۱_چن سالتونه؟؟؟؟
۲_با خستگی روحیتون میخاید چیکار کنید؟؟؟؟؟
لطفا هردو سوال رو پاسخ بدید🙏🙏🙏🌷🌷🌷
۱_چن سالتونه؟؟؟؟
۲_با خستگی روحیتون میخاید چیکار کنید؟؟؟؟؟
لطفا هردو سوال رو پاسخ بدید🙏🙏🙏🌷🌷🌷

پدر پیوند کبد ایران که مادر خود را به دلیل بیماری کبدی از دست داد از 25 سالگی وارد رشته پزشکی شد.
از سنین خیلی زود و خیلی زیاد و و از سنین نرمال میشه موفق شد سن فقط تعدا دسالهای گردش به دور خورشیده چه ربطی به موفقیت داره؟
21
یه استراحت دو هفته میکنم بعدش با تغیرنظام سعی میکنم به هدفم برسم
چون درهرصورت دانشگاه هم بخوام برم امسال با این غیرحضوری بودنا هیچ فایده ای نداره
حداقل بازم به خود فرصت میدم برا رسیدن به چیزی که تو سرمه
یه رفیقی داشتم دانشگاه آزاد درس میخوند رشته مهندسی بود سال ها تو ترم یک و دو دست و پا میزد به اندازه یک لیسانس هزینه و شهریه دانشگاه داد ولی همچنان ترم یک و دو مونده بود چندین بار تعهد داد و دانشگاه آزاد هم دنبال پول بود فقط کلامی و فرمال تهدید به اخراجش میکرد آخر با بدترین حالت انصراف کلی پول هدر رفته و از همه مهم تر عمر نابود شده جوونی که ****** رفته ...
هیچ وقت جمله آش از یادم نمیره روز انصراف گفت خیلی ها الان فکر میکنن این چقدر تو عشق و حال بود درس نخوند میگفت چیزی که بیش از انصراف و اخراجی بدون دست آورد کلی هزینه کردن منو آتیش میزنه اینکه ای کاش واقعا حداقل عشق و حال میکردم و درس نمیخوندم نه اینکه هر روز گوشه ای از اتاق تو دنیا مجازی وقت خودمو نابود کنم بدون هیچ دست آوردی
بچه ها همیشه سعی کنید هزینه و فایده کنید واقعا برای چی پشت کنکور برای چی اصلا درس ؟ برنامه ها روی کاغذ آنقدر پرفکت و خوشگل هستن رویا هامون اول تابستون آنقدر زیاد هست حتی خودمون جز رتبه های برتر میبینیم و درگیر با حواشی میشیم اسفند میاد میفهمیم هیچ کاری نکردیم بعدش افسرده میشیم میریم سراغ فاز دوم که چیزی به اسم معجزه است در کمتر از ۵ ماه ۳ ماه میشه ترکوند و ... بعد هم یک هفته به کنکور مونده کاملا نا امید میام در مورد کنکور سال بعد صحبت میکنیم این سیکلی که اکثرا متاسفانه تجربه میکنن ولی بعد از چند سال تخریب خودت نداشتن تفریح نداشتن انگیزه و فقط در رویا سیر کردن تبدیل میشید به آدمی افسرده جوونی که پیر شده پر از حسرت پر از نا امیدی و ...
و تهش به حرف تلخ دوستم برسی که نه تفریحی کردی نه به هدفت رسیدی
۹۹کنکور سوممه و عشق میکنم بابت این موضوع!چون عمرمو دارم برای رسیدن به چیزی که دوس دارم مصرف میکنم و چی از این بهتر؟ سالای قبل درس خوندم ولی روشهام غلط بود!الان چند سال اذیت بشم خوبه یا چهل سالگی حسرت بخورم؟قطعا مورد اول
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 13 مهمان)