پشت کنکوری نظام جدیدم (میانگین تراز قلمچی هم 6800 هست ولی تو همون 7000 بدون چون توی فاصله آخر آذر تا اوایل بهمن تاندون پام کش اومد و کلا گند زدم تا جایی که یکیشو زدم 6300برای همینه میگم سعی کنید با چندتا از دوستاتون ارتباط داشته باشید چون واقعا بعضی وقتی خیلی کمک کننده هستند)این تیکه آخر هیچ ربطی به سوالتون نداشت ولی لازم دونستم بگم!

پشت کنکور موتدن از یه جایی به بعد دیگه سطح سوادت نیست
انگیزه و اشتیاق داشتن مهمه و تا اخر راه تسلیم نشی
به نظرم چیزی که باعث میشه طرف بیشتر از دو سال پشت کنکور بمونه همین انگیزه اس
مشاجره با خانواده هم بستگی به درک خانواده داره
مثلا من دوستم از الان داره دعا میکنه که خدایا یا منو بکش یا امسال قبول شم!!!
اگه خانواده روش فشار نیارن هیچ جوونی توی این سن همچین دعایی نمیکنه
در کل پشت کنکور موندن فقط درس نیست باید رقابتی وجود داشته باشه تا انگیزه حفظ بشه
ولی فکر کنم با این وضع کرونا و غیر حضوری بودن ازمونا امسال خیلیا زود جا میزنن مگه اینکه یه فکری به حال روحیشون بکنن
سه بار کنکور دادم تا آخرش قبول شدم و الان قدرشو بیشتر از هر چیزی میدونم.....به هیچ وجه ناامید نشید و با قدرت بخونید برای هدفتون
من سال پیش خیلی این زیست روی مخم بود از دوستم که میانگین درصدای زیستش 80 به بالا بود پرسیدم چطوری اینقدر بالا میزنی اونم گفت خب میخونی بعد تست میزنی بعدم میری سوالاشو جواب میدی تو قلمچی دیگه!(به همین سادگی) واقعا اولش خندم گرفت از این حرفش ولی بعد که فکر کردم دیدم مثلا منی که فیزیکم خوبه چه کار شاخی میکنم مگه؟ یه مرور کوچیک روی درسنامه +حل تمرین های درسنامه+تست های کتاب تست بعدم میرم قلمچی بالا میزنم(به همین سادگی) کلا هر کس توی 2-3 تا درس همین وضعو داره اصلا خودشم نمیدونه چرا ولی بیشتر باهاشون حال میکنه
اما در مورد ریاضی-زیست و عربی که درصدای سال پیشم بد بود ولی الان بهتره
1-واسه ریاضی تا میتونی تست بزن و یه کاری که من کردم اینه که 2ماه آخر به جز امتحان نهایی دیگه اصلا ریاضی نخوندم با این فرض که حالا یادم میمونه دیگه و اینکه تو آزمونا مرور میشه دیگه ولی الان میبینم که یه جمعبندی خوب چقدر کمک میکنه(ارواح خودم الان مثلا دارم جمعبندی میکنم)حالا امیدوارم امسال قبول شی ولی اگه موندی برای سال بعد به نظرم توی ریاضی و فیزیک هفته آخر یه همایش برو(توی ریاضی که آرین حیدری عالی بود همین آزمون قلمچی هفته قبل 4-5 تا از سوالای آزمون با روشاش زیر 20 ثانیه حل میشد منظورم عدد گذاری نیستا منظورم روش های خودشه)+ اینکه اگه هم حالا این نشد مخصوصا توی ریاضی و فیزیک سعی کن تمام تستای کنکور دهه 90 رو یبار بزنی تا تیپ تستا دستت بیاد
2-زیست: زیست هم که مشکلم این بود که کم میخوندم واهمیت مرور دوباره و دوباره رو بلد نبودم که با افزایش ساعت مطالعه مینگین درصد هام 10-15 درصد بهتر شد
3-توی عربی هم که تدریس آقای فلاح عالیه! ولی یه نکته ای که هست توی کلاس طول سال باید حتما جزوه شون رو چند بار کامل بخونی و به اون مسلط شی و به جز تستای کنکور واقعا به هیچ تست دیگه ای نیاز پیدا نمیکنی
خب . میدونم منتظری ریپلایت جواب بده . اما بیشتر افرادی که ریاضی مشکل دارن سه تا باگ تو درایو ریاضیشون دیده شده .
یک » پایه ریاضی رو بلد یا مشکل دارن ( قدر مطلق ، معادله نامعادله ، توان و گویا )
دو » نفهمیدن مقصود سوال و برهان های گزاره ها
سه » محدود کردن خود به روش های پاسخنامه ، مدرس ، و دوری از خلاقیت در حل
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

برو ریاضی انسانی آلا رو ببین راه میافتی
اگه خواستی پایه ی عالی داشته شباشی که واقعا هم لازمه برای درصد بالا برو سایت آلا دیفرانسیل محسن شهریان فصل صفر دیفرانسیل رشته ریاضی نظام قدیم محسن شهریان رو که مباحث پایه است ببین درسته شاید یکم ترمز کنی تو بعضی از تستهایی که مطرح میکنه که طبیعیه چون برای رشته ریاضیه اونم دیفرانسیل ولی واقعا پایه ات رو کامل بتن ریزی میکنه
من خودم رشته ام ریاضیه و برای دیفرانسیل از فیلم های محسن شهریان استفاده میکنم حرف نداره
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)