bogzarad
خواهر من من به شما لقب گلادیاتور عرصه زندگی رو میدم قبوله؟
من و مجید قصد ناراحت کردن شمارو نداشتیم! انشا الله موفق باشید و هیچ غصه ای شمارو تهدید نکنه که بخواین مقاومت کنین! انشا الله
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
حرف شمارو معلم ارایه ما میگفت! میگفت الان زمان فرهنگ سازیه! زمانیه که باید دانش اموزای انسانی جولان بدن!
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
انرژی چیه باو خوب میتونه بشه دیگه!
جالبه بدونید تو کشورهای اروپایی عمر هر رشته 10 سال هست و بعد 10 سال یه رشته ی جدید جایگزین اون رشته میشه و بعد 30 سال همون رشته حذف شده وارد دانشگاه ها میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)