۱۰ ساعت
124t
سلام
خوبین؟
+امیدوارم باشین
تازه سرماخوردگیم خوب شده بود دوباره گرفتم
لنت به ویروس
دیروز مطالعه م کمتر شد امروز از اونم کمتر شد
به زووووورررررر ۶ ساعت خوندم
(نیم ساعت مطالعه غیر درسی)
شب خوبی سرشار از سلامتی داشته باشین![]()
من به غمگین ترین حالت ممکن شادم !
8:30
115t
بیشترم میشد امروز صبح مامور پست اومد در خونمون باید ی کدی بهش میدادم برا تحویل بسته هرچی وایسادم کده نیومد کلی وقت و اعصابم تلف شد
سلام دوست محترم ...ممنونم از انگیزه دادنتون...همچنین شما
در رابطه با سوالی که پرسیدین :
من خودم مباحثی که اون روز میخوام بخونم رو معین میکنم و خب حواسم هست حدودا و تقریبا چقدر زمان میبره و طوری برنامه میچینم که بتونم بهش برسم
در نهایت ساعتی که طول کشید تا برنامه رو تموم کنم یادداشت میکنم به همراه تست روزانه
این یه شناخت میده که مباحث با چه حجمی چقدر زمان از من میگیره و باعث میشه برنامه های بعدی دقیق تر و منسجم تر باشن
بنده مخالف تعیین ساعتم مثل : از 1.5 تا 3 ریاضی فلان مبحث
چون ممکنه چیزی پیش بیاد که من نرسم یا اون مبحث بیشتر یا کمتر وقت بخواد
امیدوارم مفید باشه
آه ای جان
آخر تا کی سرگردان...
در مورد استراحت
اگر روش پومودورو رو انتخاب کردید ، سعی کنید در استراحتهای 5 دقیقه ای بعد از هر 25 دقیقه مطالعه از پشت میز بلند نشید ، همونجا میتونید نفس عمیق بکشید ، آب بخورید ، موزیک گوش بدین یا هر استراحت سالمی که به بازه ی مطالعه ی بعدی کشیده نشه. اینجوری تایم بعدی مطالعه رو راحت تر شروع میکنین.
بعد هر 4 پومودورو که یه استراحت 30 دقیقه ای قرار داره میتونین برین بیرون از اطاق.
در مورد روش برنامه ریزی تاپیک زیر رو مطالعه کنین:
خودآموز برنامه ریزی _ از مشاور بی نیاز شو *-*
A true knight always finishes a story
سلام، یه کاربر دیگه به اسم rezzanar,مدل خوندنشونو گفتن که من حسرت خوردم چرا اینطور نمیخوندم،منم تو اینکه استراحت های مکرر کوتاه مدت تو برنامم باشه،دوباره شروع کردن برام سخت میشد یا استراحت مثلا یک ربعه ام میشد نیم ساعت و اتلاف زیاد میشد.برای همین کلا نیمسال اول یکسره میخوندم و استراحت ها هم که خیلی کم یا با کارها و وقت هایی که تلف میشد در روز میکردم اما نیم ۲ دیگه خسته شدم و یهو خیلی وقت تلف میکردم چون اونقدر نمیتونستم بخونم و بی برنامه شده بودم و خستگی بخاطر استراحت درست و حسابی نداشتن روحیه ام رو ضعیف کرده بود،ایشون میگفتن از زمانی که صبح بلند میشدن،تقریبا یکسره و با استراحت های کم میخونندن اما شب از ساعت ۹ یا ۱۰فکر کنم،تا ۱۲ کامل استراحت میکردن و حتی فیلم هم میدیدن،که مشکل اینکه وقفه تو روز بین بازه ای درسی نمیفته و شروع دوباره سخت نمیشه و اینکه یه استراحت چند ساعته بهتر روحیه و نیرو رو تقویت میکنه،حداقل واسه من اینطور بود..
و إن لو إستقاموا علی الطریقة لأسقیناهم ماء غدقا
A true knight always finishes a story
شبتون بخیر
۱۲ ساعت
۱۶۵ تست
ولی اینجا چه فعال شده ادم نگا میکنه خوشش میاد
خسته نباشید رفقا امیدوارم بقیه روزا رو هم خوب ادامه بدیم
و امیدوارم نتیجه این کارامونو به بهترین شکل ببینیم
ویرایش توسط Light_Yagami : 24 آبان 1401 در ساعت 23:09
سلام
خوبین؟
امروز کلا ۶ ساعت خوندم
هرچی تلاش کردم بیشتر بشه نشد ک نشد
دیدم حالم بده با خودم گفتم اینکه بخوام از این بیشتر بخونم و استراحتم کم باشه باعث میشه دیرتر خوب شم
ترجیح دادم بخوابم سریعتر خوب شم تا بتونم سریعتر جبران کنم
شب همگی بخیر![]()
من به غمگین ترین حالت ممکن شادم !
در حال حاضر 46 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 46 مهمان)