باسلام..وقتتون بخیر،امیدوارم ک این تایپک رو بخونید و جواب بدین من مدتیه انجمن رو دیدم و خیلیی توی خوندن درس سردرگمم و از طرفی نمیتونم مشاور بگیرم برا همین گفتم از شما کمک بخوام ک قطعا تجربه بیشتری از من دارید.
خوب من کنکوری ۱۴۰۴ هستم و پایه دهم رو تموم کردم،یخورده ب خودم استراحت دادم و مبخوام شروع کنم به اصولی خوندن چون طی سال میشه گفت زیاد نخوندم و کلا از اون دانش آموزای شب امتحانیم البته نمراتم بالای 18هست ینی پایه خیلی ضعیفی ندارم. دیدم ک یسریا تو انجمن میگن از الان نیاز ب خوندن زیاد نیست و استراحت کنید بهتره و از ابن حرفاا..ولی بنظرم اگه کسی رتبه خوبی بخواد باید از اول خوب تلاش کنه تا تو سال کنکور اذیت نشه.
خب من از یه تایم مطالعه و تعداد تست پایین شروع کردم و قصد دارم کم کم افزایش بدم .شنبه ها دوشنبه و چهارشنبه [ریاضی،زیست،ادبیات]و یکشنبه سه شنبه پنجشنبه[شیمی فیزیک،زبان] ی توضیحی بدم با توجه به اینکه امتحانات از سال بعد نهایی میشن و من پایم توی این دوتا درس عمومی ضعیفه برای همین توی برنامم قرارشون دادم و مباحث پایه رو میخوام بخونم.در کنار اینها هرروز فقط دوتا صفحه دینی و تاریخ یازدهم رو میخونم چون حجم بالایی دارن و با شناختی ک از خودم دارم ترجیح میدم از الان کم کم بخونم تا بمونه برای شب امتحان و نمره پایینی کسب کنم،خب من این برنامه رو ریختم ولی توی نحوه مطالعه و تست زنی یه مقدار اذیت میشم و سردرگمم.
اول اینکه منابعم برای همه جز شیمی ک مبتکران هست،،خیلی سبزه ..برای هر مبحثی بعد از درسنامه خب تعداد زیادی تست داره و اگه همه اون تستها رو بخوام بزنم ک معقول نیست و سوال من اینه که چندتا تست آموزشی بزنم و زمان مناسب برای زدن تستهای تثبیتی و زماندار کی هست و خوب این تستهارو چجوری بزنم؟اول چندتا تست رو ب عنوان تست اموزشی انتخاب و حل کنم بعدش همونا رو دوباره برای مرور و یادگیری کامل نکات بزنم و باقیمونده تستهارو زماندار بزنم یا همه تستهای یه مبحث رو ب صورت آموزشی بزنم و توی دور دوم بیام همونهارو زماندار بزنم؟؟؟ سوال دوم اینکه برای مرور چیکار کنم،از تستهای غلط یا مارکدار استفاده کنم و اصلا کی و چجوری مرور داشته باشم
2- با توجه ب اینکه زمان زیادی دارم خلاصه نویسی داشته باشم یانه؟بدرد میخوره؟چون با شناختی ک از خودم دارم وقتی ی مبحثی رو بهش مسلط باشم و از چیزی ک خودم فهمیدم خلاصه بنویسم دیگه اون مبحث رو یادم نمیره و بنظرم مفیده اما دیدم خیلیا نظرشون در این مورد منفیه!و اگر خلاصه نویسی خوبه برای هر درس چطوری اینکارو بکنم؟
3_اینکه من برنامه ریزی میکنم و خیلی هم برنامه سنگینی نیست اما ب وسطاش ک میرسه بی حوصله میشم و جا میزنم،مثلا میخوام 20 دقیقه فقط استراحت کنم ب خودم میام و میبینم 2 ساعت شده !!
4_میخوام تا مرداد یا اواسطش دهم رو جمعبندی کنم کامل،و پیش خوانی دروس اختصاصی یازدهم رو داشته باشم،دروس عمومی مثل زبان و ادبیات ک برای من مشکلن و با توجه ب نهایی شدن امتحانات سخت تر هم میشن رو حتما بخونم،درسته اینکار؟؟
و سوال اخر اینکه من از روی درسنامه ک میخونم برای درسایی مث فیزیک و ریاضی اوکیم(البته فیزیک ن خیلی)ولی نیازه واسه یادگرفتن روشهای سریع تست زنی و مفهومی تره هر درس کلیپ ببینم؟؟
واقعاا خیلییی ب تجربه تون نیاز دارم و شرمنده از اینکه طولانیه ولی خیلی سردرگمم و نمیدونم سوالاتمو چطور رفع کنم مطمئنا این سوال خیلیاست و ممنون میشم اگ جواب بدین.
@Mobin.
@TomyShellby
@Zero_Horizon
@LEA
@artim
@mahdi_artur[/MENTION matrooke @_Joseph_