قضیه چیه همتون می خواین برید؟ :yahoo (110)::yahoo (110):
نمایش نسخه قابل چاپ
قضیه چیه همتون می خواین برید؟ :yahoo (110)::yahoo (110):
بنظرم دلیلش اینه که اینجا جز تنها جاهایی تو مجازی که میتونی حرفاتو بزنی، ناله کنی -_- یا خوشحالیاتو بگی اصلا به ادمای بیرون بد و بیراه بگی بدون اینکه قضاوت بشی یا بعدا با کسایی که میخونن چشم تو چشم شی
من خودم اینستا و تلگرامم تقریبا فعالیتی ندارم و روزی دو سه بار بیشتر چک نمیکنم ولی اینجا زیاد میام:| چن بارم میخواستم دیگه نیام ولی نشد
نمی دونم چی بگم ....
نه که حرفی نباشه نه ....
یه کم بیشتر از یه کم گیج شدم ....
چند روز پیش فقط احساس کردم یه نفر رو با حرفم رنجوندم الان دو روزه دارم به مرز جنون میرسم .....
ندیدمش و نمیشناسمش...
اما میدونم اون هم یک انسانه ...
دل داره....
قلب داره ....
و هر دو می شکنن.....
درسته اینجا مجازیه.....
اما آدم هاش واقعی ن ....
اگه کسی و ناراحت کنی صد برابر بیشتر خودت ناراحت میشی....
حتما از دلش در میارم ....
.
.
.
.
خود دانید
خب خب خب
از اونجایی که انجمن گزینه ای به نام لاگ اوت و از اینجور چیزا نداره،و منم میخوام انجمن رو بدرود بگم تا 14 تیر 98، لطفا هر دوستی که این متنو رو خوند منو ریپورت کنه،بلاک یا اصلا هر چیزی که میدونید تا من نتونم دیگه بیام انجمن.:yahoo (113):
:yahoo (112):اولش میخواستم ب ی نفر فوش بدم تا کیک شم ولی دیدم کار درستی نیست و شاید راه بهتری پیدا کردم...
هر چه زودتر نشانگر موس را بر گزینه ریپورت فشار دهید یا انگشت مبارکتان را بر روی آن گزینه لمس کنید.:))
پیشاپیش تشکر ازلطف دوستان.دوستون دارم:yahoo (8): @ZAPATA @WickedSick @Dayi javad @ali.asghar @Eli.1997 @reza2018 @Madmazel77 @arash2001 @Melikamg @LI20 @mahsa dr @Special-Girl @Curer @saj8jad @Old seyed @Ebrahim999 @yashar.b
@Mr.Green @Ultra
متن جالبی بود گفتم به اشتراک بگزارم
سواد چیست؟
تعريف كلاسيك سواد، توانايی خواندن و نوشتن است.
اما بر اساس تعريف يونسكو، شخص با سواد فردی است که تمام پارامترها زير را در خود دارا است:
١- سواد عاطفی:
توانايی برقراری روابط عاطفی با خانواده، همسر و دوستان، به نحوی شایسته.
٢- سواد ارتباطی:
توانايی برقراری ارتباط و تعامل با تمامی اعضای جامعه، شامل آداب معاشرت و روابط اجتماعی نیکو.
٣- سواد مالی:
توانايی مديريت اقتصادی درآمد، یعنی دانش چگونگي پس انداز، سرمايه گذاری، و مديريت هزینه.
٤- سواد رسانه:
اين كه بدانيم كدام رسانه ها معتبر و كدام نا معتبر است. یعنی توانايی تشخيص راستی و درستی اخبار و ديگر پيام های رسانه ای. و از کپی کردن و اشاعه مطالب نادرست پرهیز کنیم .
٥- سواد آموزش و پرورش:
توانايی تربيت فرزندان به شکل شایسته.
٦- سواد رايانه:
توانايی استفاده از مهارت های هفت گانه ی رايانه یا icdl، شامل مفاهيم پايه ی فن آوری اطلاعات و ارتباطات، استفاده از رايانه، مديريت فايل ها، واژه پردازی و ...
امروز، در قرن بیست و یکم، داشتن سواد خواندن و نوشتن، یا حتى اخذ مدرک دانشگاهی، دال بر با سواد بودن فرد نیست
" قضاوت نکن "
" ممکنه اون چیزی که تو ذهنته دُرُست نباشه "
" بپرس " اما قضاوت نکن.
" حرف بزن " اما قضاوت نکن.
انجمنی که مدیرش استامینوفنه دیگ معلومه چه خبره:yahoo (110):