آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 11 نخستنخست ... 567 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 161
    1. Top | #76
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sis.b نمایش پست ها
      هنوز به مامانم نگفتم بخدا جرات ندارم بگم خیلی میترسموااااقعا میترسم...مامان تورو نمیدونم ولی مامان من روزی 2بار میره بیرون با دوستاشمنو حبس کرده تو خونه.خواهرو داداشم میخوان بیان خونمون میگه نیان چون من کنکور دارم....خودم دلم پوسیده....تنهام تو خونه....مامانم میگه کنکور بدی راحت شیم دیگه راحت رفت و امد کنیم.هی میگم تو که ماشالا بیرون میری من کاریت ندارم که
      میترسم برم سرجلسه برگردم ببینم کتابامو ریخته بیرون برم بگم سرکنکور حالم بد شد؟نرم؟بگم چی؟چیکار کنم؟عی خدا
      مامان عجیبی داری.من گفتم نمیرم سر جلسه چون اگر برم دوباره کرونا میگیرم اونم سخت. فقط بابام نمیدونه که ایشالا خودش میفهمه.

2. Top | #77
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Future نمایش پست ها
      خب پس بخون یه سال و پروندشو ببند
      شک نکن حوالی ۳۰ سالگی از اینکه نخوندی و تلاش نکردی براش پشیمون میشی
      پس الان تلاش کن
      درسته...اگه مامانم راضی بشه
      ایشالا موفق بشی عزیزم

3. Top | #78
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها
      با حرفتون مخالفم چون ضرری وجو نداره که بخوای جبران کنی همه ی افراد در زندگیشون پستی و بلندیهایی داشتن حتی بیل گیتس و استیو جابز و هیچ انسانی به دنیا نیومده که از اول زندگیش تا آخر زندگیش بازده و عملکردش عالی باشه و 100 درصد مگه ما رباتیم؟؟؟ بابا ما انسانیم
      عزیزم!اولا شما پسری بحث کاملا جداست! ایشون دختر هستند!من غک نکنم برا ی پسر جز استرس مالی چیز دیگه باشه...ببین شما به راحتی میتونی در اینده بری ناکجاآباد کار کنی و کلی پول دربیاری..این موضوع ن خودت ن خانواده ات ناراحت نمیکنه !نگران میشن البته یکم!ازدواجت اصلا مشکلی نداره!شما مرد موفق باش حتی ۵۰ ساله باش هم میتونی ازدواج موفق داشته باشی!بعد اینکه در مورد باروریت اصلا نگران نخواه بود...هیچ ارتباطی بین سنت و بیماری بچه ات نیست...وکلی چیز دیگه
      🌺یا رادَّ ما قَد فَات🌺

4. Top | #79
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatima. F نمایش پست ها
      مامان عجیبی داری.من گفتم نمیرم سر جلسه چون اگر برم دوباره کرونا میگیرم اونم سخت. فقط بابام نمیدونه که ایشالا خودش میفهمه.
      واقعا عجیبه....داره جرررم میده

5. Top | #80
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sis.b نمایش پست ها
      واقعا عجیبه....داره جرررم میده
      عزیزم بهتره خوب فکر کنی ببینید سال قبل دقیقا این موقع همین حرفا رو میزدی؟با خودت رک باش!موانع رفع کن و گرنه همینه که هست
      🌺یا رادَّ ما قَد فَات🌺

6. Top | #81
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      https://alirezaafshar.org/%D8%A8%D9%...9%D9%88%D8%B1/

لینک بالا رو ببینید از آقای افشار
      و اینکه 1400 هم نظام قدیم هست و اگه امسال خوب خوندین میتونید دانسته هاتونو کامل کنید ولی اگه نظام قدیم براتون سخت تره و سر رشته ای ندارید برید سمت نظام جدید
      من خودم ریاضی نظام قدیم کنوکر میدم سال بعد
      اتفاقا من از خدامه قدیم باشه اخه هم خوندم و کلی منابع دارم
      حدود ۵۰ درصد مطالبو به خوبی بلدم

7. Top | #82
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rogi نمایش پست ها
      عزیزم!اولا شما پسری بحث کاملا جداست! ایشون دختر هستند!من غک نکنم برا ی پسر جز استرس مالی چیز دیگه باشه...ببین شما به راحتی میتونی در اینده بری ناکجاآباد کار کنی و کلی پول دربیاری..این موضوع ن خودت ن خانواده ات ناراحت نمیکنه !نگران میشن البته یکم!ازدواجت اصلا مشکلی نداره!شما مرد موفق باش حتی ۵۰ ساله باش هم میتونی ازدواج موفق داشته باشی!بعد اینکه در مورد باروریت اصلا نگران نخواه بود...هیچ ارتباطی بین سنت و بیماری بچه ات نیست...وکلی چیز دیگه
      واقعا هیچوقت فکر نمیکردم نگردش ام نسبت به دختر خانومها اینقدر با نگرش خود دختر خانومها نسبت به خودشون فاصله داشته باشه بابا فرقی بین دختر و پسر نیست واقعا این عقاید رو بزارین کنار

8. Top | #83
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rogi نمایش پست ها

عزیزم بهتره خوب فکر کنی ببینید سال قبل دقیقا این موقع همین حرفا رو میزدی؟با خودت رک باش!موانع رفع کن و گرنه همینه که هست
      درستهمرسی

9. Top | #84
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اتفاقا من از خدامه قدیم باشه اخه هم خوندم و کلی منابع دارم
      حدود ۵۰ درصد مطالبو به خوبی بلدم
      نظام قدیم صد درصد تمدید میشه و شما هم برید سایت فارس و حمایت کنین از کمپین تمدید نظام قدیم
      و اینکه شما تا آخر شهریور همون منابع نظام قدیم رو مظالعه بفرمایید از مباحث مشترک اگر تمدید شد که چه بهتر میتونید ادامه بدین اگر تمدید نشد چیزی رو از دست ندادین از مباحث مشترک مطالعه کردین و میتونید برین منابع جدید بخرید و ادامه بدین باز
      برای دونستن اینکه کدام مباحث نظام قدیم باجدید مشترکه لین زیر رو قرار میدم برید و ببینید
      https://alirezaafshar.org/%D9%85%D8%...F%DB%8C%D8%AF/

10. Top | #85
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نظام قدیم صد درصد تمدید میشه و شما هم برید سایت فارس و حمایت کنین از کمپین تمدید نظام قدیم
      و اینکه شما تا آخر شهریور همون منابع نظام قدیم رو مظالعه بفرمایید از مباحث مشترک اگر تمدید شد که چه بهتر میتونید ادامه بدین اگر تمدید نشد چیزی رو از دست ندادین از مباحث مشترک مطالعه کردین و میتونید برین منابع جدید بخرید و ادامه بدین باز
      برای دونستن اینکه کدام مباحث نظام قدیم باجدید مشترکه لین زیر رو قرار میدم برید و ببینید
      https://alirezaafshar.org/%D9%85%D8%...F%DB%8C%D8%AF/
      ممنون از راهنماییتون
      فقط یه سوال دیگه کی قطعی مشخص میشه که سال بعد قدیم هست یا نه؟شهریور مشخص میشه؟

11. Top | #86
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ممنون از راهنماییتون
      فقط یه سوال دیگه کی قطعی مشخص میشه که سال بعد قدیم هست یا نه؟شهریور مشخص میشه؟
      ببینید اگه کنکور تعویق نمیافتاد و اینهمه حاشیه کرونا و تعویق و ... برای 99 پیش نمی اومد الآن شرایط 1400 مشخص شده بود ولی چون کنکور تعویق افتاد و سنجشم از طرف ستاد کرونا و وزارت بهداشت زیر فشاره تا پروتکل ها رو رعایت کنه بعد از کنککور 99 و حدودای اخر شهریور ماه شرایط کنکور1400 رو اعلام رسمی میکنه و با توجه به اینه اقای امرایی و سبطی و بسیاری از داوطلبان و چندی از نمایندگان مجلس درخواست تمدید نظام قدیم رو از سنجش دارن سنجشم گفته برای ما فرقی نمیکنه دونظامه باشه یا تک نظامه ولی اگه داوطلبا درخواست تمدید دارن درخواستشونو به سنجش اعلام کنن و یه پتیشنی رو آقای سبطی تهیه کردن که 17 هزار امضا خورده و داره پیگیری مشه توصیه ام اینه وقت رو از دست ندید و شروع کنین به خوندن مباحث مشارک و آخر شهریور ماه و یااواسط مهر ماه شنجش اعلام میکنه نظام قدیم هست یا نیست که من بهتون میگم 99 درصد هست خیالتون راحت بخونین
      برای حمایت از کمپین
      https://www.farsnews.ir/my/c/16059
      و میتونید وارد کانال kq1400 بشید و نامه تنظیم شده رو امضا کنید
      ویرایش توسط _TheOne_ : 26 مرداد 1399 در ساعت 20:08

12. Top | #87
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یعنی واقعا مامان باباتون اینقدر تو جریان کارتونن من واقعا استرس میگیرم اینجوری باشن اصلا عصبی میشم
      کلا دوحالت داره
      1-یا موافقت کنم که مامان بابام اینقدر در جریان باشن
      2-یا بدون موافقت من اینقدر دخالت میکنن و در جریانن

منم ترجیح دادم موافقت کنم تا همه برن و راضی باشند! (ولی در کل به نظرم مامان بابا جزو معدود ادمایی هستن که توی کنکور میتونن کمکتون کنن یا حداقل برای من اینتوری بوده چون وقتی ببینی یکی حواسش به کارات هست یکم بیشتر تلاش میکنی)

خداد لعنت کنه این هفته آخرو که همه تراز بالاها اینقدر فعال هستن چه تو انجمن که تو سایت کانون (طرف با میانگین تراز 7700 اومده توی پیج شوخی های کامنتی پست میزاره)

13. Top | #88
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alioh نمایش پست ها
      کلا دوحالت داره

منم ترجیح دادم موافقت کنم تا همه برن و راضی باشند! (ولی در کل به نظرم مامان بابا جزو معدود ادمایی هستن که توی کنکور میتونن کمکتون کنن یا حداقل برای من اینتوری بوده چون وقتی ببینی یکی حواسش به کارات هست یکم بیشتر تلاش میکنی)

خداد لعنت کنه این هفته آخرو که همه تراز بالاها اینقدر فعال هستن چه تو انجمن که تو سایت کانون (طرف با میانگین تراز 7700 اومده توی پیج شوخی های کامنتی پست میزاره)
      بله واقعا پدر مادر خیلی خوبن ولی من میگم فقط حمایت کنن و زیاد دخالت نکنن البته فرد به فرد تفاوت داره مثلا من یکی از دوستام پدرش دبیر ریاضی هست ریاضی رو با پدرش میخونهن باهم
      خوشبختانه یا بدبختانه مامان بابای من بخوان هم نمیتونن ورود کنن به قضیه کنکور چون از کنکور فقط اسمش رو میدونن و اینکه باید کلی کتاب بخونی (البته تا این حد دخالت میکنن و حمایت والا یه چیزهای اضافی هم میدونن

14. Top | #89
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

بیاین احتمال بدیم کنکور 99 خیلی خوب و استاندارد میشه .

ریکشن اونایی که شعار میدن واسه سلامتیم نمیرم چه خواهد بود ؟

آیا همه جانبه فکر میکنید ؟ یا فقط یک احتمال را قانون افکارتان کرده اید؟
      همانطور که احتمال داره کرونا بگیرید
      همونقدر هم احتمال داره امسال سال خوبتون باشه .

درست تصمیم بگیرید من قصد اینو ندارم که بگم کنکور مهمه از جونتون ولی آمادگی دپرسی بعد از کنکور رو دارین که بگین فلان کس خنگ بود قبول شد فلان جا . منم نرفتم کنکور اصلا !!!!!!
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

15. Top | #90
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alioh نمایش پست ها
      کلا دوحالت داره

شما نظام جدیدی؟چندمین کنکورته؟پارسال چند شدی؟
      میانگین ترازت الان چنده؟
      ببخشید بابت سوالا فضولیه هرکدومو دوست داشتی جواب بده

صفحه 6 از 11 نخستنخست ... 567 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)