از کجا معلوم خدا ظلم رو خلق نکرده و وقتی ظلم نباشه حق به وجود می آید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
شما که سوره 4 رو گذاشتی سوره 1 رو هم میذاشتی !
الَّذِينَ كَفَرُوا وَصَدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ أَضَلَّ أَعْمَالَهُمْ
کسانی که کافر شدند و (مردم را) از راه خدا بازداشتند، (خداوند) اعمالشان را نابود میکند![47:1]
فَإِذَا لَقِيتُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا فَضَرْبَ الرِّقَابِ حَتَّىٰ إِذَا أَثْخَنْتُمُوهُمْ فَشُدُّوا الْوَثَاقَ فَإِمَّا مَنًّا بَعْدُ وَإِمَّا فِدَاءً حَتَّىٰ تَضَعَ الْحَرْبُ أَوْزَارَهَا ۚ ذَٰلِكَ وَلَوْ يَشَاءُ اللَّهُ لَانْتَصَرَ مِنْهُمْ وَلَٰكِنْ لِيَبْلُوَ بَعْضَكُمْ بِبَعْضٍ ۗ وَالَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَلَنْ يُضِلَّ أَعْمَالَهُمْ
و هنگامی که با کافران (جنایتپیشه) در میدان جنگ روبهرو شدید گردنهایشان را بزنید، (و این کار را همچنان ادامه دهید) تا به اندازه کافی دشمن را در هم بکوبید؛ در این هنگام اسیران را محکم ببندید؛ سپس یا بر آنان منّت گذارید (و آزادشان کنید) یا در برابر آزادی از آنان فدیه [= غرامت] بگیرید؛ (و این وضع باید همچنان ادامه یابد) تا جنگ بار سنگین خود را بر زمین نهد، (آری) برنامه این است! و اگر خدا میخواست خودش آنها را مجازات میکرد، اما میخواهد بعضی از شما را با بعضی دیگر بیازماید؛ و کسانی که در راه خدا کشته شدند، خداوند هرگز اعمالشان را از بین نمیبرد![47:4]
نمونش شاهین نجفی !
اول از همه لطفا از ادبیات درست تری استفاده کنید !
دوم اینکه اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید !
سوم اینکه باید به دین و مقدسات هر شخصی احترام بگذارید ، حتی اگر قط قرمز مملکت باشه یا نباشه
بعضی از هندی ها گاو یا درخت رو میپرستن ، من فقط حق این رو دارم که تو درون خودم بگم کارشون اشتباهه
به هیچ وجه حق این رو به خودم نمیدم که به مقدسات یک شخص ، حتی اگر یک درخت باشه توهین کنم یا اون رو زیر سوال ببرم !
تو همین قرآنی که شما قبولش ندارید گفته شده به سایر اشخاص و دینشون احترام بزارید ( در ادامه هم گفته شده که راهنمایی کنید تا به راه راست هدایت بشن ؛ شما این قسمتو کلا فاکتور بگیر )
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
شما اگه معیارت این نیست چرا اصلا مسئله رو مطرح کردی ؟ ما هم افتخار میکنیم که اماممون علی (علیه سلام) فقط با صحبت و مناظره کشور های دیگه رو مسلمون میکرد . نمونش یمن . افتخار میکنیم که مولا علی وقتی خلافت رو به دست گرفت عدالت رو توی تمام سرزمین های اسلامی - حتی اونهایی که به نا حق توسط خلفای قبل بهشون حمله شده بود - اجرا کرد و فرقی بین عرب و عجم نذاشت . این عدالت اینقدر وسیع بود که امام از رشوه ناظر بازار اهواز هم خبر داشت ! (نامه حضرت علی به رفاعه در مورد ابن هرمه)
حرف مرجع تقلید به هیچ عنوان درست مطلق نیست داداش گلم! بار ها دیده شده نظرات متفاوتی درباره یک موضوع توسط مراجع داده شده! ولی اگه میتونستی از قرآن کریم دلیل بیاری ،که نتونستی، هیچ اشکالی درش وجود نداشت! (حداقل یه اپسیلون اطلاعات راجه به اسلام داشته باش بعد این بحث کن داداش من!)احکامی مثل تعداد رکعات نماز هم با توجه به احادیث متقن السند پیامبر گفته شده و مشکلی درشون وجود نداره!منبع حرفتم تالار پرسمان دانشجوئیه! خسته نباشی دلاور!:)
مشدی! اون جواب قبلی که بهت دادم مو لا درزش نمیره.اگه میخوای سوالات 1400 سال یعنی سوالات زمان جاهلیت را دوباره بپرسی اشکالی نداره.ولی واقعا فرم سوال پرسیدنت جوری باشه که برای همه معلوم باشه دنبال این هستی که میخوای چیزی یاد بگیری.وگرنه با این سوالات تاریخ گذشته به هیچ کجای اسلام هیچ خرده ای نمیتوانی بگیری.
یا اینکه اگر میخوای بگی تو یک دین جدیدی آورده ای اون هم بگو تا بدونیم.
امروزه بازار موسی چومبه بد جور گرفته.خیالی نیس.موسی عمران با ماست. واما:
اینکه ما چطور وضو میگیریم و یا چگونه نماز میخوانیم علاوه بر اینکه در سیره پیامبر عظیم الشان (ص) کاملا دقیق و مبسوط آمده است ولی باز یک مجتهد ابزاری در دست دارد که شاید اینجا خیلی جایش نباشد بگیم چطور و چگونه.میپرسید چرا؟خب معلوم است وقتی برای مشهودات قطعی یک همچو شبهه ها بی در و پیکر مطرح میشه در همچو صحبت هایی صحبت از بعضی مسائل نابجاست.چون اصلا طرف از طرف میگه من شیعه ام و مرجع تقلید دارم از طرف دیگه من اصلا در بدیهیات هم اسلام را قبول ندارم.
این یعنی چه؟
به نظر شما نفاق چیزی غیر این است.البته نباید ناراحت بشیم همه ما و خود من هم درجاتی از نفاق را داریم و این مایه ی افتخار که نیست هیچ , مایه شرمساری در مقابل عظمت خداوند است.
باید برای یکبار هم که شده موضع خود را مشخص کنیم.واقعا کدوم طرفی هستیم؟خدا را قبول داریم یا نه؟آیا به هدایتش ایمان داریم یا نه؟
به فرستاده اش چطور ؟باورش کرده ایم یا نه مثل ابوسفیان ها با او مماشات میکنیم.؟نه عرضه داریم خلاف گفته هایش را ثابت کنیم نه آنقدر خدایی شده ایم که در برابر پیام راستین او سر تسلیم فرود آوریم؟
لطفا موضع خود را به طور واضح نه با سوال و شبهه ی دیگر , یکبار برای خود و برای دوستان مشخص کنید.
هر قانونی و قاعده ای که الان اینجا جاریه تو هر مکان و زمانی جاریه.یعنی یک قاعده ی فیزیک یا شیمی همین جوری که اینجا درسته تو آرژانتین و کره ی جنوبی هم درسته.تو ماه و مریخ و خورشید و ... هم درسته.
این نظمه.اونی که فلج میشه هم از روی قوانینیه که خدا از قبل تعیین کرده.یه عوامل و قواعدی بر سالم یا فلج بودن انسان دخالت دارند.
نمیتونی بگی این از نظم خارج است.قرار نیست که همه خوب و کامل باشند.
همه جا زیر قدرت خدا هستیم و خروجی از اون وجود نداره.
شما نمیتونی خدا رو محدود کنی.براش تعیین تکلیف کنی.
تو قرآن زیاد اومده که ان یشا:اگر بخواهد
من یشا:هر کس را که بخواهد
یه سوال دارم
خعلی برام ابهام داره شایدم توی پستای قبل بهش اشاره شده
اما گشتن بین سوالات سخته
چرا گفنه میشه ازدواج سنی و شیعه مکروهه؟توی قران همچین چیزی ذکر شده ایا؟
فقط بخاطر مذهب بچه شون گفته میشه یا چیزای دیگرم هست؟