آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 190 از 227 نخستنخست ... 90180189190191200 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 2,836 به 2,850 از 3400
    1. Top | #2836
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بهزاد ثبت نام کردی؟

2. Top | #2837
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      سلامت نیوز:در حالی معاون آموزش وزارت بهداشت خبر از توقف اجرای طرح شرط سنی برای آزمون دستیاری برای دستکم 2 سال آینده خبر داده است، احتمال منتفی شدن این طرح با توجه با اتفاقات سال 83 و رای دیوان عدالت وجود دارد.
      به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس، شورای آموزش پزشکی و تخصصی در هشتاد و یکمین جلسه خود برای داوطلبان دوره دستیاری برای 13 رشته از جمله ارتوپدی، بیماری های قلب، داخلی، زنان و زایمان، کودکان، بیهوشی، جراحی مغز و اعصاب، جراحی عمومی، چشم پزشکی، طب اورژانس، روانپزشکی، گوش حلق و بینی و جراحی کلیه و مجاری ادراری محدودیت‌های سنی 30، 35 و 40 سال قائل شده است.
      به این معنی که داوطلبانی که بیشتر از 30، 35 یا 40 سال سن داشته باشند نمی‌توانند در آزمون دستیاری شرکت کنند و باید تحصیل خود را زمانی که کمتر این سن دارند ادامه دهند.
      این در حالی است که بسیاری از داوطلبانی که شرایط سنی فوق را ندارند، برای آزمون دستیاری حداقل 2 سال آینده خود را آماده کرده‌اند و با توجه به سختی امتحان و رقابت شدید، مدت زمان زیادی از وقت خود را صرف مطالعه کرده‌اند.
      در این ارتباط باقر لاریجانی، معاون آموزشی وزارت بهداشت به همین نکته اشاره کرد و گفت: با توجه به درخواست داوطلبان آزمون دستیاری، با توجه به اینکه عده زیادی از آنها برای شرکت در این آزمون برنامه ریزی کرده و زحمت کشیده اند، اکنون تصمیم بر این است که این مصوبه گرچه ابلاغ شده، تا اطلاع ثانوی و حداقل تا دو سال آینده اجرا نشود.
      معاونت آموزشی وزارت بهداشت موظف به اجرای مصوبات، شورای آموزش پزشکی و تخصصی و به همین منظور این مصوبه را ابلاغ کرده است اما آنچنان که لاریجانی می‌گوید، با مذاکرات انجام شده با شخص وزیر و مساعدت وی، این طرح تا اطلاع ثانوی اجرا نخواهد شد.
      اما گویا این برای اولین بار نیست که چنین مصوبه‌ای در وزارت بهداشت به تصویب می‌رسد، گل علیزاده معاون پشتیبانی سازمان نظام پزشکی به مصوبه‌ای که 28 تیر 1377 با همین موضوع تصویب و اجرا شده است اشاره می‌کند و می‌گوید: در چهل و نهمین نشست شورای آموزش پزشکی تخصصی محدودیت سنی برای آزمون دستیاری ایجاد کرده بودند که با شکایت در دیوان عدالت اداری این مصوبه در سال 1383 لغو شد.
      وی به رای دیوان عدالت در آن زمان اشاره کرد و گفت: دیوان عدالت با استناد به اصول سوم، بیستم و سی ام قانون اساسی مبنی بر«ضرورت تعمیم آموزش و پرورش رایگان برای همه در تمام سطوح و تسهیل آموزش عالی و تکلیف دولت در خصوص گسترش وسائل تحصیلات عالی تا سر حد خودکفایی کشور بطور رایگان و تاکید بر تساوی اشخاص در استفاده از کلیه حقوق انسانی از جمله حقوق اجتماعی و فرهنگی متضمن لزوم اهتمام دولت و نفی هرگونه تبعیض ناروا در برخورداری از امکانات عمومی از جمله امور اجتماعی و فرهنگی است» مصوبه سال 77 را باطل کرد.

با توجه‌ به اینکه اکنون مصوبه دیگری خلاف رای دیوان عدالت اداری به تصویب رسیده‌ است، به نظر می‌رسد که در صورت طرح شکایت در دیوان عدالت، موضوع خارج از نوبت رسیدگی شده و بار دیگر مصوبه شورای آموزش پزشکی تخصصی باطل شود.
      در چند سال گذشته تعداد معدودی از مصوبات خلاف رای دیوان عدالت، توسط این دیوان باطل اعلام نشده است که به نظر می‌رسد این بار نیز دیوان به مثابه رای‌های گذشته خود به سرعت مصوبه شورای آموزش پزشکی تخصصی را باطل کند.

نظام سلامت

سلامت نیوز
      نظام سلامت
      دانشگاههای علوم پزشکی

سلامت نیوز: طرح شرط سنی برای آزمون دستیاری منتفی می‌شود؟/ سابقه لغو مصوبه توسط دیوان عدالت
      پس یعنی تا ۳۵ ، ۴۰ سالگی وقت داریم.؟؟

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

3. Top | #2838
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      دوستان یه نکته مهمی رو بهش توجه کنن ، شما اگه امسال هم کنکور قبول بشید خداقل 7 ساله دیگه مدرک عمومی رو می گیرید و اجازه پیدا می کنید که تخصص امتحان بدید. 7 سال زمان کمی نیست و اصلا بحث سقف سنی و اینها رو بذاریم کنار ، چه تضمینی هست که اصلا شما 7 ساله دیگه دوباره حوصله و انرژی اونو داشته باشید که برای تخصص بخونید ، شرایط مالیتون چی میشه ؟ اگه تا اون موفع تشکیل خانواده داده باشید چی ؟

میخوام بگم اگه میخواید پزشکی هم بخونید ، از حالا برای خودتون خیلی بلند مدت فکر نکنید ، احتمال اینکه شما نهایتا تو همون مدرک عمومی بمونید ( مثل اکثریت دکترا ) خیلی بیشتر از قبول شدن تو تخصصه . با این امر مشکلی ندارید ؟، سرخورده نمیشید ؟

من هدفم اصلا این نیست که بگم بخونید یا نه ؟ این تصمیم خودتونه ولی می بینم که بعضی از دوستان خیلی بر نامه های بلند مدت میریزن ، و خودشون رو درگیر حاشیه می کنن . حساب کنید ببینید می صرفه براتون اصلا پزشکی بخونید ، یهو دیدی خوندن دندون و یا حتی دارو هم با در نظر گرفتن این شرایط بهتر از ادامه تحصیل تو پزشکی باشه.

4. Top | #2839
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      بهزاد تو ک اطلاع داری شرط سنی تخصص شده 34 سالگی؟؟
      متاسفانه تو این انجمن یه سری ادم بی تجربه بچه که الکی نوشتن پزشکی میخونن میان کلی بی احترامی میکنن و اطلاعات غلط میدن سریع هم افلاین میشن.اریا جان الان یکی از همکارای من 65 سالشه تخصص رادیو قبول شده.ازمون برد تخصص شرایط سنی نداره یعنی داشت قبلا ولی برداشته شد.اره یه سری رشته ها تا 34 سالگی بود ولی اجرا کردن؟نه نکردن.پزشکا شادوخرم دارن هرسال شرکت میکنن.
      ?

5. Top | #2840
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      متاسفانه تو این انجمن یه سری ادم بی تجربه بچه که الکی نوشتن پزشکی میخونن میان کلی بی احترامی میکنن و اطلاعات غلط میدن سریع هم افلاین میشن.اریا جان الان یکی از همکارای من 65 سالشه تخصص رادیو قبول شده.ازمون برد تخصص شرایط سنی نداره یعنی داشت قبلا ولی برداشته شد.اره یه سری رشته ها تا 34 سالگی بود ولی اجرا کردن؟نه نکردن.پزشکا شادوخرم دارن هرسال شرکت میکنن.
      پس مشکلی باقی نمی مونه و خیال دوستان راحت باشه
      مرسی اقا بهزاد
      حالا یه سری نگران اینده و جوونی ما هستن !!!! خدا رو شکر این بحث هم تکلیفش کاملا مشخص شد .

6. Top | #2841
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داداش دمت گرم. ممنون از راهنماییت . به خدا خوابم نمیبرد. همه ی برنامه هام به هم ریخته بود. دستت درد نکنه واسه اطلاعات مفیدت. حلللللله
      بریم به درسامون برسیم.خخخخخخخ

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

7. Top | #2842
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط stephanie نمایش پست ها
      دوستان یه نکته مهمی رو بهش توجه کنن ، شما اگه امسال هم کنکور قبول بشید خداقل 7 ساله دیگه مدرک عمومی رو می گیرید و اجازه پیدا می کنید که تخصص امتحان بدید. 7 سال زمان کمی نیست و اصلا بحث سقف سنی و اینها رو بذاریم کنار ، چه تضمینی هست که اصلا شما 7 ساله دیگه دوباره حوصله و انرژی اونو داشته باشید که برای تخصص بخونید ، شرایط مالیتون چی میشه ؟ اگه تا اون موفع تشکیل خانواده داده باشید چی ؟

میخوام بگم اگه میخواید پزشکی هم بخونید ، از حالا برای خودتون خیلی بلند مدت فکر نکنید ، احتمال اینکه شما نهایتا تو همون مدرک عمومی بمونید ( مثل اکثریت دکترا ) خیلی بیشتر از قبول شدن تو تخصصه . با این امر مشکلی ندارید ؟، سرخورده نمیشید ؟

من هدفم اصلا این نیست که بگم بخونید یا نه ؟ این تصمیم خودتونه ولی می بینم که بعضی از دوستان خیلی بر نامه های بلند مدت میریزن ، و خودشون رو درگیر حاشیه می کنن . حساب کنید ببینید می صرفه براتون اصلا پزشکی بخونید ، یهو دیدی خوندن دندون و یا حتی دارو هم با در نظر گرفتن این شرایط بهتر از ادامه تحصیل تو پزشکی باشه.
      البته بعد از 7 سال اجازه آزمون نیست مگر در موارد اشتثنا که قبلا برای خانومها ازدواج بود نمیدونم الانم هست یا نه و معدل برتر بودن . اونم برا یکبار.
      اما در حالبت کلی اگر تعهد معمولی باشه 7 سال درس بعدش 2 سال تعهد
      و این نوع تعهد دار که 21 سال تعهد داره بعد از 11 سال حق شرکت داره فرد.
      متاسفانه برخی دوست ندارند واقعیت بشنوند و فقط دنابل رویا پردازی هستند با توهینو .....
      تخصص خودش کلا جریان دیگریه هست. مثلا دیدم دوستان میگن پزشکان بیمارستان من! ماهی 100 تومن کارانه میگرند بعد من آشناهای خودمو میبینم ماهی 9 تومن میگیرن این میشه اشتباه اون میشه صحیح دلیلشم بجز توهم چیزی نیست.
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

8. Top | #2843
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من که گوش نمیکنم به هیچ حرفی
      اگه واقعا میخواین بخونین ، خوب بشینین بخونین
      قانون ها تا چندین سال دیگه ممکنه هزار بار عوض بشه
      کسایی که معمولا دوباره دارن کنکور میدن برای علاقه شون این کار رو میکنن.
      جو منفی به گروه ندین دیگه

9. Top | #2844
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان اساعه ادب نشه ولی شما پزشکی رو بیارین و عمومی رو قشنگ با درجه خوب تموم کنید تاج سر ملت و افتخار همگان بشوید بعد الم شنگه راه بندازین که ای وای تخصص شرط سن داره!دعوای 7 سال بعد رو الان؟!

10. Top | #2845
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      در جواب مکانیک عزیز باید بگم که بیمارستان حضرت رسول تهران متخصص طب اورزانس داره ماهی 80 تومن کارانه میگره چون خیلی مراجعه کننده داره.تو بیمارستانی که من هستم پزشک عمومی استخدام رسمی ماهی 15 تومن کارانه میگیره.عزیز مکانیک جان تو روستای شما مراجعه کننده کمه کارانه کمتره عزیزم.شما پزشکیو تموم کن بعد بیا از تجربیاتت بگو.کسی به خودش نگیره ها منظور من با مکانیک بود.
      ?

11. Top | #2846
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بهزاد ثبت نام کردی؟ چقدر شهریه دادی؟ رفت و امد رو میخوای چیکار کنی؟

12. Top | #2847
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اره شرایط شهریه ها رو بگین ببینیم چند چندیم؟؟؟

13. Top | #2848
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arghavan_jk نمایش پست ها
      عزیزم دوستم نبود تو یکی از فرومای همین سایت اشنا شدم.منم واسه اینکه شما گفته بودی قبول نشدی شک کردم!البته ایشون مشهدی بود.ممکنه سهمیه بومی داشته باشه ؟
      بله حتما همینطوری بوده

14. Top | #2849
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کنکوری 1395 نمایش پست ها
      سلام به همگی
      ما هم هستیم
      من لیسانس دارم رفتم خدمت اومدم 26 سالمه
      با عزمی راسخ میخوام بخونم برای دندون 95 نبوددددد....
      داداش شرایطمون شبیه سر کلاس شهید بهشتی 95 میبینمت

15. Top | #2850
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام به همه دوستای لیسانسه گل...یه انگیزه براتون آوردم توفانییییییییی!!!
      کارنامه یه آقایی اهل آذربایجان غربی که 27 سالشونه و دیپلم فنی هم داشتن و مدرک کاردانی و موفق شده بترکونه امسال!!
      فکر کنم ایشون دانشگاه علوم پزشکی ارومیه قبول شده.
      نام: photo_2015-09-16_23-46-45.jpg نمایش: 115 اندازه: 189.4 کیلو بایت

اون قسمت رتبه اش که نخورده هم اینجوریه!!
      رتبه کل در سهمیه 148 و رتبه کشوری بدون اعمال سهمیه 1143 و ماکزيمم نمره کل زير گروه ها 10236
      پس دیگه نگیم که نمیتونیم و نمیشه.کافیه بخوایمممممممممممم.ضمنا ایشون سوابق تحصیلی هم نداشته
      تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

صفحه 190 از 227 نخستنخست ... 90180189190191200 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فیزیک، فارغ، قبلی، لیسانس، لیسانسه، مهسا، موقع، مورد، میخوام، میخواستم، میشم، متولد، متاسفانه، مجدد، مخصوص، مسئولین، مشکل، مشتاق، مطالعه، معدل، چند، چی، نیست، نداره، نسبت، چشم، چطور، نظام، نظام وظیفه، همچین، همین، هوش، ها، های، هایی، هدف، هست، ولی، واسم، واسه، وحشتناک، وسط، وظیفه، یه، یاد، کمین، کنین، کنید، کنکور، کنکور 94، کنکور 95، کنار، که، کاری، کتاب، گل، گوش، پیش، پارسال، پزشکی، پست، پشت کنکوری، آقا، آمار، آوردن، آزمونای، آزمایشی، آزاد، افتاد، الان، التحصیلان، امسال، انگیزه، اول، این، اینه، اینکه، اگه، ادامه، ادغام، استقبال، اصلا، بچه، به، بهمون، بهتره، بودم، بیاریم، بگیرم، بالا، بالاتر، باهم، باشه، باشیم، ببینیم، بدم، بدو، بدین، بدید، برای، برسیم، بزنن، بزنیم، بزنین، بشم، تموم، تا، تایپیک، تاپیک، تاپیکی، جلو، جوری، جا، جدید، حالا، حرکت، خواستن، خوبه، خوبی، خوش، خب، دندون، دوم، دوره، دوستان، دینی، دیپ، دانشگاه، داوطلب، دارم، دارو، داریم، داشتم، داشته، در، درس، دستتون، رو، روز، راه، راهنمایی، رایگان، رشته، زور، زیاد، زبان، زدم، سنجش، سوی، سوال، سال، سازمان، سازمان سنجش، سر، شیمی، شد، شده، صنایع، صورت، ضمن، ضد، طور، علی، علاقتون، عربی، عشق، غذایی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن