X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1260 از 1912 نخستنخست ... 1160125012591260126112701360 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 18,886 به 18,900 از 28680
    1. Top | #18886
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط samareh نمایش پست ها
      [FONT="Arial"][SIZE="3"][B]
      اینی که گفتم رو شک ندارم
      تو سایت پرسش و پاسخ سایت ماز هم اینطور نوشته ،تو کتب معتبر پزشکی هم همینو تایید کرده ، فاگوزیست هم همینو میگه
      سلام ، میشه رفرنس بدین برای اینکه عصب تعادلی یه عصب حرکتی هست نه حسی ؟ تا جایی که من میدونم نورون وستیبولار یه نورون حسی هست که توی پل مغزی با نورون حرکتی سیناپس برقرار میکنه .
      رفرنس : فیزیولوژی گایتون

2. Top | #18887
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دعوا نکنین اینجا ، علمی جواب بدین ، خیر نمیره

3. Top | #18888
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دوستان واقعا ازتون خواهش میکنم به هیچ عنوان اسپم ندین ؛ جواب هایی که بقیه دادن و درست هست رو خواهش میکنم به هیچ وجه دیگه دوباره جواب ندین ؛ 1890 صفحه است این تاپیک ، لطف کنین ارزش و بار علمیشو کم نکنین ، فقط سوال زیست شناسی و پاسخ ؛ تشکر هم دکمه داره بخدا ، برای تشکر نقل نگیرین لطفا ---- مرسی

4. Top | #18889
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      چند روز پیش سوال پرسیدم در مورد تعداد عصب خارج شده از گوش که دوتاست یا یکی؟
      دوستان گفتن دوتا ولی تو تستای قلمچی فقط یک عصب شنوایی از گوش خارج میشه که دوبخش داره.
      و انگار این با متن کتاب بیشتر جوره.حالا نمیدونم چی کارکنم!!!!!!!

بعد در مورد استخوان گیجگاهی که از بخشای مختلف گوش حفاظت میکنه.
      از بخش انتهایی مجرای گوش
      از گوش میانی و از گوش درونی.
      حالا سوال اینجاست که همه گوش میانی و درونی یا فقط بخشیش؟؟؟؟
      بعد این که شیپور استاش جزو گوش میانی هست؟ اگر آره, خب بخشایی از اون تحت حفاظت استخوان نیست.

در مورد ماهیچه های مژکی که دوستان پرسیدن هم با عنبیه و مشیمیه ارتباط مستقیم و با عدسی از طریق رشته ها از بافت پیوندی
      که خب تو شکل میبینیم از یک طرف با صلبیه ارتباط داره....
      ولی در مورد سه تای اول تست دیدم اما جایی به مورد آخر اشاره نشده...اینم مشخص کنید لطفا.
      اون نورون هایی که تو پیاز بویایی قرار دارن که آکسوناشون عصب بویایی رو میسازه
      نوعی گیرنده حسی هستن یا اونها هم نوعی گیرنده بویایی هستن؟؟؟
      بعد واژه پیاز و لوب معادل هم هستن؟ من پارسال چند جلسه کلاس زیست رفتم یادمه سر این قضیه بحث شد ولی دقیقا یادم نیست.

ببخشید من مجبور شدم دوباره سوالام رو تکرار کنم تو صفحات قبل گشتم و جوابشون نبود.خیلی ببخشید.

5. Top | #18890
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      دوستان واقعا ازتون خواهش میکنم به هیچ عنوان اسپم ندین ؛ جواب هایی که بقیه دادن و درست هست رو خواهش میکنم به هیچ وجه دیگه دوباره جواب ندین ؛ 1890 صفحه است این تاپیک ، لطف کنین ارزش و بار علمیشو کم نکنین ، فقط سوال زیست شناسی و پاسخ ؛ تشکر هم دکمه داره بخدا ، برای تشکر نقل نگیرین لطفا ---- مرسی

صحیح . فقط یه چیزی سوال من در صفحه ی 1889 است چون دوستان بعد از سوالات من زیاد پرسیدن ماله من گمشدهش (از توجه خارج شد!) الان what's next ؟ آپ باید بدم؟

6. Top | #18891
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      سلام ، میشه رفرنس بدین برای اینکه عصب تعادلی یه عصب حرکتی هست نه حسی ؟ تا جایی که من میدونم نورون وستیبولار یه نورون حسی هست که توی پل مغزی با نورون حرکتی سیناپس برقرار میکنه .
      رفرنس : فیزیولوژی گایتون
      نه در مورد اون رفرنس ندارم و اونو از متن کتاب درسی استنباط کردم
      ولی در مورد اینکه عصب تعادلی میره به مخچه ، همون فیزیولوژی گایتون که فرمودین فصل ۵۲ ش اینطور نوشته
      از مسیر شنوایی ۲ سری مسیر فرعی بهم جدا میشوند
      ۱_ به سمت تشکیل مشبک در ساقه ی مغز و به سمت نخاع برای فعال کردن cns و در اثر صداهای بلند
      ۲_ به طرف مخچه
      خُــــــ ~ بآ طُ بودَنْ زِ هَمــه‍ دَست کِشیـدَن دآرَدْ ~ دا

7. Top | #18892
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط samareh نمایش پست ها
      نه در مورد اون رفرنس ندارم و اونو از متن کتاب درسی استنباط کردم ولی در مورد اینکه عصب تعادلی میره به مخچه ، همون فیزیولوژی گایتون که فرمودین فصل ۵۲ ش اینطور نوشته از مسیر شنوایی ۲ سری مسیر فرعی بهم جدا میشوند۱_ به سمت تشکیل مشبک در ساقه ی مغز و به سمت نخاع برای فعال کردن cns و در اثر صداهای بلند ۲_ به طرف مخچه
      صفحه ی ۲۰۶ فاگوزیست سوم هم همینو گفته
      خُــــــ ~ بآ طُ بودَنْ زِ هَمــه‍ دَست کِشیـدَن دآرَدْ ~ دا

8. Top | #18893
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      http://uupload.ir/files/4385_img_20171217_182915.jpg

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
      بت گفتم كه
      توي اين سوال اون فراواني در جمعيت رو دخالت داده ...
      حل سوالش غلطه عزيز
      ميتوني به كتاب اي كيو و الگو هم مراجعه كني ... ميبيني كه توي اينجور مسائل كه در خانواده صورت ميگيره ، فراواني ژن در جمعيت رو دخالت نميدن

9. Top | #18894
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      دوستان
      شاخه تعادلي عصب شنوايي_ تعادلي وارد تالاموس نميشه !!
      مستقيما بعد از ساقه مغز و سيناپس با هسته ي تعادلي اعصاب مغزي (جفت ٨) ، وارد مخچه براي پردازش ميشه

10. Top | #18895
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مرجان70 نمایش پست ها
      سلام
      چند روز پیش سوال پرسیدم در مورد تعداد عصب خارج شده از گوش که دوتاست یا یکی؟
      دوستان گفتن دوتا ولی تو تستای قلمچی فقط یک عصب شنوایی از گوش خارج میشه که دوبخش داره.
      و انگار این با متن کتاب بیشتر جوره.حالا نمیدونم چی کارکنم!!!!!!!

بعد در مورد استخوان گیجگاهی که از بخشای مختلف گوش حفاظت میکنه.
      از بخش انتهایی مجرای گوش
      از گوش میانی و از گوش درونی.
      حالا سوال اینجاست که همه گوش میانی و درونی یا فقط بخشیش؟؟؟؟
      بعد این که شیپور استاش جزو گوش میانی هست؟ اگر آره, خب بخشایی از اون تحت حفاظت استخوان نیست.

در مورد ماهیچه های مژکی که دوستان پرسیدن هم با عنبیه و مشیمیه ارتباط مستقیم و با عدسی از طریق رشته ها از بافت پیوندی
      که خب تو شکل میبینیم از یک طرف با صلبیه ارتباط داره....
      ولی در مورد سه تای اول تست دیدم اما جایی به مورد آخر اشاره نشده...اینم مشخص کنید لطفا.
      اون نورون هایی که تو پیاز بویایی قرار دارن که آکسوناشون عصب بویایی رو میسازه
      نوعی گیرنده حسی هستن یا اونها هم نوعی گیرنده بویایی هستن؟؟؟
      بعد واژه پیاز و لوب معادل هم هستن؟ من پارسال چند جلسه کلاس زیست رفتم یادمه سر این قضیه بحث شد ولی دقیقا یادم نیست.

ببخشید من مجبور شدم دوباره سوالام رو تکرار کنم تو صفحات قبل گشتم و جوابشون نبود.خیلی ببخشید.
      ببینید از هر گوش یک عصب شنوایی-تعادلی خارج میشه منتها وارد مغز که میشه تبدیل به دو شاخه میشه.یکی شاخه ی تعادلی و دومی شاخه ی شنوایی.شاخه ی تعادلی مستقیم میره به مخچه اما شاخه ی شنوایی میره به تالاموس و تقویت میشه بعد میره به لیمبیک و بعد به لوب گیج گاهی مخ.
      همه ی گوش میانی توسط اسخوان گیجگاهی حفاظت میشه.(غضروف فقط لاله گوش و ابتدای مجرای گوش رو گرفته پس حتی بخشی از گوش بیرونی هم با غضروف حمایت شده)
      شیپور استاش یک رابط هست بین گوش و حلق پس جزو گوش نیست.
      اون موضوع لوب و پیاز رو رها کنید یک مشکلی در شکل کتاب درسی (بینی)بود که لب رو بعدا تبدیل کردند به پیاز.
      باقی سوالات الان جوابی ندارم.
      ونیز، پُر از توریست‌هایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا می‌دهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمی‌گذارند.

«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه

ویرایش توسط last shot : 26 آذر 1396 در ساعت 22:40

11. Top | #18896
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      در زیست دوم یکی از عوامل احتمالی حباب دارشدگی نیش حشرات معرفی شده منظور از نیش حشرات چی هست؟چرا طبق آی کیو شامل شته نمیشه؟
      ونیز، پُر از توریست‌هایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا می‌دهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمی‌گذارند.

«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه

12. Top | #18897
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط last shot نمایش پست ها
      در زیست دوم یکی از عوامل احتمالی حباب دارشدگی نیش حشرات معرفی شده منظور از نیش حشرات چی هست؟چرا طبق آی کیو شامل شته نمیشه؟
      نيش حشرات باعث سوراخ شدن اوند چوبي ميشه و با ايجاد مكش ، هوا وارد اوند چوبي ميشه
      ورود هوا در شيره خام ( كه يه ماده به نسبت غليظ هستش ) سبب به وجود اومدن حباب داخل شيره خام ميشه و حركت صعوديش مختل ميشه
      حالا شته مياد خرطوم دهانيش رو از بالاي اوند چوبي ، وارد خود لوله ميكنه ( مث ساير حشرات ، سوراخ نميكنه !) و شيره خام رو به سمت بالا ميكشه ؛ و در واقع حالتي عكس حباب دارشدگي رو ايجاد ميكنه ...

البته يه سوال قلم براي سال ٩٣ هستش كه نكته اي رو اشاره ميكني به اين صورت كه اگر خرطوم شته سبب اسيب به ديواره اوند چوبي بشه ، در واقع حالتي مثل حباب دارشدگي رو ايجاد ميكنه ...

13. Top | #18898
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Behnam10 نمایش پست ها
      جملش غلطه
      درون اميزي و اميزش همسان پسندانه ، باعث افزايش خالص ها و كاهش تنوع در جمعيت ميشن
      ولي من تا جايي كه يادمه ، تست الگو در مورد احتمال كراس و نوتركيبي در خود لقاحي بود .... كه خب ميتونه سبب تنوع گامت بشه
      شايد اون تست نبوده ولي خب به اينم توجه كن

انتخاب جهت دار باعث كاهش تنوع ميشه ( البته خب به نوتركيبي كه سبب ايجاد اكوئوس و در واقع افزايش تنوع شد دقت كن )
      انتخاب گسلنده سبب افزايش تنوع ميشه در جمعيت تا جايي كه گونه زايي رخ بده ... بعدش چون تقريبا شارش به صفر ميرسه و اميزش همسان پسندانه افزايش پيدا ميكنه ( لفظ تفكيك جمعيت در تست ها ) ، باعث كاهش تنوع در هر جمعيت ميشه ( كاهش شباهت ها در جمعيت اوليه و .... )
      اما انتخاب پايدار كننده رو تا قبل كنكور ٩٢ميگرفتن سبب كاهش تنوع ميشه ( و درست هم بود )
      اما بر اساس سوال خ ٩٢ ، ميگن انتخاب پايدار كننده سبب حفظ تنوع ميشه و تغييري تووش ايجاد نميكنه
      گسلنده که افزایش..
      جهت دار هیچ تستی دربارش ندیدم
      ولی از شکل کتاب بخوایم بگیم نمیشه گفت اول سبب افزایش شدا بعد کاهش؟

پایدار کننده رو که گفتی...
      یه تست تو IQ هست ازش 92 خارج که گزینه ای ک درباره پایدار کنندست معلومه غلطه و ربطی به تنوع نداره , ولی تو پاسخ تشریحی توضیح داده شده که در پایدار کننده "وضع موجود حفظ میشه" و افراد استانه ای کاهش می یابند ..یعنی مستقیم نگفته تنوع ثابته

تو ی تست تالیفی هم دیدم که iq گفته بود در جهت کاهش تنوع عمل میکنه..نمیشه گفت منظور از حفظ وضع موجود این بوده که همینطور در جهت کاهش تنوع عمل میکنه؟
      چون صورت سوال و گزینه هیچ ربطی به تنوع نداشته که بخوایم پاسخش رو بسط بدیم به کاهش یا ثبوت تنوع

14. Top | #18899
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام،ایکیو میگه رابط بین هیپوتالاموس و هیپوفیز پیشین،سیاهرگه.این درسته؟!

15. Top | #18900
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasinsh نمایش پست ها
      سلام،ایکیو میگه رابط بین هیپوتالاموس و هیپوفیز پیشین،سیاهرگه.این درسته؟!
      سلام شکل کتاب گفته رابطش سرخرگه..
      ..khoda ro eshghe

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن