بله خودمم برنامم تقریبا همین طوره ولی بعد ازکار کردن یه کتاب تست با سطح معمولی دیگه فرصت چندانی نمیمونه که بخویم بریم سراغ IQ چون حجمش زیاده...شاید یه کتاب مثل 3 سطحی که حجم کمتری داره رو استغاده کنم.
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز:yahoo (99):
نمایش نسخه قابل چاپ
نه. مزخرفن.. دانش اموزا چهار تا نکته ترکیبی میبینن فکر میکنن چخبره. مثل من خر میشن میرن ثبت نام میکنن.. فقط به فکر پولن... باور کن اگه فقط متن کتابو بلد باشی بالای ۸۰میزنی... متن کتابو خوب خوب یاد بگیر. و فقط و فقط و فقط تست کنکور کار کن..بهترین روش زیست خوندن اینه که بشینی از فصلی که خوندی سوال طرح کنی... و فایل های صوتی کاملا رایگان &رضا امیر رو گوش کن واقعا عالیه.
فرستاده شده از HUAWEI G6-U10ِ من با Tapatalk
سلام iq ها کلا کتابای خوبین
زیست ش یک سری سوالای خوب داره و ایده های جالبی توش بکار برده
یک سری هم واقعا مطالب چرت و پرت !!
ولی میتونم بگم که از نشر الگو و خصوصا تخته سیاه و پیش دانشگاهی خیلی سبز خیلی بهتره و غلط هاش کمتره
ولی اگه صرفا نکات خوب و مهم میخای برو سراغ کتابای دکتر عمارلو
من هر سه سالشو دارم و واقعا فوق العاده س کتاباش
در این که کتابا یا جزوات ( فرقی ندارن با هم) دکتر عمارلو عالیه ( شایدم بهترین) هییییییییچچچچچ شکی نیست ولی مطالعشون بشششششدت وقت گیره مثلا من تو یه روز مطالعاتی تمام وقت نهایت بتونم 2 فصل نرمالشو بخونم
ولی برای جمع بندی زیست مخصوصا از الان به بعد تست محشره بنظرم حالا تست آزمونی یا تست درس به درس
راجع به کتابم من با نشر الگو و کلا ادبیات دکتر هاشمی ارتباط برقرار نمی کنم و زیستو برام بشدت خسته کننده میکنه ( درست برعکس عمارلو) خیلی سبزم نخوندم اصلا ولی تخته سیاه و نمیدونم چرا اینقدر نگاه عموم نسبت بهش بده من تقریبا همه ی درسامو با اون خوندم درصدامم عالی نه و +70 هست تو کانون مخصوصا یک سوم آخر تستای هر فصلش عالیه و مشابه کنکور ائلای هر درس راحته خیلی
و امما گاج
من در حال حاضر در کنار کارای اصلیم برای زیستم بعضی وقتا تفریحی یه درسایی رو که نیاز به مرور دارم بجای خوندن میرم تست از میکرو میزنم بشدت آسونه ولی همه چیو پوشش میده(پیشنهاد خود دکتر عمارلو بوده بهم)
اینم که راجع به آی کیو خیلی کنجکاوم بخاطر اینه که همه ی کتاب تستام جزو آسونای بازار بودن میخوام تست سخت بزنم الان ولی امیدوارم تستای آیکیو مثل سختای کنکور باشن نه مثل سختای کانون!!!!!!
zapata@ @ZAPATA
داداش الان دقیقا چجوری برنامه میذاری که وقت میکنی جزوه عمارلو رو بخونی؟؟؟
پ ن یادم بنداز دم دمای کنکور یجوری جزوه ی "زیست در 2 هفته ی آخر" دکتر عمارلو رو بهت بدم حیفیم میاد تو زیر 70 بزنی
دوستان عزیز به نظرتون کدوم یکی از این منابع در زمان باقی مانده بهتره؟
موج آزمون زیست
آزمون خیلی سبز
آزمون های قلم چی امسال
سه سطحی قلم چی