امروز رفتم زيست سال سوم خيلي سبز خريدم
ويرايش جديد
واقعا معركس
كيا دارن؟؟(البت ويرايش جديدا)
اگه درس نامه برات مهمه مهر و ماه بگیر با خیلی سبز برای تست
اگه نه که همون خیلی سبز به نظرم خوبه
کوله پشتی هم ندیدم نظری ندارم![]()
آره برا آموزش و درسنامه خیلی خوب هستش اما حجم تستاش کمه یعنی بیشتر تست و تمرینا رو توی درسنامه آورده و تست آخر فصل ها کم آورده. برو کتاب فروشی ببین. به نظر من که برا آموزش خیلی خوبه. بعدش اگه دیدی نیاز به تست بیشتر هم هست بانک تست مبتکران رو هم کنارش بگیر و تست بزن
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
آره برا آموزش و درسنامه خیلی خوب هستش اما حجم تستاش کمه یعنی بیشتر تست و تمرینا رو توی درسنامه آورده و تست آخر فصل ها کم آورده. برو کتاب فروشی ببین. به نظر من که برا آموزش خیلی خوبه. بعدش اگه دیدی نیاز به تست بیشتر هم هست بانک تست مبتکران رو هم کنارش بگیر و تست بزن
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
خودم کتاب مهرو ماهو برا تست دارم ولی خوشم ازش نمیاد میخام برا تست خ سبز بگیرم. مشکلم منبع تستی نیست . مشکلم کتاب آموزشه!!!! کلاسم میرم ولی اصن خوب نیست و نمیفهمم
سیدیای کنکور آسان است رو هم پرسیدم تو انجمن بچه ها گفتن آشغاله.....
کمکم کنید
قابل شما رو نداره :-)
این جوونیای دایی یانیه![]()
خدایا شکرت
منم برا همین گفتم کوله دیگه.چون قشنگ ادم رو راه میندازه. برا شما که میگی ریاضیت خوب نیس خیلی سبز و مهروماه به نظرمن سنگینه و زود زده میشی و دلت نمیخواد سمت ریاضی بری. اما من خودم کوله رو خیلی پسندیدم.قبلش خیلی سبز داشتم اما الان فقط کوله رو کار میکنم خیلی ام دوسش دارماما بازم این فقط یه نظره.شما برو خودت از نزدیک ببینش شاید واقعا خوشت نیاد شایدم با من هم نظر باشی
![]()
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
این دیگه فرا تشریحی بود:yahoo (4): اگه نظرمنو میخوای قلم. بازم خودتی که باس تصمیم بگیری. اما خب من به نظرم قلم نسبت به بقیه بهتره دلیلشم این که برنامش امتحان پس دادس.جامعه آماریش بالاس. جو رقابتیش بالاس. رتبه برترا اکثرا قلم بودن. سوالای زیستش خیلی قوی و خوبه. دیگه چی بگم؟:yahoo (4): معایبشم پشتیبانای مزخرفش و هزینه بالاشه. اما خب اگه ترازات خوب شه و پشتیبان ویژه بدن بهت دیگه نونت تو روغنه جیلیز ویلیز:yahoo (4):
اما کلا سوالای ریاضی فیزیک گزینه 2 رو هم بگیر بزن خیلی خوب تره نسبت به قلم. 4تا آزمون جامع سنجشم که بحثش به کنار اونم برو
لطفا با تامل ببینید...
سلام
بله سوالاش خدایی فوق العاده ان
نه اتفاقا برنامه اش هم خیلی خوبه ، من هم سنجش رفتم هم قلم چی هم گاج برنامه گزینه دو رم داشتم از گاج بیشتر از بقیه شون خوشم اومد
البته برای اونایی که سال اولشونه شاید سنگین باشه (اگر پایه قوی نداشته باشن) برنامه شو میتونی از تو سایتش دانلود کنی
http://azmoon.gaj.ir//?page=minor/%20dabirestan
یکی که با ریاضی مشکل داشت
برا ریاضی و فیزیک اول اموزش خوب یاد بگیر بعد زیاد باید تست بزنی تا دستت راه بیفته
مثلا من تو بردار فیزیک خیلی اشکال داشتم
نزدیک 250 تا تمرین و تست ازش حل کردم دستم راه افتاد
یا برا حرکت شناسی تازه سال دوم فقط خوندم نزدیک 300 تا تمرین و تست حل کردم تا دستم راه افتاد برا ریاضی هم همینه
تنها راه ریاضی فیزیک تمرین مداوم هست چون درس حفظی نیست که هی جزوه بخونی!
موفقید
راستی دوستان من مشکلی که چند وقته پیدا کردم
40 دقیقه که می خونم دیگه کلافه میشم باید پاشم یکم خستگی در کنم تا ادامه بدم
خیلی رو مخه این قضیه![]()
راستی دوستان من مشکلی که چند وقته پیدا کردم
40 دقیقه که می خونم دیگه کلافه میشم باید پاشم یکم خستگی در کنم تا ادامه بدم
خیلی رو مخه این قضیه[/QUOTE]
این مشکل شما نیست که ، یه چیز کاملا طبیعی هست ، احتمالا دارید با تمرکز بالا میخونید
و بالاترین راندمان مغز برای تمرکز 45 دقیقه است برای همین بعضی از مشاورا میگن تایمهای کوتاه استراحت کوتاه
استراحت هم نه به این معنا که کلا محل رو ترک کنی یا بری فیلم ببینی یا کلا کاری که ذهنو مشغول کنه
در حد 5 دقیقه تند تند اتاق رو جمع کن ، یا درجا بدو یا هر کاری که بدن رو وادار به جذب اکسیژن بیشتر کنه
و اگر هیچ کدوم از این کارها قابل انجام نیست 5 تا نهایت 10 min فکرتونو رو آزاد کنید دوباره بقیه اش
منظورتونو ازاینکه مبحثیه متوجه نشدم
تفاوت برنامه با قلم چی اینه که سرعتش به نسبت ثابته
یعنی اول سال آروم آروم پیش نمیره بعد یهو گازشو بگیره که
رسیدن به مباحث آزمون تقریبا غیرممکن شه برا کسی که عقب افتاده
میزان دوره هاش هم خوبه به نسبت ، که باعث میشه مباحث هی تکرار شن
فاصله 3 هفته ایش هم ازین جهت خوب میشه که شما تو دوهفته سعی میکنی مباحث رو خوب
جمع کنی ، بعد تو هفته سوم با پرکاری تستی به یک میزان تسلط برسی
پس قبلا هم شرکت کردی..منم همینا رو میخواستم بت بگم
عمومی هاش خیلی حرفه ای و عالی ان....بهترین ویژگیش اینه که تعداد سوالاش خیلی شبیه کنکوره...زیست 50 سوالی و غیره....عمومی هاش هم مسخره بازیای قلمچی رو نداره که سوال سال دوم رو از سوم جدا کرده باشه کلا خیلی استانداردتره
اختصاصی هم ریاضیش منطقی تر از قلمچیه یعنی میتونی حل کنی و استاندارد کنکوره...زیستش چون ایده یه نفره و مثل قلمچی از چندین معلم استفاده نمیکنن عقب تره....فیزیکش سطحش مث قلمچیه
شیمی هم که همه میدونن
آزمونش یه سر و گردن بالاتر از قلمچیه(جز زیستش) اما قلمچی بهتره چون جامعه آماری و رقابت داره...من خودم هر آزمون سوالای گاج رو میگیرم و برگزار میکنم واسه خودم
پس قبلا هم شرکت کردی..منم همینا رو میخواستم بت بگم
عمومی هاش خیلی حرفه ای و عالی ان....بهترین ویژگیش اینه که تعداد سوالاش خیلی شبیه کنکوره...زیست 50 سوالی و غیره....عمومی هاش هم مسخره بازیای قلمچی رو نداره که سوال سال دوم رو از سوم جدا کرده باشه کلا خیلی استانداردتره
اختصاصی هم ریاضیش منطقی تر از قلمچیه یعنی میتونی حل کنی و استاندارد کنکوره...زیستش چون ایده یه نفره و مثل قلمچی از چندین معلم استفاده نمیکنن عقب تره....فیزیکش سطحش مث قلمچیه
شیمی هم که همه میدونن
آزمونش یه سر و گردن بالاتر از قلمچیه(جز زیستش) اما قلمچی بهتره چون جامعه آماری و رقابت داره...من خودم هر آزمون سوالای گاج رو میگیرم و برگزار میکنم واسه خودم
یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت
شما اینطوری بخون که: صب 4 تا 50 دقیقه بخون هر 50 دقیقه 10 دقیقه استراحت کن. ساعت 12 تا 1 کلا استراحت و ناهار . ساعت 1 تا 8 شب 7 تا 45 دقیقه بخون هر کدوم 15دقیقه استراحت. ساعت 8 تا 9 شب شام و استراحت. ساعت 9 تا 12 شب هم هر 1ساعت 30 دقیقه استراحت. میشه حدود روزی 10 ساعت. خسته کننده ام نیست![]()
لطفا با تامل ببینید...
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)