آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 161
    1. Top | #91
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها
      ببینید اگه کنکور تعویق نمیافتاد و اینهمه حاشیه کرونا و تعویق و ... برای 99 پیش نمی اومد الآن شرایط 1400 مشخص شده بود ولی چون کنکور تعویق افتاد و سنجشم از طرف ستاد کرونا و وزارت بهداشت زیر فشاره تا پروتکل ها رو رعایت کنه بعد از کنککور 99 و حدودای اخر شهریور ماه شرایط کنکور1400 رو اعلام رسمی میکنه و با توجه به اینه اقای امرایی و سبطی و بسیاری از داوطلبان و چندی از نمایندگان مجلس درخواست تمدید نظام قدیم رو از سنجش دارن سنجشم گفته برای ما فرقی نمیکنه دونظامه باشه یا تک نظامه ولی اگه داوطلبا درخواست تمدید دارن درخواستشونو به سنجش اعلام کنن و یه پتیشنی رو آقای سبطی تهیه کردن که 17 هزار امضا خورده و داره پیگیری مشه توصیه ام اینه وقت رو از دست ندید و شروع کنین به خوندن مباحث مشارک و آخر شهریور ماه و یااواسط مهر ماه شنجش اعلام میکنه نظام قدیم هست یا نیست که من بهتون میگم 99 درصد هست خیالتون راحت بخونین
      برای حمایت از کمپین
      https://www.farsnews.ir/my/c/16059
      و میتونید وارد کانال kq1400 بشید و نامه تنظیم شده رو امضا کنید
      خیلی ممنون از توضیحاتتون
      حمایت کردم

2. Top | #92
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alioh نمایش پست ها
      کلا دوحالت داره
      1-یا موافقت کنم که مامان بابام اینقدر در جریان باشن
      2-یا بدون موافقت من اینقدر دخالت میکنن و در جریانن

منم ترجیح دادم موافقت کنم تا همه برن و راضی باشند! (ولی در کل به نظرم مامان بابا جزو معدود ادمایی هستن که توی کنکور میتونن کمکتون کنن یا حداقل برای من اینتوری بوده چون وقتی ببینی یکی حواسش به کارات هست یکم بیشتر تلاش میکنی)

خداد لعنت کنه این هفته آخرو که همه تراز بالاها اینقدر فعال هستن چه تو انجمن که تو سایت کانون (طرف با میانگین تراز 7700 اومده توی پیج شوخی های کامنتی پست میزاره)
      عاقا عاقا بیا بگو چجوری درسارو خوندی ترازت شد7هزار؟
      فیزیک ریاضی از اول چطور بودین؟امسال چجوری خوندین؟
      عاقاااااااااااا

3. Top | #93
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Soheil.si نمایش پست ها
      شما نظام جدیدی؟چندمین کنکورته؟پارسال چند شدی؟
      میانگین ترازت الان چنده؟
      ببخشید بابت سوالا فضولیه هرکدومو دوست داشتی جواب بده
      پشت کنکوری نظام جدیدم (میانگین تراز قلمچی هم 6800 هست ولی تو همون 7000 بدون چون توی فاصله آخر آذر تا اوایل بهمن تاندون پام کش اومد و کلا گند زدم تا جایی که یکیشو زدم 6300 برای همینه میگم سعی کنید با چندتا از دوستاتون ارتباط داشته باشید چون واقعا بعضی وقتی خیلی کمک کننده هستند)این تیکه آخر هیچ ربطی به سوالتون نداشت ولی لازم دونستم بگم!

4. Top | #94
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پشت کنکوری نظام جدیدم (میانگین تراز قلمچی هم 6800 هست ولی تو همون 7000 بدون چون توی فاصله آخر آذر تا اوایل بهمن تاندون پام کش اومد و کلا گند زدم تا جایی که یکیشو زدم 6300 برای همینه میگم سعی کنید با چندتا از دوستاتون ارتباط داشته باشید چون واقعا بعضی وقتی خیلی کمک کننده هستند)این تیکه آخر هیچ ربطی به سوالتون نداشت ولی لازم دونستم بگم!
      راستی اگه دوس داشتین رتبه و درصدای پارسالتونم بگین....
      منم تراز7هزار میخام

5. Top | #95
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Future نمایش پست ها
      خیلی ممنون از توضیحاتتون
      حمایت کردم
      خیلی ممنون از حمایتتون امیدوارم به هدفتون برسید

6. Top | #96
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      پشت کنکور موتدن از یه جایی به بعد دیگه سطح سوادت نیست
      انگیزه و اشتیاق داشتن مهمه و تا اخر راه تسلیم نشی
      به نظرم چیزی که باعث میشه طرف بیشتر از دو سال پشت کنکور بمونه همین انگیزه اس
      مشاجره با خانواده هم بستگی به درک خانواده داره
      مثلا من دوستم از الان داره دعا میکنه که خدایا یا منو بکش یا امسال قبول شم!!!
      اگه خانواده روش فشار نیارن هیچ جوونی توی این سن همچین دعایی نمیکنه
      در کل پشت کنکور موندن فقط درس نیست باید رقابتی وجود داشته باشه تا انگیزه حفظ بشه
      ولی فکر کنم با این وضع کرونا و غیر حضوری بودن ازمونا امسال خیلیا زود جا میزنن مگه اینکه یه فکری به حال روحیشون بکنن

7. Top | #97
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سه بار کنکور دادم تا آخرش قبول شدم و الان قدرشو بیشتر از هر چیزی میدونم.....به هیچ وجه ناامید نشید و با قدرت بخونید برای هدفتون

8. Top | #98
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sis.b نمایش پست ها
      عاقا عاقا بیا بگو چجوری درسارو خوندی ترازت شد7هزار؟
      فیزیک ریاضی از اول چطور بودین؟امسال چجوری خوندین؟
      عاقاااااااااااا

من سال پیش خیلی این زیست روی مخم بود از دوستم که میانگین درصدای زیستش 80 به بالا بود پرسیدم چطوری اینقدر بالا میزنی اونم گفت خب میخونی بعد تست میزنی بعدم میری سوالاشو جواب میدی تو قلمچی دیگه!(به همین سادگی) واقعا اولش خندم گرفت از این حرفش ولی بعد که فکر کردم دیدم مثلا منی که فیزیکم خوبه چه کار شاخی میکنم مگه؟ یه مرور کوچیک روی درسنامه +حل تمرین های درسنامه+تست های کتاب تست بعدم میرم قلمچی بالا میزنم(به همین سادگی) کلا هر کس توی 2-3 تا درس همین وضعو داره اصلا خودشم نمیدونه چرا ولی بیشتر باهاشون حال میکنه

اما در مورد ریاضی-زیست و عربی که درصدای سال پیشم بد بود ولی الان بهتره
      1-واسه ریاضی تا میتونی تست بزن و یه کاری که من کردم اینه که 2ماه آخر به جز امتحان نهایی دیگه اصلا ریاضی نخوندم با این فرض که حالا یادم میمونه دیگه و اینکه تو آزمونا مرور میشه دیگه ولی الان میبینم که یه جمعبندی خوب چقدر کمک میکنه(ارواح خودم الان مثلا دارم جمعبندی میکنم)حالا امیدوارم امسال قبول شی ولی اگه موندی برای سال بعد به نظرم توی ریاضی و فیزیک هفته آخر یه همایش برو(توی ریاضی که آرین حیدری عالی بود همین آزمون قلمچی هفته قبل 4-5 تا از سوالای آزمون با روشاش زیر 20 ثانیه حل میشد منظورم عدد گذاری نیستا منظورم روش های خودشه)+ اینکه اگه هم حالا این نشد مخصوصا توی ریاضی و فیزیک سعی کن تمام تستای کنکور دهه 90 رو یبار بزنی تا تیپ تستا دستت بیاد

2-زیست: زیست هم که مشکلم این بود که کم میخوندم واهمیت مرور دوباره و دوباره رو بلد نبودم که با افزایش ساعت مطالعه مینگین درصد هام 10-15 درصد بهتر شد

3-توی عربی هم که تدریس آقای فلاح عالیه! ولی یه نکته ای که هست توی کلاس طول سال باید حتما جزوه شون رو چند بار کامل بخونی و به اون مسلط شی و به جز تستای کنکور واقعا به هیچ تست دیگه ای نیاز پیدا نمیکنی

9. Top | #99
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mrs.RAd نمایش پست ها
      دوستان من امسال قصد تغییر نظام به جدید دارم

اما مشکلم کتاب درسی هاس

قیمت گرفتم نزدیک 700 گفتن بهم

یعنی این کتابارو فقط ازاد میشه گیر اورد؟

تو دیوار وشیپور هم فک نکنم ب دردم بخورن
      چون تغییراتی هم داشتن و هم احتمالا کهنه و نوشته شده

راه حلی داشتین ممنون میشم بهم بگین

ببخشید از کجا قیمت گرفتین؟من 900 پیدا کردم ولی 200 هم کمتر خوبه

10. Top | #100
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من سال پیش خیلی این زیست روی مخم بود از دوستم که میانگین درصدای زیستش 80 به بالا بود پرسیدم چطوری اینقدر بالا میزنی اونم گفت خب میخونی بعد تست میزنی بعدم میری سوالاشو جواب میدی تو قلمچی دیگه!(به همین سادگی) واقعا اولش خندم گرفت از این حرفش ولی بعد که فکر کردم دیدم مثلا منی که فیزیکم خوبه چه کار شاخی میکنم مگه؟ یه مرور کوچیک روی درسنامه +حل تمرین های درسنامه+تست های کتاب تست بعدم میرم قلمچی بالا میزنم(به همین سادگی) کلا هر کس توی 2-3 تا درس همین وضعو داره اصلا خودشم نمیدونه چرا ولی بیشتر باهاشون حال میکنه

اما در مورد ریاضی-زیست و عربی که درصدای سال پیشم بد بود ولی الان بهتره
      1-واسه ریاضی تا میتونی تست بزن و یه کاری که من کردم اینه که 2ماه آخر به جز امتحان نهایی دیگه اصلا ریاضی نخوندم با این فرض که حالا یادم میمونه دیگه و اینکه تو آزمونا مرور میشه دیگه ولی الان میبینم که یه جمعبندی خوب چقدر کمک میکنه(ارواح خودم الان مثلا دارم جمعبندی میکنم)حالا امیدوارم امسال قبول شی ولی اگه موندی برای سال بعد به نظرم توی ریاضی و فیزیک هفته آخر یه همایش برو(توی ریاضی که آرین حیدری عالی بود همین آزمون قلمچی هفته قبل 4-5 تا از سوالای آزمون با روشاش زیر 20 ثانیه حل میشد منظورم عدد گذاری نیستا منظورم روش های خودشه)+ اینکه اگه هم حالا این نشد مخصوصا توی ریاضی و فیزیک سعی کن تمام تستای کنکور دهه 90 رو یبار بزنی تا تیپ تستا دستت بیاد

2-زیست: زیست هم که مشکلم این بود که کم میخوندم واهمیت مرور دوباره و دوباره رو بلد نبودم که با افزایش ساعت مطالعه مینگین درصد هام 10-15 درصد بهتر شد

3-توی عربی هم که تدریس آقای فلاح عالیه! ولی یه نکته ای که هست توی کلاس طول سال باید حتما جزوه شون رو چند بار کامل بخونی و به اون مسلط شی و به جز تستای کنکور واقعا به هیچ تست دیگه ای نیاز پیدا نمیکنی
      افرین...من ریاضی فیزیکم خیلی خرابه نمدونم اصلا چجوری باید بخونمشونریاضی یه تست میخوام حل کنم هی توش گیر میکنم میگم خب اینجاشو نوشتم...بعدش چی؟باز میرم از رو پاسخنامه نگاه میکنم

11. Top | #101
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      افرین...من ریاضی فیزیکم خیلی خرابه نمدونم اصلا چجوری باید بخونمشونریاضی یه تست میخوام حل کنم هی توش گیر میکنم میگم خب اینجاشو نوشتم...بعدش چی؟باز میرم از رو پاسخنامه نگاه میکنم

خب . میدونم منتظری ریپلایت جواب بده . اما بیشتر افرادی که ریاضی مشکل دارن سه تا باگ تو درایو ریاضیشون دیده شده .

یک » پایه ریاضی رو بلد یا مشکل دارن ( قدر مطلق ، معادله نامعادله ، توان و گویا )
      دو » نفهمیدن مقصود سوال و برهان های گزاره ها
      سه » محدود کردن خود به روش های پاسخنامه ، مدرس ، و دوری از خلاقیت در حل
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

12. Top | #102
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها

خب . میدونم منتظری ریپلایت جواب بده . اما بیشتر افرادی که ریاضی مشکل دارن سه تا باگ تو درایو ریاضیشون دیده شده .

یک » پایه ریاضی رو بلد یا مشکل دارن ( قدر مطلق ، معادله نامعادله ، توان و گویا )
      دو » نفهمیدن مقصود سوال و برهان های گزاره ها
      سه » محدود کردن خود به روش های پاسخنامه ، مدرس ، و دوری از خلاقیت در حل
      هر سه تاش
      اولی فک کنم خیلی بشتر از بقیه

13. Top | #103
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      هر سه تاش
      برو ریاضی انسانی آلا رو ببین راه میافتی
      اگه خواستی پایه ی عالی داشته شباشی که واقعا هم لازمه برای درصد بالا برو سایت آلا دیفرانسیل محسن شهریان فصل صفر دیفرانسیل رشته ریاضی نظام قدیم محسن شهریان رو که مباحث پایه است ببین درسته شاید یکم ترمز کنی تو بعضی از تستهایی که مطرح میکنه که طبیعیه چون برای رشته ریاضیه اونم دیفرانسیل ولی واقعا پایه ات رو کامل بتن ریزی میکنه
      من خودم رشته ام ریاضیه و برای دیفرانسیل از فیلم های محسن شهریان استفاده میکنم حرف نداره

14. Top | #104
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      هر سه تاش

خب اگه برا الان میخوای دیر شده که بتونی برسونی . اما سال بعد تا قبل الین ازمونت اینا رو اکی کن . شما انگار بدون اینکه pp افعال رو بلد باشی رفتی مجهول کردن خوندی .
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

15. Top | #105
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نام: fhjfj.jpg نمایش: 94 اندازه: 74.0 کیلو بایت

دوستان لطفا حمایت کنید

صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)