نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر یاد باد آنکه به بالین تو شب های دراز پاسبان مردم چشم نگران بود مرا...... آسايش دو گيتی تفسير اين دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen آسايش دو گيتی تفسير اين دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا آنان که خاک را به یک نظر کیمیا کنند آیا بود که گوشه ی چشمی به ما کنند؟!:yahoo (99):
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر آنان که خاک را به یک نظر کیمیا کنند آیا بود که گوشه ی چشمی به ما کنند؟!:yahoo (99): دركلبه مارونق اگرنیست صفاهست تورونق این كلبه وكاشانه من باش .
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen دركلبه مارونق اگرنیست صفاهست تورونق این كلبه وكاشانه من باش . :)) شبی چو شبنم گل صرف کن به بیداری سحر برآر سرو وصل آفتااااب ببین
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر :)) شبی چو شبنم گل صرف کن به بیداری سحر برآر سرو وصل آفتااااب ببین :)) ندانمت به حقیقت که در جهان به که مانی جهان و هر چه در او هست صورتند و تو جانی
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen :)) ندانمت به حقیقت که در جهان به که مانی جهان و هر چه در او هست صورتند و تو جانی :y (696)::y (763)::y (556)::y (717)::yahoo (107): یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا ..........
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر :y (696)::y (763)::y (556)::y (717)::yahoo (107): یار مرا غار مرا عشق جگر خورا مرا.......... آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ بیوفا حالا که من افتادهام از پا چرا؟ :yahoo (76):
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ بیوفا حالا که من افتادهام از پا چرا؟ :yahoo (76): :)):)):)):)):y (465)::y (650):
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ بیوفا حالا که من افتادهام از پا چرا؟ :yahoo (76): اسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان هلو های با دشمنان اوکی بای! :)) مشالا دایره شعریتون چه گستردست
نقل قول: نوشته اصلی توسط tolkien اسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان هلو های با دشمنان اوکی بای! :)) مشالا دایره شعریتون چه گستردست :yahoo (23): یکی همیشه هست که عاشق منه نگام که میکنه پلک نمیزنه
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen :yahoo (23): یکی همیشه هست که عاشق منه نگام که میکنه پلک نمیزنه همه شب در این امیدم که نسیم صبحگاهی به پیام آشنایان بنوازد آشنا را
نقل قول: نوشته اصلی توسط HossEin_v همه شب در این امیدم که نسیم صبحگاهی به پیام آشنایان بنوازد آشنا را آن عملی را که خدا طالب است حب علی ابن ابیطالب است
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen آن عملی را که خدا طالب است حب علی ابن ابیطالب است تو خود ای گوهر یکدانه کجایی آخر ؟!:yahoo (117): کز غمت دیده مردم همه دریا باشد......
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر تو خود ای گوهر یکدانه کجایی آخر ؟!:yahoo (117): کز غمت دیده مردم همه دریا باشد...... دردم از يار است و درمان نيز هم دل فداي او شد و جان نيز هم
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen دردم از يار است و درمان نيز هم دل فداي او شد و جان نيز هم ما مست صبوحیم ز میخانه توحید ....... حاجت به می و خانه خمار نداریم .....!!;)