سلام مجدد
ممنون میشم اگه کسی جوابارو داره اینجا هم بذاره
اخيشششششششششششش بالاخره تموم شد خداروشكر اين امتحانايه آخرو خوب داده يودن امروز اون قسمته حفظ شعرش خيليييييي باحاللل بود :yahoo (4):
يا خدا از اين به بعدم كه كنكوره ... بايد بشينيم يه برنامه درستو حسابي بريزيم البته بعده چن روز استراحت
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
منظورت پاسخ نامه س ؟؟ بچه ها گذاشتن ديگه بالا
خیلی باحال بود...ولی معنی سفت رو یادم رفته بود هرچی فکر کردم یادم نیومد...
خدا به خیر کنه...
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
A SONG OF ICE AND FIRE
مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان09306469796 محمودی
برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...
پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک
moshaver2026@yahoo.com
خوب بود کاشکی هنوز امتحان داشتیم حوصلم سر رفت امروز از فردا دیگه برا کنکور میخونم![]()
گون از نسیم پرسید : به کجا چنین شتابان؟
- دل من گرفته زین جا از این پشت کنکور
- به کجا چنین شتابان؟
- به هران کجا که باشد به جز این سرا سرایم .
- سفرت بخیر اما تو و دوستی خدا را چو از این کنکور وحشت به سلامتی گذشتی برو به دانشگاه تهران به شریف شهید بهشتی برسان سلام مارا !(کپی از دوستان)
دوستان غلط املایی هم میگیرن؟:yahoo (4):
تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...
I KEEP DANCING ON MY OWN
تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...
اون کلا یه کلمه دیگه است من جامی رو نوشتم نامی غلطه بعد تو به جای شرح نوشتی حسب میگی غلط املایی؟:yahoo (4):
گون از نسیم پرسید : به کجا چنین شتابان؟
- دل من گرفته زین جا از این پشت کنکور
- به کجا چنین شتابان؟
- به هران کجا که باشد به جز این سرا سرایم .
- سفرت بخیر اما تو و دوستی خدا را چو از این کنکور وحشت به سلامتی گذشتی برو به دانشگاه تهران به شریف شهید بهشتی برسان سلام مارا !(کپی از دوستان)
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)