سلامممم من تا حالا از این کتاب ضخیم استفاده نکردم ولی با منابع دیگه ی دور خوندم
کاملا وقت میکنم باهاش کار کنم فقط لطفا درست و واقعی بگین ببینیم تستاش اعصاب خورد کنن یا واقعا خوبه؟؟؟؟
جواب تیتر تاپیکم بدین لطفا
میتونی ب تصمیم گیری خیلیا کمک کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامممم من تا حالا از این کتاب ضخیم استفاده نکردم ولی با منابع دیگه ی دور خوندم
کاملا وقت میکنم باهاش کار کنم فقط لطفا درست و واقعی بگین ببینیم تستاش اعصاب خورد کنن یا واقعا خوبه؟؟؟؟
جواب تیتر تاپیکم بدین لطفا
میتونی ب تصمیم گیری خیلیا کمک کنه
پی نوشت :راستی یادم رفت بگم قلم چی میرم
دستاوردی نداشت.درصد زیستم 70-80 بود هیچ تغییری نکرد :| @yasintabriz @farshad7 @Miss.Dr
@zapata
یعنی ارزش وقت گذاشتن داره یا نه یا فقط ای کیو پلاس؟؟؟؟؟
اینم از نظر رتبه برتر {علیرضا آروین گل}
فایل پیوست 67712
آیکیو بعضی سوالاش واقن خوبن ولی بعضیاش اعصاب خورد کن و خارج کتاب. پس اگه دیدی تست ایراد داره یا به سبک کنکور نیس ولش کن
مثلا میگم تو فصل ۱ پیش یه سوال داشت که در این سلول ها مجموعا چند نوع rna پلی مراز وجود دارد که ذاتا سوال بدردنخوریه. یا تو ۷ دوم یه سوال خیلی خیلی سخت بود. کلا سعی کن تستای خوبشو یاد بگیری بقیشو ول کن
کتاب خوبیه ب هرحال آدم باید تستایی بزنه ک یکم اذیت بشه ب فکر فرو بره تا تو جلسه کنکور اذیت نشه اگه همه ی تستای ی کتابو درست بزنی بدون اینکه هیچ چالشی برات بوجود نیاد ک فایده نداره
من نزدیک نه فصل کار کردم
خیلی راضیم
اتفاقا چیزی ک اصاب خرد کنه اون تستای عجیب غریب الگویه
من تازه هفته پیش تهیه کردم
فصل یک سال دوم
فصل یک سال سوم
فصل یک پیش و فصل هفت و هشت پیش به علاوه یه سری از تستای ژنتیکشو کار کردم
میشه گفت هشتاد درصد سوالاش قشنگه
بیست درصد بیراهه رفته ک بازم میشه روشون وقت گذاشت چون ممکنه کنکورم بیراهه بره
پله آخر رو نه ! .... ولی این کتاب زیست آزمون چهارمش ... که در واقع ویرایش جدید همین پله ی آخرش هستش ..... ! کتاب خیلی خوبیه ! .. و حتی من میگم بهترین کتاب زیست چهارم همینه ! >>>> هرچند تستاش به سختی آیکیو و الگو زیاد نیست ! ..... ولی این کتاب ... بازهم میگم .. بهترین هستش ! .... فقط نمیدونم چه جوری این بهترین رو بهتر توضیح بدم ! :))