بچه ها این جمله درسته؟
در ملخ همولنف هنگام استراحت قلب از طریق رگ هایی از معده به دریچه های قلبی وارد میشود
الگو درست گرفته
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها این جمله درسته؟
در ملخ همولنف هنگام استراحت قلب از طریق رگ هایی از معده به دریچه های قلبی وارد میشود
الگو درست گرفته
(در کتاب نظام قدیم)
در ملخ هنگام استراحت همولنف تماما از منفذ ها وارد قلب میشه
مگر در قسمت انتهایی بدن (شکل ۶..۳)که از رگ وارد میشه
غلط های جملت
۱.از رگ وارد دریچه میشه!!(از رگ میتونه وارد قلب بشه..نه دریچه)
۲. رگ هایی از معده و اینا هم غلطه...( این غلط اصلیه جملته) معده رگ و اینا نداره
Sent from my BND-L21 using Tapatalk
Edited:
اوه! درست گرفته الگو؟
من با غلط اصلی کاری ندارم
ولی اصن مگه میشه از رگ وارد دریچه بشه؟
شکلو ببین
یا همولنف وارد دریچه شده بعد قلب
یا وارد رگ شده بعد قلب
دریچه ک رگ نداره
در نشخوارکنندگان مکان اصلی گوارش شیمیایی و جذب غذا کجاست؟
منظور از مورد اول سؤال۱۴۳ و فایل پیوست 83082گزینه۱ سؤال۱۴۴ چیه؟
سلام!:)
آنزیم های دیواره روده باریک ترشح نمیشن دیگه.درسته؟(نمیدونم درسته یا نه ولی فکر میکنم ترشح همیشه با مصرف انرژی همراه باشه ولی این آنزیما بعد مرگ سلول فقط آزاد میشن به فضای درون روده)
حالا علت نادرستی این جمله سوال۱۴۶قلم چی چیه؟ : ((در یک فرد بالغ تمامی آنزیمهایی که در هضم لیپیدهای غذا موثرند،توسط شبکه آندوپلامی زبر سلول های مستقربر غشای پایه تولید و بدون دخالت گلژی منتقل میشوند))
تو پاسخنامه نوشته آنزیمهای تولید شده در پانکراس ترشحی هستند و به گلژی میروند.یعنی اگر یه چیزیقرار نباشه ترشح بشه دیگه به گلژی نمیره؟
در نشخوارکنندگان مانند گاو و گوزن و بز و گوسفند،مکان اصلی گوارش شیمیایی شیردان هستش و مکان اصلی جذب هم روده هست
تو ۱۴۴ گزینه یک غلطه چون باکتری هایی که آنزیم تجزیه کننده سلولز رو تو بدن نشخوارکنندگان میسازن درون سیرابی و نگاری قرار دارن که مکان اصلی گوارش شیمیایی و جذب غذا نیستن
کلا پروتین های ترشحی برای علامتگذاری میرن گلژی
ولی مگه پانکراس بافت پوششی یک لایه داره؟( فک کنم تو الگو خوندم ک پانکراس سنگفرشی یک لایه نیست) پس همه ی سلول ها ی بافتش روی غشای پایه قرار نداره من با این استدلال گفتم جمله غلطه
در مورد سوال اخرتون من نمیدونم این حسابه یانه ولی تو سلول گیاهی وزیکول های دستگاه گلژی یه صفحه به وجود میارن(سیتوکینز)پس گلژی بجز مداخله تو ترشح وظایف دیگه ای هم داره
قسمتای نارنجی صرفا استدلال منه و نمیدونم درسته یانه
پانکراس غده اس و بافت پوششی داره !
وزیکول های دستگاه گلژی در سیتوکینز حاوی موادی برای ساخت تیغه ی میانی هستن که از جنس پکتینه ( یه نوع پلی ساکارید ) . پس اینجا هم ترشحی هستن !
اما غلط جمله اینجاس که گفته بدون مداخله ی گلژی ! اگه قراره آنزیم ترشح شه باید اول بره تو گلژی
راستی به عنوان تعمیم اینو داشته باشید : موادی که شبکه ی آندوپلاسمی زبر و حتی صاف میسازن و قراره ترشح بشن باید اول برن تو جسم گلژی
بله ولی این به این معنی نیست که هر چیزی که ترشح نمیشه به جسم گلژی نمیره ! مثلا غشاسازی برای اندامک های دیگه و ساخت لیزوزوم و و واکوئل و پروتئین های سطحی و غیره هم به جسم گلژی نیاز داره ( با همکاری شبکه ی آندوپلاسمی زبر )
در ضمن هر پروتئینی هم که تو شبکه ی آندوپلاسمی زبر ساخته میشه صرفا قرار نیست بره جسم گلژی.بعضیا میمونن همونجا:yahoo (76):
در کل بهتره بیخیال اینا شید . بحث خیلی گستردس و تو حوصله ی کتاب درسی نیست