نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen :yahoo (76): در هوایت پرزنان هستم، همیشہ در پی اَت گر روی این دیده گریان می ڪنم قدری بمان نفسی داشتم و ناله و شیون کردم بی تو با مرگ عجب کشمکشی من کردم
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر نفسی داشتم و ناله و شیون کردم بی تو با مرگ عجب کشمکشی من کردم متهم نه ! من که محکومم به عشقت نازنین شوره زارم من ولیکن ، لاله زارم می شوی !!
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen متهم نه ! من که محکومم به عشقت نازنین شوره زارم من ولیکن ، لاله زارم می شوی !! یاد باد آنکه چو اغاز سخن می کردی باتو صد زمزمه در زیر زبان بود مرا ........
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر یاد باد آنکه چو اغاز سخن می کردی باتو صد زمزمه در زیر زبان بود مرا ........ از امید از بیم از رفتن که می گویم شبی شک ندارم تا سحر چشم انتظاری میشوی .
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen از امید از بیم از رفتن که می گویم شبی شک ندارم تا سحر چشم انتظاری میشوی . یاد باد آنکه در صفحه ی شطرنج دلت شاه غم بودم و با کیش رخت مات شدم:yahoo (13):
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر یاد باد آنکه در صفحه ی شطرنج دلت شاه غم بودم و با کیش رخت مات شدم:yahoo (13): من همان کهنه ردیفم به خدا در غزلت در خم قافیه هایی که نه انگار منم
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen من همان کهنه ردیفم به خدا در غزلت در خم قافیه هایی که نه انگار منم معشوق تو همسایه ی دیوار به دیوار در بادیه ،سر گشته شما در چه هوایید ؟!
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر معشوق تو همسایه ی دیوار به دیوار در بادیه ،سر گشته شما در چه هوایید ؟! دلم در نزد جانان است امشب چو مرغ نیم بریانست امشب
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen دلم در نزد جانان است امشب چو مرغ نیم بریانست امشب بگشای تربتم را بعد از وفات و بنگر کز آتش درونم دود از کفن برآید...................:y (686)::y (522):
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر بگشای تربتم را بعد از وفات و بنگر کز آتش درونم دود از کفن برآید...................:y (686)::y (522): دل فایز چو پروانه به دورش مدامش سوختن باشد تمنا
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen دل فایز چو پروانه به دورش مدامش سوختن باشد تمنا ادب و شرم تو را خسرو مه رویان کرد آفرین برتو که شایسته ی صد چندینی .......:yahoo (65)::yahoo (111)::yahoo (68):
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر ادب و شرم تو را خسرو مه رویان کرد آفرین برتو که شایسته ی صد چندینی .......:yahoo (65)::yahoo (111)::yahoo (68): :yahoo (76): یار گرفتهام بسی، چون تو ندیدهام کسی شمع چنین نیامدست از در هیچ مجلسی
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen :yahoo (76): یار گرفتهام بسی، چون تو ندیدهام کسی شمع چنین نیامدست از در هیچ مجلسی یازده پله زمین رفت به سمت ملکوت یک قدم مانده زمین شوق تکامل دارد ...... الله اکبر
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر یازده پله زمین رفت به سمت ملکوت یک قدم مانده زمین شوق تکامل دارد ...... الله اکبر در خواب ديده بودم، يک شب فروغ رويت کي در سراي چشمم ، قصد ظهور داري؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen در خواب ديده بودم، يک شب فروغ رويت کي در سراي چشمم ، قصد ظهور داري؟ یاد باد آنکه به بالین تو شب های دراز پاسبان مردم چشم نگران بود مرا......