احسنت منم همینو میگم
نمایش نسخه قابل چاپ
راست میگه.اصن یعنی چی هی میگن ترکیب ترکیب من نمیفهمم هرکس زیست میخونه هر فصلی رو سرجاش بخونه و یاد بگیره هیچ ترکیب معنا نداره از ۵۰ تا سوال شاید ۴ یا ۵ تاش خیلییی دیگه شیر تو شیر کنن فصلا رو وگرنه ترکیبی من نمیبینم خداییش کی میگه زیست ترکیبیه خیلی سختش کردیم.
اگه از ترکیب کسی منظورش اینه که یه گزینه مربوط به سال دوم یه گزینه سال سوم باشه که این ترکیب نیست که از هر سال یه گزینه دادن باز برمیگرده به این که اون فصل رو خوب خونده باشین
فرستاده شده از K015ِ من با Tapatalk
@zapata
حاجی این اقای رضا امیر که بچه ها میگن کیه و چجوریه کارش کلا چ کاربردی داره فایلای تدریسش؟؟؟
زاپاتا جان اقا یه سوال . خود شما زیستو دقیقا کی میخوای جمع کنی ؟؟؟ :)) ای غول زیست کنکور :)) اولش فک میکردم از اون ادمای رو اعصابی بعدش دیدم نه واقعا خوبی :))
آی کیو خوبه اما درسنامه خیلی سبز رو هم وقت کردین حتما بخونین
اگرم جزوه ترکیبی ماز میخواین پ.خ بدین
نه. اصلا.. روزی ۱/۳۰ گوش کنی تا ۸۰روزه کل زیستو خوندی... تازه خیییلیی عالی هستن. نکات مبهم کتاب رو میفهمونه.. فهمت نسبت به زیست تغییر میکنه به شرط اینکه با دقت گوش کنی.. شاید باورت نشه. اما یکی از دوستام استفاده کرد درصد ۳۰ زیستش رسید به ۸۰.. حتی قسم میخورد تست نزدم..فقط متن کتابو فول شدم. مفاهیمشو.
فرستاده شده از HUAWEI G6-U10ِ من با Tapatalk
کتاب خوبیه برای من
چون قسمت بندی شده اول اون قسمتو از کتاب درسی میخونم بعد تستاش
آموزشی میزنم تستاشو
تستاش خیلی باحالن
چون هی متن کتاب درسی رو تو پاخنامه میاره قشنگ تو ذهنم میره
درصد قلم چیم هم بهتر شده :)
به نظرم ایکیو برا کسی که هنوز تمام مطالب زیست رو نخونده اصلا اصلا مناسب نیست
خیلی از تستاش نیاز داره که یه سری مطالب کلی رو از فصلای دیگه بدونی
من دوم رو کامل دو سه بار تستاشو زدم پیش یک هم همینطور
چهار فصل اول زیست سوم هم یه بار کار کردم خیلی ازش راضیم
اما بازم میگم ترجیحا کل زیست رو باید بخونی و اگه درصد زیره 60 توی ازمون داری اول گاج نقره ای یا یه کتاب ساده تر کار کنی بعد بیای ایکیو کار کنی واقعا جواب میده
درضمن باید یه پشتکار قوی داشته باشی که اگه ده تست رو پشت سره هم غلط زدی نا امید نشی:yahoo (99):
سلام. من خودم iqدارم اما استفاده نمیکنم و به کسی که ترازش زیر ۷۰۰۰هست پیشنهاد نمیکنم این کتاب سطحش خییلی بالاس.. بهترین کار اینه شما اول سطح خودتونو ببینید چجوریه.. بعد یه کتاب متناسب با همون سطح انتخاب کن. و همونو کار کن.. کتابای دیگه رو یجا بزار جلو دید نباشه هی وسوسه نشی... متن کتاب درسی رو فول شو بعد تست کار کن. حتی اگر تست ساده باشه.. و تستای کنکورو حتما حتما حتما. کار کن.
فرستاده شده از HUAWEI G6-U10ِ من با Tapatalk
اول تست های الگو و تسلط کامل روی مطالب + آی کیو
به نظرم عالی میشه اینطوری
آی کیو نکات باحالی داره ولی ب نظرم اول باید الگو کار شه بعد آی کیو