درحیرتم ازمرام این مردم پست
این طایفه ای زنده کش مرده پرست
تاهست،به ذلت بکشندش به جفا
تارفت،به عزت ببرندش سردست!
نمایش نسخه قابل چاپ
درحیرتم ازمرام این مردم پست
این طایفه ای زنده کش مرده پرست
تاهست،به ذلت بکشندش به جفا
تارفت،به عزت ببرندش سردست!
ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺣﻘﺎﺭﺗﺸﺎﻥ ﺩﺭﻭﻍ
ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ ﺗﺎ ﺣﻘﺎﺭﺗﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﮐﻨﻨﺪ...
ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻓﺮﻫﻨﮕﺸﺎﻥ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ
ﻫﺮﭼﻪ ﻓﺮﻫﻨﮕﺸﺎﻥ ﻏﻨﯽ ﺗﺮﺑﺎﺷﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮ
ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ.
ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻫﻮﯾﺘﺸﺎﻥ ﻋﺎﺷﻖ
ﻣﯿﺸﻮﻧﺪ،ﻫﺮﭼﻪ ﻫﻮﯾﺘﺸﺎﻥ ﻋﻤﯿﻖ ﺗﺮ
ﺩﺭﻋﺸﻘﺸﺎﻥ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭﺗﺮ
ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﮐﻤﺒﻮﺩﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﺁﺯﺍﺭﺕ
ﻣﯿﺪﻫﻨﺪ.
ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺩﺭﮐﺸﺎﻥ ﻣﯿﻔﻬﻤﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ
ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺷﻌﻮﺭﺷﺎﻥ ﺑﻪ ﺑﺎﻭﺭﻫﺎ
ﻭﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺸﺎﻥ ﻋﻤﻞ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ
همیشه با عشق زندگی کنید ولی هیچوقت عاشق آدم اشتباهی نشید :)
و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،
غصه هم میگذرد،
آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند..
لحظه ها عریانند
به تن لحظه خود،جامه اندوه مـپوشان هرگز...!!
:| @Ultra
ب روش سنتی ببرمت فضا یا با فضاپیمای واقعی ؟
این حرف دلم است واقعا از خوب بودن خودم خسته شدم / ا ی کاش یادمیگرفتیم برای خالی کردن خودمان دیگران را لبریز نکنیم
اونکه هر چی خوبی کرد باز شکستی قلبشو منم ,,,
این متن رو تو یه کانال خوندم
از قولِ یک فرد که مبتلا به افسردگی بوده و تونسته باهاش بجنگه و شکستش بده
حس کردم شاید بعضی هامون واقعن افسرده باشیم و ندونیم
یا بدونیم و بترسیم ازش و انکارش کنیم
یا راه درمانش رو بلد نباشیم
یا اطرافیانمون مبتلا باشن و ندونیم چطور باید برخورد کنیم باهاشون
فک کردم این متن شاید بتونه کمک کنه به یه سریامون: )
بخونیدش ، خالی از لطف نیست...
اینکه فکر کنین افسردگی حاد با سفر رفتن، چند تا حرف مثبت، مهونی رفتن و این چیزا رفع می شه، درست مثل اینه که فکر کنین سرطان با خوردن دمنوش های گیاهی درمان می شه!
این تجربه شخصی منه. هر بار که من به اصرار بقیه بیرون رفتم فقط عصبی تر شدم، فاصله بیشتری بین خودم و بقیه احساس کردم و دیدم که واقعا درک نمی شم.
دنیا برای یک آدم افسرده سیاه تر از اینه که این چیزا درمانش کنه. این داستانا وقتی کمک می کنه که شما کمی دلگیر، بی حوصله یا خسته باشین. اینجور وقتا اینکه بزنین بیرون یا آهنگ شاد گوش کنین و بقیه دلداری تون بدن حتما کمک می کنه. ولی همه ما باید قبول کنیم که افسردگی یک بیماریه و داره روز به روز آدم های بیشتری رو می بلع و مثل هر بیماری جدی دیگه ای راه درمان خودشو می خواد. وقتی آدم ته جهنم افتاده، همه چیز براش بی معنیه، هیچ لذتی رو تجربه نمی کنه و به خودش و دنیا حس پوچی داره، اینجور برخوردها فقط بهش حس این رو میده که درک نمی شه و تنهاییش رو بیشتر می کنه.
دنیای من اونقدر سیاه بود که معنی شادی رو درک نمی کردم. یادمه یک بار با خودم فکر کردم، دیدم بیشتر از یک ساله که نخندیدم! صدای خنده ی خودم رو یادم رفته بود..
تلاشم اینه که بهتون بگم اگر دور و بر شما آدم افسرده ای هست، درکش کنین. بدونین که اون توی دنیایی زندگی می کنه که حتی از شدیدترین غم های شما هم سیاه تره. سعی نکنین بهش بگین مشکلاتش کوچیکه. سعی نکنین با راه حل هایی که برای خودتون کار می کنه درمانش کنین. باید بهش حق بدین، به حرفاش گوش بدین و بهش بگین حق داره ناراحت باشه، ولی کنارش هستین تا مشکلاتش حل بشه. اونو مقصر یا ضعيف خطاب نکنین. آدم افسرده مثل یک شیشه ی خیلی نازکه.. باید با احتیاط باهاش برخورد کنین. بهش نگین "حالا مگه چی شده؟!" من واقعا خیلی وقت ها توضيحی برای حال بدم نداشتم. چون حال بدم از علت های روزانه فراتر رفته بود. "بودن" برام دردناک بود. اینکه "هستم" یک بار عجیب روی دوشم بود. غم توی وجودم نشسته بود و نیازی به علت خاصی نداشت، چون روند زندگیم جوری بود که من رو به ناامیدی محض رسونده بود. خستگی توی سلول های تنم نشسته بود و جزئی از وجودم بود. کل هستی برام دشمن بود. اینا رو نمی تونستم توضيح بدم.. خمیر مایه ی وجودم افسرده و خموده بود. درمان های دم دستی نمی تونست عمق وجودم رو شفا بده.
اگر در اطراف شما فرد افسرده ای هست، حتما براش یک دکتر خوب پیدا کنین.. من چند سال طول کشید تا دکتر خوبی پيدا کردم. پیش از اون حتی روان شناس های بی سوادی دیدم که حالم رو بدتر هم کردن. پيش روان پزشکی رفتم که داروهاش منو افسرده تر و گیج تر کرد. ولی در نهایت وقتی درمان روانی و دارویی مناسب رو گرفتم، حالم روز به روز بهتر شد. قبول کنین که این بیماری حاد، مثل هر بیماری دیگه برای درمان نیاز به متخصص داره.
شما اگر درد روحی نکشیدین، نمی تونین قضاوت کنین که تحملش آسون تر از تحمل درد جسمیه!
چشممام دوتا خط شده
مغزم میگه باید بریم
بالشت مرا میخواند
و تو مسافر بارانی
:y (483)::y (483)::y (483):
ثبت نام لاتاري آمريكا
https://hamimohajer.com/immigration/...ottery-program
دختر داييم چند سال پيش برنده شد الانم شيكاگو ايلينويز زندگى ميكنه يهو ديشب نگاه كردم ببينم زمان ثبت نامش كيه، خواستم به شمام بگم ثبت نام كنيد.
ثبت نامش سخت نيست خودتون ميتونيد انجام بديد.
چرا با هرکی از فروم حرف میزنم
و حتی برخی مواقع فراتر از اون
فک میکنه من با ده بیست تا دختر همزمان حرف میزنم؟
چیزی رو پیشونیم نوشته؟ :/
هرچی آدم تلاش میکنه که انسان باشه، خودتون اصرار میکنین نباشه.
دموکراسی می گوید : رفیق،حرفت را خودت بزن؛ نانت را من می خورم.
کمونیسم می گوید: رفیق، نانت را خودت بخور؛حرفت را من میزنم .
فاشیسم می گوید: رفیق،نانت را من می خورم؛حرفت را من می زنم،تو فقط برای من کف بزن!
اسلام حقیقی می گوید: نانت را خودت بخور، حرفت را خودت بزن و من فقط برای این هستم که تو به این حق برسی!
اسلام دروغین می گوید: تو نانت را بیاور به ما بده و ما قسمتی از آنرا جلوی تو می اندازیم و تو حرف بزن اما.. آن حرفی که ما می گویی!
دکتر شریعتی
مخاطب خاص /