من میخوام 97 کنکور بدم و یک سالو خورده ای وقت هس میرسم اینو بخونم و تست های الگو رو بزنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خب اینایی که گفتی از آیکیو بیشتر شد که. تانک تست که زیاد مناسب نیس ولی گاج جامع خوبه. بنظر خودم تست باید فرع باشه تو زیست و کتاب درسی اصل.برا همین یه کتاب تست کافیه. حالا این یه کتاب گاج جامع یا آیکیو یا هرچی باشه خیلی فرق نمیکنه. اولیت تست ها هم باید سوال کنکور باشه
خیلی واضح بگم فاگو رو بخونی همش حس میکنی که باید این نکته و اون نکتشو حفظ کنی که غیر ممکن و اصلا غلطه بنظرم نوشته های دکتر عمارلو رو بخون جزوش یا کتابش و بعد ی مدت خودت تحلیل یاد میگیری و نکته دراوردن یادمیگیری و اون موقس که فاگو رو که باز میکنی انگار همه ی نکاتش واست بدیهیه
اگرم اصرار داری فاگو بخونی حساس نباش روش روخونی کن تا با نکات آشنایی نسبی داشته باشی و نکته دراوردن یادبگیری
پ.ن منم تغییر رشته ایم
واسه تستم با تمام احترام نسبت ب زاپاتا ی عزیز بنظرم اولش با آبی کانون یا "اج میکرو شروع کن سطح جفتشون یکیه با حجم هر کدوم راحت بودی اونو انتخاب کن
و مهم ترین اینکه اولویت اولت برای دور اول این ترتیب باشه 1 کتاب درسی 2 کمک درسی درسنامه عمارلو یا فاگو 3 تست آبی یا میکرو
چرا همه این دیدگاه و دارن
من پشت کنکوریم و تانک تموم کردم
بابا به خدا تانک کتاب تست خوبیه
دلیلمم اینه که ب شدت ترکیبیه و منی که اکثر درسارو ی دور خوندم خیلی باهاش حال کردم هم سطحه با آبی و میکرو ولی دریک حجم معقول تر نسبت ب اونا
تستاش برای یاد گرفته روش زیست خوندنه.. نه برای سنجش حتی اول کتاب نوشتن که برای سنجش استفاده نکنین برای اموزش استفاده کنین.
فرستاده شده از HUAWEI G6-U10ِ من با Tapatalk
اصلا تو زیست چرا از فایل های صوتی رضا امیر استفادع نمیکنین ؟؟ خط به خط کتاب درسی رو تحلیل میکنن. حتی ایراد هایی از کتاب درسی سال۹۵میگیرن که برای ۹۶درست شده.
فرستاده شده از HUAWEI G6-U10ِ من با Tapatalk