یعنی با هیچ سوالی جز سوال آخر (شعر حفظی) حال نکردم...اصن عالی داده بودن:yahoo (4):
باورم نمیشه تموم شده:yahoo (4):
یعنی با هیچ سوالی جز سوال آخر (شعر حفظی) حال نکردم...اصن عالی داده بودن:yahoo (4):
باورم نمیشه تموم شده:yahoo (4):
19 بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــه بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــالــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــا
![]()
دوستای سومی!
کنکوریای اینده
ی توصیه دوستانه!
سعی نکنید ک استراحتتون اونقد طولانی بشه ک از فاز درس بیاین بیرون!
اون موقع دیگه برگشتن ب جو درس خیلی سخت میشه .
حواستونم باشه ک :
کنکور مثه ی ماراتنه وتوی ماراتن کسی برندست ک زودتر استارت بزنه
حالا ک بزودی استارت میزنید بدانید و اگاه باشیدک اولین گردنه پرپیچ و خم کنکورتون شهریوره!شهریور بالای 80%کنکوریا یا نمیخونن و میرن تو فاز خرید مدرسه و ....یا افت شدید مطالعاتی پیدا میکنن...
پس اگه شهریور رو خوب خوندی بدون از 80/90درصد داوطلبا جلوترین
اینم یادتون نره کنکور مثه یه ماراتونه!کسی موفقه ک تا تهش دووم بیاره!
پس انرژی و توانتون را واسه روزای سرد سال حفظ کنید!
:yahoo (4):!winter's coming
رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!
آسانترین کار درس خوندن است
من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه![]()
![]()
به جرئت میتونم بگم واقعا خسته شدم اما تنها تفریح من درس خوندن وگرنه خوصله ام سر میره مثل الان ولی اگه کتاب بگیرم دستم خواهرم سرم میشکنه
یه سوال:
خداییش حوصلتون سر نمیره مثلا ی هفته همش برین نت و یا پای تی وی؟؟
من قرار بود 10 روز استراحت مطلق کنم!ولی دووم نیاوردم!روز سوم شرو کردم.روزی2ساعت صب و 3 ساعتم عصر! هم میخوندم هم تفریح میکردم.اینجوری از فاز درسم دور نمیشدم. کم کم تفریحو کم کردم و مطالعو رو بردم بالا
تازه اینجوری خیلی بهتره تا اینکه بیای 10 روز همش تفریح بعد یهو شرو کنی همه تفریحاتو تعطیل کنی!
ب نظرم شما هم 2 /3 روز حسابی تفریح کن.بعد خودت خسته میشی. اونوقت کم کم شرو کن ب خوندن و کم کم ساعتتو ببر بالا.
اولا ساعت مطالعه مهم نیس....
*** الته کسایی میرن سفر داستانشون جداست
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
یه سوال:
خداییش حوصلتون سر نمیره مثلا ی هفته همش برین نت و یا پای تی وی؟؟
من قرار بود 10 روز استراحت مطلق کنم!ولی دووم نیاوردم!روز سوم شرو کردم.روزی2ساعت صب و 3 ساعتم عصر! هم میخوندم هم تفریح میکردم.اینجوری از فاز درسم دور نمیشدم. کم کم تفریحو کم کردم و مطالعو رو بردم بالا
تازه اینجوری خیلی بهتره تا اینکه بیای 10 روز همش تفریح بعد یهو شرو کنی همه تفریحاتو تعطیل کنی!
ب نظرم شما هم 2 /3 روز حسابی تفریح کن.بعد خودت خسته میشی. اونوقت کم کم شرو کن ب خوندن و کم کم ساعتتو ببر بالا.
اولا ساعت مطالعه مهم نیس....
*** الته کسایی میرن سفر داستانشون جداست![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)