سلام دوستان ✨
نتایج اومد و تبریک به تمام بچه هایی که قبول شدن ❤️
تو تاپیک قبلی خیلی خوشحال شدم که تونستم به سوالات بچه‌های زیادی جواب بدم (تقریباً به همه‌ی پیام‌ها پاسخ دادم 🙌).
https://forum.konkur.in/thread84415.html
✅ مثل قبل هنوزم، پاسخ به یکی‌دو سؤال کوتاه در همین انجمن یا پیوی تلگرام (@deerdoctor) کاملاً رایگان است.

اگه کسی از بچه ها نیاز به مشاوره تلفنی یا تلگرامی (به صورت ویس یا چت) داشت تا انرژی و وقتش رو به بهترین شکل استفاده کنه میتونه یکی ازین موارد رو انتخاب کنه

1️⃣ ۳ جلسه خصوصی (هر جلسه ۴۵ دقیقه) – نکات و تجربیات مهم شروع پزشکی که از قبل جمع آوری کردم به همراه معرفی کتاب ها و گروه های مفید + پرسش‌وپاسخ اختصاصی

2️⃣ تک‌جلسه ۴۵ دقیقه‌ای – تمام تایم جهت پاسخ به سوالات و دغدغه های ذهنی شما

3️⃣ مشاوره همراه در طول مسیر – کسی کنار شما باشه که هر وقت لازم شد ازش سوال بپرسین

💡 هزینه های تماما منصفانه هستش و در صورت عدم رضایت به هر دلیلی، هیچ هزینه‌ای گرفته نمی‌شود و این هدیه‌ای از طرف من به شماست.

📩 برای پرسیدن سوالات رایگان و یا اطلاع از محتوا و هزینه جلسات و هماهنگی تلگرام پیام بدید:
@deerdoctor
میتونید سوالاتتون رو زیر همین پست هم بپرسید اما پیوی بهتر می تونم پاسخ بدم

---

رزومه کوتاه من:

من دانشجوی پزشکی سال ۹۶ بودم و امسال فارغ‌التحصیل شدم. مسیر ۷ ساله پزشکی را از ابتدا تا انتها طی کردم، از استرس‌ها و سردرگمی‌های قبولی گرفته تا رفتن به بیمارستان و امتحانات سخت. با اینکه رتبه برتر نبودم اما تجربه‌ی تمام چالش‌ها باعث شد دید واضحی نسبت به مسیر پزشکی پیدا کنم. حالا دوست دارم با به اشتراک گذاشتن این تجربه‌ها، شروع مسیر برای شما روشن‌تر و راحت‌تر باشد تا بتونید ساعت ها و حتی روزها در وقتتون صرفه جویی کنید.