نقل قول نوشته اصلی توسط یا حق ������ نمایش پست ها
سلام من کنکوری ۱۴۰۱ هستم من از زیست دهم فصل ۱تا ۵ و یازدهم فصل ۱تا۷ و کل دوازدهم رو خوندم
و از شیمی هم تموم فصل ها به ۳دهم و ۲یازدهم
ریاضی رو نخوندم چون نمی‌رسم و دیر شروع کردم
فیزیک هم کل یازدهم و ۱و۲ دهم رو میخونم
من میدونم امسال نمیتونم اونی که میخام قبول بشم ولی دارم میخونم تا رتبه بهتری بیارم و امیدوار بشم به هرحال
میخاستم بدونم میشه برنامه پیشنهادیتون رو برای من بگید ؟
من میخاستم بعد اینکه کنکور تموم شد کتاب سه سطحی زیست و فیزیک بزنم و دهم یازدهمم رو ببندم به جز گیاهی که میخاستم در طول سال قوی کنم فقط اگه تایم آوردم یه نگاهی بندازم گیاهی رو ،شیمی هم مرور این فصل هایی که میخونم و خوندن اون دوتا فصلی که نخوندم (چون شیمی ام قوی تر هست میخاستم کتاب موج آزمون استفاده کنم )فقط موندم تو تابستون آزمون شرکت کنم یا نه ؟
در ضمن من ریاضی ام خیلی ضعیفه مثلا زدن ۱۵ تا تست تو ۲ساعت برام خیلی سخته ������ممنون میشم در این مورد هم به من راهکاری بدین������
برا فیزیک من دوازدهمم خیلی ضعیفه به نظرتون دهم و یازدهم رو تو تابستون ببندم یا همراه با دهم و چندتا درس از یازدهم درس اول دوازدهم رو هم بخونم ؟ ممنونم ������
من میدونم امسال نمیتونم اونی که میخام قبول بشم ولی دارم میخونم تا رتبه بهتری بیارم و امیدوار بشم به هرحال
همین یه جمله ات یعنی کنکوری واقعی هستی.

ببین شما امسال یکسری از فصلارو خیلی خوب جلو آوردی، در کنارش بعضی فصل هارو تسلط نسبی داری یا حداقل زخمی کردی
به نظر من این تابستون نباید برنامه ات شروع از صفر و ... باشه (برنامه این تاپیک هم طبیعتا تو بیشتر درس ها به دردت نمیخوره)
شما باید روند بازیابی دوران جمع بندی خودت رو توی تابستون ادامه بدی
هر دو هفته آزمون بزنی (جامع یا مبحثی تک درس)
اشکالات و ایرادات سال قبلت رو پیدا کنی
برحسب ریز ایرادات، کم تسلطی ها و نخوانده های قبلی برنامه یک هفته یا 10 یا 14 روز خودت رو مشخص کنی و شروع کنی به اجرا.
کم تسلطی ها رو با تست زیاد
نخوانده ها رو با طی کردن مرحله آموزش و تست آموزشی
در طول برنامه ات اوکی کنی.
حالا ممکنه آزمون اول درسی رو بزنی 20 درصد ولی قبلا کار کرده باشی اون درس رو، صبر داشته باش با گذر زمان ایرادات کارت مشخص میشه و با مرور های بیشتر میتونی درصد خودتو رشد بدی فقط شرط اش اینه که بجای آموزش و شروع از صفر، بازیابی کنی.
اگر مشکلات امسالت تابستان حل نشه دوباره سال بعد همین ایرادات جزئی و کلی جلوی پیشرفت ات در آزمون ها رو میگیرن.

اما برای ریاضی قضیه کمی فرق میکنه
اولا، اگر دوس داشتی میتونی با همین برنامه این تاپیک ریاضی ات رو جلو بیاری با این تفاوت که بودجه هر روز رو داخل 2 روز اجرا کنی (هیچ ایرادی نداره برنامه رو کمی دیرتر تمام کنی، باید بدونی این برنامه تنها مباحثی که از ریاضی باقی گذاشته مباحثی مثل هندسه و مشتق و کاربرد مشتق دوازدهم هست)
ثانیا، کند بودن سرعت در حل تست های آموزشی اونم اوایل خیلی طبیعیه، خود دبیرش هم داخل 2 ساعت نمیتونه بیشتر از 10 تست حل کنه برای دانش آموز. پس رفته رفته سرعت ات هم بالاتر میره نگران نباش.
ثالثا، اگر مشکل ات در ریاضی شدید هست؛ مثلا در حدی که رفتی درسنامه شگفت انگیز رو خواندی ولی هنوز متوجه نشدی (دیگه روان تر از درسنامه این کتاب در بازار فکر نمی کنم باشه) آره در این صورت میتونی با یه دبیر خوب مثل ملاک پور جلو بیاری (ولی این قول رو بهت میدم که اگر بدون برنامه ریزی کلاس اش رو شروع کنی نه تکالیف اش رو انجام خواهی داد و نه مطابق تدریسش پیش خواهی آمد و نتیجتا پیشرفت زیادی نمی بینی چون ریاضی در انتها دست به قلم شدن خودت رو نیاز داره و فیلم دیدن تا حدی که محرک دست ات برای حل تست های بیشتر باشه مفید واقع میشه و نه بیشتر)