یعنی با هیچ سوالی جز سوال آخر (شعر حفظی) حال نکردم...اصن عالی داده بودن:yahoo (4):
باورم نمیشه تموم شده:yahoo (4):
یعنی با هیچ سوالی جز سوال آخر (شعر حفظی) حال نکردم...اصن عالی داده بودن:yahoo (4):
باورم نمیشه تموم شده:yahoo (4):
19 بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــه بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــالــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــا
دوستای سومی!
کنکوریای اینده
ی توصیه دوستانه!
سعی نکنید ک استراحتتون اونقد طولانی بشه ک از فاز درس بیاین بیرون!
اون موقع دیگه برگشتن ب جو درس خیلی سخت میشه .
حواستونم باشه ک :
کنکور مثه ی ماراتنه وتوی ماراتن کسی برندست ک زودتر استارت بزنه
حالا ک بزودی استارت میزنید بدانید و اگاه باشیدک اولین گردنه پرپیچ و خم کنکورتون شهریوره!شهریور بالای 80%کنکوریا یا نمیخونن و میرن تو فاز خرید مدرسه و ....یا افت شدید مطالعاتی پیدا میکنن...
پس اگه شهریور رو خوب خوندی بدون از 80/90درصد داوطلبا جلوترین
اینم یادتون نره کنکور مثه یه ماراتونه!کسی موفقه ک تا تهش دووم بیاره!
پس انرژی و توانتون را واسه روزای سرد سال حفظ کنید!
:yahoo (4):!winter's coming
رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!
آسانترین کار درس خوندن است
من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه
به جرئت میتونم بگم واقعا خسته شدم اما تنها تفریح من درس خوندن وگرنه خوصله ام سر میره مثل الان ولی اگه کتاب بگیرم دستم خواهرم سرم میشکنه
یه سوال:
خداییش حوصلتون سر نمیره مثلا ی هفته همش برین نت و یا پای تی وی؟؟
من قرار بود 10 روز استراحت مطلق کنم!ولی دووم نیاوردم!روز سوم شرو کردم.روزی2ساعت صب و 3 ساعتم عصر! هم میخوندم هم تفریح میکردم.اینجوری از فاز درسم دور نمیشدم. کم کم تفریحو کم کردم و مطالعو رو بردم بالا
تازه اینجوری خیلی بهتره تا اینکه بیای 10 روز همش تفریح بعد یهو شرو کنی همه تفریحاتو تعطیل کنی!
ب نظرم شما هم 2 /3 روز حسابی تفریح کن.بعد خودت خسته میشی. اونوقت کم کم شرو کن ب خوندن و کم کم ساعتتو ببر بالا.
اولا ساعت مطالعه مهم نیس....
*** الته کسایی میرن سفر داستانشون جداست
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
یه سوال:
خداییش حوصلتون سر نمیره مثلا ی هفته همش برین نت و یا پای تی وی؟؟
من قرار بود 10 روز استراحت مطلق کنم!ولی دووم نیاوردم!روز سوم شرو کردم.روزی2ساعت صب و 3 ساعتم عصر! هم میخوندم هم تفریح میکردم.اینجوری از فاز درسم دور نمیشدم. کم کم تفریحو کم کردم و مطالعو رو بردم بالا
تازه اینجوری خیلی بهتره تا اینکه بیای 10 روز همش تفریح بعد یهو شرو کنی همه تفریحاتو تعطیل کنی!
ب نظرم شما هم 2 /3 روز حسابی تفریح کن.بعد خودت خسته میشی. اونوقت کم کم شرو کن ب خوندن و کم کم ساعتتو ببر بالا.
اولا ساعت مطالعه مهم نیس....
*** الته کسایی میرن سفر داستانشون جداست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)