تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
بچه ها من ی مشکلی جدیدا پیدا کردم تو زیست !!!
هر تایمی ! از روز که میخوام زیست بخونم چه صبح چه ظهر عصر شب ! انقدر خمیازه میکشم و اشک چشام میاد که بیخیالش میشم!!! همون موقع زیست رو بزارم کنار ی درس دیگه بخونم هیچ مشکلی نیست !! نمیدونم مخم به زیست آلرژی پیدا کرده چش شده !!!
اگه کسی راه حلی بلده ممنون میشم بگه !!
تو همه چیت تکمیله !
منم یه ژرف اندیشان قدیمی دارم. مال زمان خودم! برای ریاضی سوم. اونم عالیه خیلی قشنگ توضیح داده.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
مشکلت خیلی حاد و پیچیده است آخه![]()
اخیرا زیاد زیست خوندی؟ تایمتو کم کن. مثلا بذارش 4تا نیم ساعت یا حتی ربع ساعته اش کن!
پشت سر هم، هم نخونش. مثلا بذارش بیت درسای دیگه. شاید کم کم آلرژیش برطرف شد :yahoo (94):
لام بچه ها...وای امروز حوصله ی هیچی رو ندارم اصلا صبحا زود که نمیتونم پاشم کل برنامم میریزه هم یعنی الان اعصابم داغون شده...چی کار کنم خیلی بی حوصله ام امروز حوصله ی خودمم ندارم چه برسه به درس![]()
سلام بچه ها.من ریاضی رو از خیلی سبز میخونم.واسه آزمون 16 آبان گزینه2. نمیدونم. دقیقا کجاشو باید بخونم
یه چیز دیگه این که من رفتم کوله پشتی ریاضی رو دیدم خیلی زیاد کلی گویی کرده بود یعنی فاجعه بود به نظر من اولا هر دو تاش نزدیک 800 صفحه بود ببعدم خیلی مطالب اضافی گفته بود من به نظرم همون مهر و مهخیلی بهتر باشه!!!درس نامه ی کوله پشتی هم ان چنان که میگفتتین نبود به نظرم گاج سفید از لحاظ درس نامه واقع اسون توضیح داده و برای تست هم مهر و ماه عالیه!!البته این نظر منه؟دی
خب واسه برنامت ساعت های جبرانی بزار و انعطاف پذیر بنویسش که دیر بیدار شدن کلش رو نریزه بهم!!
ی روز کلا درسو بزار کنار استراحت و تفریح کن کارهایی که دوست داری و بهت انرژی میدن انجام بده و آخرش هم بشین به هدفت و روزهای خوب بعدش فکر کن و روز بعد رو با انرژی شروع کن
برنامت رو هم آرمانی و خفن ننویس تدریجی برو بالا واسه رسیدن به قله که نمیشه با آسانسور رفت!!! کم کم باید از کوه بری بالا تا برسی به قله اش!!!
تو همه چیت تکمیله !
اخه مشکل من این جاس که یه روز که نتونم درس بخونم کل برنامم میریزه بهم یعنی اگهیه روز درس نخونم این همین باعث میشه که کلا نتونم به مباحثث ازمون قلم چی برسم واسه 9 ابان به طور کامل چون مبحثا زیاده/!!کلا وقتی یه برنامه میچینم و نرسم بهش کل روز اعابم خورد میشه کلا میریزم بهم@@آه
اخه مشکل من این جاس که یه روز که نتونم درس بخونم کل برنامم میریزه بهم یعنی اگهیه روز درس نخونم این همین باعث میشه که کلا نتونم به مباحثث ازمون قلم چی برسم واسه 9 ابان به طور کامل چون مبحثا زیاده/!!کلا وقتی یه برنامه میچینم و نرسم بهش کل روز اعابم خورد میشه کلا میریزم بهم@@آه
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
من آزمون نمیدم ولی با برنامه قلمچی درس می خونم. انگار که می خوام آزمون بدم!
ببین منم اولش مثل تو بودم. ولی تو این رو مد نظر بگیر که به آزمون برسی ولی آزمون اصلی تو کنکوره 94 هستش! با تمام توانت برای کنکور آزمایشیت بخون و سعی کن که بهش برسی اما اگه نرسیدی هم کلا درس رو نبوس و بذار کنار.
تازه اکثر آزمونای قلم چی برنامه اش طوریه که از امتحان قبلی هم توش هست. پس سعی کن برای خودت بهانه نتراشی و نذاری بیفتی رو دور تنبلی.
خخخخخ اره ولی خوب من الان نهارمو که خوردم بکوب باید بشینم تا نصفه شب بیرون نیام وگرنه کلا ترازماز اونی که میخوام پایین تر میاد !!!!
دی ولی سوال اولت بابا این که دیگه خیلی ضایعس فقط اسم ها از لحاظ معرفه و نکره مورد بررسی قرار میگیرند و این این مبحث شامل فعل ها و حروف نمیشه!!اصلا سوالتو داری غلط میپرسی؟
خخخخخ اره ولی خوب من الان نهارمو که خوردم بکوب باید بشینم تا نصفه شب بیرون نیام وگرنه کلا ترازماز اونی که میخوام پایین تر میاد !!!!
دی ولی سوال اولت بابا این که دیگه خیلی ضایعس فقط اسم ها از لحاظ معرفه و نکره مورد بررسی قرار میگیرند و این این مبحث شامل فعل ها و حروف نمیشه!!اصلا سوالتو داری غلط میپرسی؟![]()
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
در حال حاضر 34 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 34 مهمان)