عزیزم!اولا شما پسری بحث کاملا جداست! ایشون دختر هستند!من غک نکنم برا ی پسر جز استرس مالی چیز دیگه باشه...ببین شما به راحتی میتونی در اینده بری ناکجاآباد کار کنی و کلی پول دربیاری..این موضوع ن خودت ن خانواده ات ناراحت نمیکنه !نگران میشن البته یکم!ازدواجت اصلا مشکلی نداره!شما مرد موفق باش حتی ۵۰ ساله باش هم میتونی ازدواج موفق داشته باشی!بعد اینکه در مورد باروریت اصلا نگران نخواه بود...هیچ ارتباطی بین سنت و بیماری بچه ات نیست...وکلی چیز دیگه
🌺یا رادَّ ما قَد فَات🌺
🌺یا رادَّ ما قَد فَات🌺

نظام قدیم صد درصد تمدید میشه و شما هم برید سایت فارس و حمایت کنین از کمپین تمدید نظام قدیم
و اینکه شما تا آخر شهریور همون منابع نظام قدیم رو مظالعه بفرمایید از مباحث مشترک اگر تمدید شد که چه بهتر میتونید ادامه بدین اگر تمدید نشد چیزی رو از دست ندادین از مباحث مشترک مطالعه کردین و میتونید برین منابع جدید بخرید و ادامه بدین باز
برای دونستن اینکه کدام مباحث نظام قدیم باجدید مشترکه لین زیر رو قرار میدم برید و ببینید
https://alirezaafshar.org/%D9%85%D8%...F%DB%8C%D8%AF/

ببینید اگه کنکور تعویق نمیافتاد و اینهمه حاشیه کرونا و تعویق و ... برای 99 پیش نمی اومد الآن شرایط 1400 مشخص شده بود ولی چون کنکور تعویق افتاد و سنجشم از طرف ستاد کرونا و وزارت بهداشت زیر فشاره تا پروتکل ها رو رعایت کنه بعد از کنککور 99 و حدودای اخر شهریور ماه شرایط کنکور1400 رو اعلام رسمی میکنه و با توجه به اینه اقای امرایی و سبطی و بسیاری از داوطلبان و چندی از نمایندگان مجلس درخواست تمدید نظام قدیم رو از سنجش دارن سنجشم گفته برای ما فرقی نمیکنه دونظامه باشه یا تک نظامه ولی اگه داوطلبا درخواست تمدید دارن درخواستشونو به سنجش اعلام کنن و یه پتیشنی رو آقای سبطی تهیه کردن که 17 هزار امضا خورده و داره پیگیری مشه توصیه ام اینه وقت رو از دست ندید و شروع کنین به خوندن مباحث مشارک و آخر شهریور ماه و یااواسط مهر ماه شنجش اعلام میکنه نظام قدیم هست یا نیست که من بهتون میگم 99 درصد هست خیالتون راحت بخونین
برای حمایت از کمپین
https://www.farsnews.ir/my/c/16059
و میتونید وارد کانال kq1400 بشید و نامه تنظیم شده رو امضا کنید
ویرایش توسط _TheOne_ : 26 مرداد 1399 در ساعت 20:08
کلا دوحالت داره
1-یا موافقت کنم که مامان بابام اینقدر در جریان باشن
2-یا بدون موافقت من اینقدر دخالت میکنن و در جریانن
منم ترجیح دادم موافقت کنم تا همه برن و راضی باشند! (ولی در کل به نظرم مامان بابا جزو معدود ادمایی هستن که توی کنکور میتونن کمکتون کنن یا حداقل برای من اینتوری بوده چون وقتی ببینی یکی حواسش به کارات هست یکم بیشتر تلاش میکنی)
خداد لعنت کنه این هفته آخرو که همه تراز بالاها اینقدر فعال هستن چه تو انجمن که تو سایت کانون (طرف با میانگین تراز 7700 اومده توی پیج شوخی های کامنتی پست میزاره)

بله واقعا پدر مادر خیلی خوبن ولی من میگم فقط حمایت کنن و زیاد دخالت نکنن البته فرد به فرد تفاوت داره مثلا من یکی از دوستام پدرش دبیر ریاضی هست ریاضی رو با پدرش میخونهن باهم
خوشبختانه یا بدبختانه مامان بابای من بخوان هم نمیتونن ورود کنن به قضیه کنکور چون از کنکور فقط اسمش رو میدونن و اینکه باید کلی کتاب بخونی(البته تا این حد دخالت میکنن و حمایت والا یه چیزهای اضافی هم میدونن
![]()
بیاین احتمال بدیم کنکور 99 خیلی خوب و استاندارد میشه .
ریکشن اونایی که شعار میدن واسه سلامتیم نمیرم چه خواهد بود ؟
آیا همه جانبه فکر میکنید ؟ یا فقط یک احتمال را قانون افکارتان کرده اید؟
همانطور که احتمال داره کرونا بگیرید
همونقدر هم احتمال داره امسال سال خوبتون باشه .
درست تصمیم بگیرید من قصد اینو ندارم که بگم کنکور مهمه از جونتون ولی آمادگی دپرسی بعد از کنکور رو دارین که بگین فلان کس خنگ بود قبول شد فلان جا . منم نرفتم کنکور اصلا !!!!!!
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)