X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1360 از 1912 نخستنخست ... 1260135013591360136113701460 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 20,386 به 20,400 از 28680
    1. Top | #20386
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بچه ها این جمله درسته؟
      در ملخ همولنف هنگام استراحت قلب از طریق رگ هایی از معده به دریچه های قلبی وارد میشود
      الگو درست گرفته

2. Top | #20387
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BRAIN SURGEON نمایش پست ها
      عزیزمولکول سلولزیعنی رشته ی سلولزی1رشته است مولکولهاشکلهای متفاوت دارندببینیدچندهزارمولکول سلولزی یعنی چندهزاررشته ی سلولزی تشکیل یک فیبریل سلولزی میدهندوچندین )نه چندهزار)فیبریل سلولزی تشکیل یک لایه یادیواره سلولزی میدهندودرهرلایه ازدیواره سلولی فیبریلهای سلولزی به موازات هم قرارمیگیرنداینکه استروئیدکه ازجنس چربیه میتونه ازکربوهیدرات بزرگترباشه اگه ازنظرانرژی میفرماییدکه خودکتلب درسی هم ص6مقایسه شده دقیقاگفته1گرم چربی بیش ازدوبرابریک گرم کربوهیدرات انرژی آزادمیکندپس خیلیرسبزهم برهمین اساس گفته نگاه کنیدآزادکردن انرژی توسسط موادطی فرایندگوارش اتفاق میوفته که یک فرایندشیمیاییه ولی اینکه چربی ازکربوهیدزات سنگینتره جرمه که جرم خواص شیمیاییهامیدوارم منظورم رودرست به عرضتون رسونده باشم
      یه چیزی رو هم من بگم
      ممکنه منظور از کربوهیدرات یه پلیمر باشه یا یه منومر مثلا کلسترول مسلما بزرگتر از گلوکزه
      ولی در مورد اینکه گفتین استرویید از جنس چربیه استرویید به طور کلی جز لیپید هاس(فک کنم حواستون نبوده ) : )

3. Top | #20388
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gray girl نمایش پست ها
      بچه ها این جمله درسته؟
      در ملخ همولنف هنگام استراحت قلب از طریق رگ هایی از معده به دریچه های قلبی وارد میشود
      الگو درست گرفته
      (در کتاب نظام قدیم)

در ملخ هنگام استراحت همولنف تماما از منفذ ها وارد قلب میشه

مگر در قسمت انتهایی بدن (شکل ۶..۳)که از رگ وارد میشه

غلط های جملت
      ۱‌.از رگ وارد دریچه میشه!!(از رگ میتونه وارد قلب بشه..نه دریچه)

۲. رگ هایی از معده و اینا هم غلطه.‌..( این غلط اصلیه جملته) معده رگ و اینا نداره

Sent from my BND-L21 using Tapatalk

Edited:
      اوه! درست گرفته الگو؟
      من با غلط اصلی کاری ندارم

ولی اصن مگه میشه از رگ وارد دریچه بشه؟
      شکلو ببین
      یا همولنف وارد دریچه شده بعد قلب
      یا وارد رگ شده بعد قلب

دریچه ک رگ نداره
      ویرایش توسط amirabedini68 : 05 آبان 1397 در ساعت 12:38

4. Top | #20389
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      بچه ها این جمله درسته؟
      الگو درست گرفته
      همولنف از طریق دریچه های قلبی وارد رگ پشتی میشه.(ملخ فقط یک رگ داره که همون رگ پشتی هست.)بنابراین این جمله غلطه!
      ویرایش توسط Alirezaaaaa : 05 آبان 1397 در ساعت 12:41

5. Top | #20390
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirabedini68 نمایش پست ها
      (در کتاب نظام قدیم)

در ملخ هنگام استراحت همولنف تماما از منفذ ها وارد قلب میشه

مگر در قسمت انتهایی بدن (شکل ۶..۳)که از رگ وارد میشه

غلط های جملت
      ۱‌.از رگ وارد دریچه میشه!!(از رگ میتونه وارد قلب بشه..نه دریچه)

۲. رگ هایی از معده و اینا هم غلطه.‌..( این غلط اصلیه جملته) معده رگ و اینا نداره

Edited:
      اوه! درست گرفته الگو؟
      من با غلط اصلی کاری ندارم

ولی اصن مگه میشه از رگ وارد دریچه بشه؟
      شکلو ببین
      یا همولنف وارد دریچه شده بعد قلب
      یا وارد رگ شده بعد قلب

دریچه ک رگ نداره
      اخه n تا چیز غلط گفته تو یه جمله بعدم درست گرفته تو 2 تا تست دیگه ام نکتشو اورده به شک میندازه ادمو

6. Top | #20391
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اخه n تا چیز غلط گفته تو یه جمله بعدم درست گرفته تو 2 تا تست دیگه ام نکتشو اورده به شک میندازه ادمو
      آره منم ی لحظه ب خودم شک کردم

غلط کم نداره نشرالگو
      (ایکیو اسمش بد در رفته)

7. Top | #20392
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      در نشخوارکنندگان مکان اصلی گوارش شیمیایی و جذب غذا کجاست؟
      منظور از مورد اول سؤال۱۴۳ و نام: IMG_20181027_130654.jpg نمایش: 26 اندازه: 187.8 کیلو بایتگزینه۱ سؤال۱۴۴ چیه؟
      Don't be afraid to fail
      ...Be afraid not to try

8. Top | #20393
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BRAIN SURGEON نمایش پست ها
      ولی عزیزان بهتره یه چیزی بگمفصلهای1تا3دوم فقط فصلای بیس اندنه فصلایی که خیلی انرژی ووقتون روصرف کنیدواسشون وفصلهای کم سوال اندولی مثلاسراسری94و95ازبخش جانوری فصل3یک سوال ترکیبی داشتیمالبته من هرگزدرحدودی نیستم که بخواهم ابرازرای کنم ولی خواستم بگم شایدبی اطلاع باشید
      یاعلی مدد
      سلام!
      آنزیم های دیواره روده باریک ترشح نمیشن دیگه.درسته؟(نمیدونم درسته یا نه ولی فکر میکنم ترشح همیشه با مصرف انرژی همراه باشه ولی این آنزیما بعد مرگ سلول فقط آزاد میشن به فضای درون روده)
      حالا علت نادرستی این جمله سوال۱۴۶قلم چی چیه؟ : ((در یک فرد بالغ تمامی آنزیمهایی که در هضم لیپیدهای غذا موثرند،توسط شبکه آندوپلامی زبر سلول های مستقربر غشای پایه تولید و بدون دخالت گلژی منتقل میشوند))
      تو پاسخنامه نوشته آنزیمهای تولید شده در پانکراس ترشحی هستند و به گلژی میروند.یعنی اگر یه چیزیقرار نباشه ترشح بشه دیگه به گلژی نمیره؟
      Don't be afraid to fail
      ...Be afraid not to try

9. Top | #20394
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Destiny hope نمایش پست ها
      میشه این سؤالو با عددای گزینه هاش جواب بدین؟
      فایل پیوست 83077
      گرینه 4 جوابه
      نکته خیلی مسخره ای هم که داره اینکه باید صورت سوال رو خوب بخونی
      به انقراض گروهی که...... توی صورت سوال توجه کن
      اعتقاد به خدایی دارم که زیباییش ورای زیبا ترین هاست

10. Top | #20395
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      در نشخوارکنندگان مکان اصلی گوارش شیمیایی و جذب غذا کجاست؟
      منظور از مورد اول سؤال۱۴۳ و نام: IMG_20181027_130654.jpg نمایش: 26 اندازه: 187.8 کیلو بایتگزینه۱ سؤال۱۴۴ چیه؟
      در نشخوارکنندگان مانند گاو و گوزن و بز و گوسفند،مکان اصلی گوارش شیمیایی شیردان هستش و مکان اصلی جذب هم روده هست
      تو ۱۴۴ گزینه یک غلطه چون باکتری هایی که آنزیم تجزیه کننده سلولز رو تو بدن نشخوارکنندگان میسازن درون سیرابی و نگاری قرار دارن که مکان اصلی گوارش شیمیایی و جذب غذا نیستن

11. Top | #20396
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام!
      آنزیم های دیواره روده باریک ترشح نمیشن دیگه.درسته؟(نمیدونم درسته یا نه ولی فکر میکنم ترشح همیشه با مصرف انرژی همراه باشه ولی این آنزیما بعد مرگ سلول فقط آزاد میشن به فضای درون روده)
      حالا علت نادرستی این جمله سوال۱۴۶قلم چی چیه؟ : ((در یک فرد بالغ تمامی آنزیمهایی که در هضم لیپیدهای غذا موثرند،توسط شبکه آندوپلامی زبر سلول های مستقربر غشای پایه تولید و بدون دخالت گلژی منتقل میشوند))
      تو پاسخنامه نوشته آنزیمهای تولید شده در پانکراس ترشحی هستند و به گلژی میروند.یعنی اگر یه چیزیقرار نباشه ترشح بشه دیگه به گلژی نمیره؟
      کلا پروتین های ترشحی برای علامتگذاری میرن گلژی
      ولی مگه پانکراس بافت پوششی یک لایه داره؟( فک کنم تو الگو خوندم ک پانکراس سنگفرشی یک لایه نیست) پس همه ی سلول ها ی بافتش روی غشای پایه قرار نداره من با این استدلال گفتم جمله غلطه
      در مورد سوال اخرتون من نمیدونم این حسابه یانه ولی تو سلول گیاهی وزیکول های دستگاه گلژی یه صفحه به وجود میارن(سیتوکینز)پس گلژی بجز مداخله تو ترشح وظایف دیگه ای هم داره
      قسمتای نارنجی صرفا استدلال منه و نمیدونم درسته یانه
      ویرایش توسط gray girl : 05 آبان 1397 در ساعت 14:34

12. Top | #20397
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      کلا پروتین های ترشحی برای علامتگذاری میرن گلژی
      ولی مگه پانکراس بافت پوششی یک لایه داره؟( فک کنم تو الگو خوندم ک پانکراس سنگفرشی یک لایه نیست) پس همه ی سلول ها ی بافتش روی غشای پایه قرار نداره من با این استدلال گفتم جمله غلطه
      در مورد سوال اخرتون من نمیدونم این حسابه یانه ولی تو سلول گیاهی وزیکول های دستگاه گلژی یه صفحه به وجود میارن(سیتوکینز)پس گلژی بجز مداخله تو ترشح وظایف دیگه ای هم داره
      قسمتای نارنجی صرفا استدلال منه و نمیدونم درسته یانه
      پانکراس غده اس و بافت پوششی داره !
      وزیکول های دستگاه گلژی در سیتوکینز حاوی موادی برای ساخت تیغه ی میانی هستن که از جنس پکتینه ( یه نوع پلی ساکارید ) . پس اینجا هم ترشحی هستن !
      اما غلط جمله اینجاس که گفته بدون مداخله ی گلژی ! اگه قراره آنزیم ترشح شه باید اول بره تو گلژی
      راستی به عنوان تعمیم اینو داشته باشید : موادی که شبکه ی آندوپلاسمی زبر و حتی صاف میسازن و قراره ترشح بشن باید اول برن تو جسم گلژی
      ویرایش توسط _StuBBorN_ : 05 آبان 1397 در ساعت 14:46

13. Top | #20398
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _StuBBorN_ نمایش پست ها
      وزیکول های دستگاه گلژی در سیتوکینز حاوی موادی برای ساخت تیغه ی میانی هستن که از جنس پکتینه ( یه نوع پلی ساکارید ) . پس اینجا هم ترشحی هستن !
      اما غلط جمله اینجاس که گفته بدون مداخله ی گلژی ! اگه قراره آنزیم ترشح شه باید اول بره تو گلژی
      راستی به عنوان تعمیم اینو داشته باشید : موادی که شبکه ی آندوپلاسمی زبر و حتی صاف میسازن و قراره ترشح بشن باید اول برن تو جسم گلژی
      خب پس آنزیم های دیواره روده باریک که ترشح نمیشن فقط از شبکه آندوپلاسمی زبر میگذرن و از گلژی رد نمیشن؟!
      Don't be afraid to fail
      ...Be afraid not to try

14. Top | #20399
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خب پس آنزیم های دیواره روده باریک که ترشح نمیشن فقط از شبکه آندوپلاسمی زبر میگذرن و از گلژی رد نمیشن؟!
      بله ولی این به این معنی نیست که هر چیزی که ترشح نمیشه به جسم گلژی نمیره ! مثلا غشاسازی برای اندامک های دیگه و ساخت لیزوزوم و و واکوئل و پروتئین های سطحی و غیره هم به جسم گلژی نیاز داره ( با همکاری شبکه ی آندوپلاسمی زبر )
      در ضمن هر پروتئینی هم که تو شبکه ی آندوپلاسمی زبر ساخته میشه صرفا قرار نیست بره جسم گلژی.بعضیا میمونن همونجا
      در کل بهتره بیخیال اینا شید . بحث خیلی گستردس و تو حوصله ی کتاب درسی نیست
      ویرایش توسط _StuBBorN_ : 05 آبان 1397 در ساعت 16:37

15. Top | #20400
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _StuBBorN_ نمایش پست ها
      پانکراس بافت پوششی داره منتهی یک لایه نیست که همه سلولالش با غشا پایه در تماس باشه
      ولی رد گزینه با همون چیزی ک قلمچی و شما گفتین منطقی تره

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن