سلام
چون این بحث در تاپیک دیگه ای که ربطی به این موضوع نداره مطرح شده بود بنده این تاپیکو باز کردم تا ادامه بحث اینجا صورت بگیره
امیدوارم همگی با استدالال منطقی و ادب و رعایت احترام هم بحث سازنده ای داشته باشیم
سلام
چون این بحث در تاپیک دیگه ای که ربطی به این موضوع نداره مطرح شده بود بنده این تاپیکو باز کردم تا ادامه بحث اینجا صورت بگیره
امیدوارم همگی با استدالال منطقی و ادب و رعایت احترام هم بحث سازنده ای داشته باشیم
خوب سوالتون رو اینجا بپرسید
شما نمیتونی هرجا خواستی به دلخواه معنی کنی !
مثلا در آیه :
المؤمنون و المؤمنات بعضهم اولیاء بعض
و
الله ولی الذین آمنوا یخرجهم من الظلمات الی النور
معنی ها زمین تا آسمون فرق داره !!! باید به مفهوم توجه کرد . شما جواب این سوال رو بده :
آیا اینکه یه نفر بگه هرکس من دوست او هستم فلانی هم دوست او باشد عقلانی هست یا نیست ؟
There is enough light for one who wants to see
سوال اول : یکی از مواردی که در مورد مذهب تشیع هستش بحث متعه یا صیغه هستش ... در حالیکه پیامبر آن را حرام اعلام کرده ولی باز هم مذهب تشیع قبولش کردن ..
بنده خودم خیلی تحقیق کردم و پرسیدم و هرجا رسیدم گفتن که حرامه و ... الان با دو دلیل این بحث رد میشه :
1-هیچ آدم عاقلی نمیزاره خواهرش به مدت محدود با یه پسر دیگه ای ازدواج کنه در حالیکه هدف از این امر فقط هوس و نه چیز دیگه ای ..(خودتون بهتر میدونید)
2-دلیل دوم هم روایات نقل شده در آن زمانه ... در آن زمان زنان بسیاری چون شوهرانشان در جنگ کشته شده بودند بیوه بودن و برای جلوگیری از زنا در جامعه پیامبر آن را برای مدتی محدود حلال و پس از آن مردم را فراخواند و گفت تا قیامت آن را بر شما حرام میکنم ...
دلیل حدیث رو گفتم که دشمنی بعضی خاندان با امام علی بودش و پیامبر میخواسته به این اختلافات پایان بده ...
معنی آیه ای که فرمودین از چند نفر :
- مردان مؤمن و زنان مؤمن دوستان يکديگرند به نيکی فرمان می دهند و از، ناشايست باز می دارند ، و نماز می گزارند و زکات می دهند و از خدا و پيامبرش فرمانبرداری می کنند خدا اينان را رحمت خواهد کرد ، خدا پيروزمند و حکيم است
- مردان مؤمن و زنان مؤمن دوستان يکديگرند به نيکی فرمان می دهند و از، ناشايست باز می دارند ، و نماز می گزارند و زکات می دهند و از خدا و پيامبرش فرمانبرداری می کنند خدا اينان را رحمت خواهد کرد ، خدا پيروزمند و حکيم است
- ترجمه فولادوند
و مردان و زنان با ايمان، دوستان يكديگرند، كه به كارهاى پسنديده وا مىدارند، و از كارهاى ناپسند باز مىدارند، و نماز را بر پا مىكنند و زكات مىدهند، و از خدا و پيامبرش فرمان مىبرند. آنانند كه خدا به زودى مشمول رحمتشان قرار خواهد داد، كه خدا توانا و حكيم است.
- ترجمه مجتبوی
و مردان و زنان مؤمن دوستان و ياوران يكديگرند به كار نيك و پسنديده فرمان مىدهند و از كار زشت و ناپسند باز مىدارند و نماز را به پاى مى دارند و زكات مىدهند و خدا و پيامبرش را فرمان مىبرند. اينانند كه خداى بزودى برايشان مِهر و بخشايش آرد كه خدا تواناى بىهمتا و داناى درستكار است.
- ترجمه مشکینی
و مردان و زنان باايمان دوست و ياور و يكديگرند، به هر كار نيك (از نظر عقل و شرع) فرمان مىدهند و از هر كار زشت (از ديدگاه عقل و شرع) بازمىدارند و نماز را برپا مىكنند و زكات مىدهند و از خدا و فرستاده او فرمان مىبرند آنهايند كه خداوند به زودى مورد رحمتشان قرار مى دهد، كه همانا خداوند غالب مقتدر و با حكمت (در مرحله تكوين و تشريع و جزا) است
- ترجمه بهرام پور
و مردان و زنان با ايمان يار و دوستدار يكديگرند كه امر به معروف و نهى از منكر مىكنند و نماز به پا مىدارند و زكات مىدهند و از خدا و پيامبرش فرمان مىبرند. آنان را خدا به زودى مشمول رحمت قرار مىدهد [و] خداوند شكستناپذير، حكيم است
در اینجا هم دوست معنی شده
غدیر خم نقطه استراحتگاه حجاج االی مدینه منوره وروستایهای همجوار بوده از اینرو بیامبر فرصت غنیمت شمرده وبین افراد متنازع صلح واشتی بر قرار کردند و به بریده (رض) فرمودند لا تبعض علیا نسبت به علی خشم و کینه نداشته باش زیرا سهم علی در بیت المال از این هم بیشتر است و اینجاست که این جمله فرموده میشود (من کنت مولا فعلی مولاه) بیامبر کلمه محبت و دوستی متضاد خشم و کینه به کار بردند با این فرمایش اشکال و سو تفاهم رفع شد.برداشت و دیدگاه دو مذهب از جمله (من کنت مولا فعلی مولاه)-1 اهل تشیع در اینجا کلمه مولا به خلافت و جانشینی تاویل و توجیه می کنند و برای تقویت ای نص بر خلافت و جانشینی حضرت علی به دو ایه دیگر الیوم اکملت لکم دینکم و یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک استناد ی کنند.2اهل سنت بهه این معتقدند که اولا مولاه به معنی محبت و دوستی است و این فرمایش مناسبتی داشته که همان اختلاف بیشامده بین اصحاب ثانیا این روایات و دو ایه فوق الذکر هیچ ارتباطی با خلافت علی (رض) ندارن ثالثا چنانکه بیامبر قصد و هدف جانشینی برای خودش داشته است این امر مهم در سرزمین عرفه که نقطه تمرکز حجاج بوده ابلاغ می کردن نه بعد از بایان حج و فقط در بین عده قلیلی از حجا مدینه رابعا معنی کلمه مولاه در قران و در لغت عربی به معنای یار و یاور و دوستی است بعنوان مثال ذالک بان الله مولی الذین امنوا و ان الکافرین لا مولی لهم به معنای الله یار و یاور و نصرت دهنده و محب مومنان است و کافران از این نصرت و یاری محرومند خامسا علامه امینی در کتاب الغدیر برای کلمه مولی به معانی مختلف اشاره کرده جز حاکم
ویرایش توسط ali7893 : 30 مهر 1394 در ساعت 23:10
پیامبر کجا متعه رو حرام کرده ! از منابع شیعه سند بیارید !
در ضمن ازدواج در اسلام در شرایط خاصی واجب میشه ! در این حالت اگر کسی توانایی ازدواج دائم نداشته باشه اسلام این راه رو برای این شرایط پیشنهاد داده ! نه اینکه جایگزین بشه !
در ضمن یکی از خلفا متعه رو حرام کرد که اون هم دلیل سیاسی داشت !
2-حکم طلاق به مرده ولی باید شاهد هم داشته باشه الکی نیست دوست گل ...
3- من نمیشناسم کسی رو که جرئت این کارو کنه .. ولی خیلی شنیدم ازدواج های دزدی و صیغه ای ...
4- شما حاضرین خواهر خودتون رو با یه پسر به مدت محدود ازدواج بدین ؟ غیرتتون قبول میکنه ؟ اگه آره که من حرفی ندارم ....
بازم جوابتون این ایه (ایه ولایت) هست
إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُواْ الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلاَةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ
- ترجمه فولادوند
ولىّ شما، تنها خدا و پيامبر اوست و كسانى كه ايمان آوردهاند: همان كسانى كه نماز برپا مىدارند و در حال ركوع زكات مىدهند.
- ترجمه مجتبوی
همانا دوست و سرپرست شما خداست و پيامبرش و كسانى كه ايمان آوردهاند، آنان كه نماز را برپا مىدارند و زكات مىدهند در حالى كه در ركوعند.
- ترجمه مشکینی
جز اين نيست كه سرپرست و ولىّ امر شما خدا و فرستاده اوست و كسانى كه ايمان آوردهاند، آنها كه نماز را برپا مىدارند و در حالى كه در ركوعند زكات مىدهند. (مصداق منحصر به فرد اين عموم طبق روايات فريقين على عليه السّلام و بخشيدن انگشترى او در حال ركوع است)
- ترجمه بهرام پور
ولىّ و سرپرست شما تنها خدا و رسول اوست و كسانى كه ايمان آوردهاند همانها كه نماز را برپا مىدارند و در حال ركوع زكات مىدهند [على عليه السّلام]
ابحث در مورد معنی این کلمه هست که الان ثابت شد معنیش باید تابع مفهوم باشه !
خب این چه پارادوکسی هست که مطرح کردید الان
شما میگید حضرت محمد نگفته جایی که سرپرست مسلمون هاست ما میگید توی همی "من کنت مولا..." گفته بعد شما میگی نه اون معنیش دوست بوده ! نمیشه که ! خب اگه میخواست بگه سرپرست باید چیکار میکرد ؟؟؟
الان شما جواب این سوال رو فقط بده !
آیا اینکه یه نفر بگه هرکس من دوست او هستم فلانی هم دوست او باشد عقلانی هست یا نیست ؟
ویرایش توسط ali7893 : 30 مهر 1394 در ساعت 23:11
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)