من از 31 خرداد شروع میکنم.
رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!
آسانترین کار درس خوندن است
من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه
خوب کم آوردم یه هفته باز استراحت میکنم نمیشه!!!! البته با این دلشوره ای که من دارم فکرکنم شب هام درس بخونم(اغراق)
رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!
آسانترین کار درس خوندن است
من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه
زبان فارسی چن شدی؟؟
علائم نگارشی رو رعایت کن
خب اینکه خیلی خوبه!
ببین: حتمن ایه نازل نشده ک یک هفته استراحت کن!بعضیا حتی فقط ی روز استراحت میکنن!
تو هم همینکاری گفتم بکن.حوصلت سر رف درس بخون.
فعلا بیشتر تفریح کن و کمی هم بخون تا تو جو درس بمونی.اینی ک گفتم مهمهواخه یکی ازدوستام قرار بود 20 روز استراحت کنه بعد بخونه .ولی اونقد تایم استراحتش زیاد شده بود ک بعد 20 روز حدود 1 هفته طول کشید تا دوباره بتونه خودشو تو شرایط درس قرار بده...
البته بقدر کافی استراحت کن.چون باید تا اخر مسیر با انرژِی باشی
اولا سلام خدمت بروبچ سایت کنکور ثانیا من بالاخره (گوش شیطون کر )موفق شدم یکی از این امتاحانارو 20 بگیرم ثالثا یه خبر توپ بم رسید که البته از راست ودروغ بودنش اطلاعی ندارم ولی انگار اولیاء ودانش آموزان تعدادی از استان ها از جمله برخی از مدارس استان ها از جمله استان تهران به سخت بودن امتاحانات معترض بودن وقرار شده که آموزش وپرورش بررسی کنه و اگر لازم باشه بره رو نمودار خواهشاً اگر کسی خبر بیشتری داره بزاره تو سایتو حال جماعتی رو شاد کنه
ویرایش توسط مولا علی : 21 خرداد 1393 در ساعت 13:26
اینا همش الکین!
مگه ماشینی ک ببری؟؟؟من تصمین میدم نمیبرید!!
فوقش خسته شدی ی عصر یا ی روز استراحت میکنی!ولی استراحت یک هفته ای اشتباهه محضه...چون نباید نوار مطالعاتیتونو پاره کنید!
اصن میدونی چرا بعضیا میکشن کنار یا ب اصطلاح میبرن؟؟چون ناامید میشن....حالا چرا ناامید میشن؟؟چون فک میکنن نتیجه دلخواه رو نمیگیرن!
پس اگه عالی بخونی عمرا ناامید شی.در نتیجه نمیبری....
بعنوان مثال:تاحالا دیدی کسی ک هرروز داره نتیجه بهتر از روز قبلو میگیره و از همه جلوتره بکشه کنار؟؟خیر...چون نتایجش محرکشه...
http://www.aee.medu.ir/IranEduThms/t...id=22&rcid=157
این مشکل داره!!!
ب امید موفقیت دوستان و خودم
یـــــــا حـــــــق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)