دوستان واقعا ازتون خواهش میکنم به هیچ عنوان اسپم ندین ؛ جواب هایی که بقیه دادن و درست هست رو خواهش میکنم به هیچ وجه دیگه دوباره جواب ندین ؛ 1890 صفحه است این تاپیک ، لطف کنین ارزش و بار علمیشو کم نکنین ، فقط سوال زیست شناسی و پاسخ ؛ تشکر هم دکمه داره بخدا ، برای تشکر نقل نگیرین لطفا ---- مرسی
سلام
چند روز پیش سوال پرسیدم در مورد تعداد عصب خارج شده از گوش که دوتاست یا یکی؟
دوستان گفتن دوتا ولی تو تستای قلمچی فقط یک عصب شنوایی از گوش خارج میشه که دوبخش داره.
و انگار این با متن کتاب بیشتر جوره.حالا نمیدونم چی کارکنم!!!!!!!
بعد در مورد استخوان گیجگاهی که از بخشای مختلف گوش حفاظت میکنه.
از بخش انتهایی مجرای گوش
از گوش میانی و از گوش درونی.
حالا سوال اینجاست که همه گوش میانی و درونی یا فقط بخشیش؟؟؟؟
بعد این که شیپور استاش جزو گوش میانی هست؟ اگر آره, خب بخشایی از اون تحت حفاظت استخوان نیست.
در مورد ماهیچه های مژکی که دوستان پرسیدن هم با عنبیه و مشیمیه ارتباط مستقیم و با عدسی از طریق رشته ها از بافت پیوندی
که خب تو شکل میبینیم از یک طرف با صلبیه ارتباط داره....
ولی در مورد سه تای اول تست دیدم اما جایی به مورد آخر اشاره نشده...اینم مشخص کنید لطفا.
اون نورون هایی که تو پیاز بویایی قرار دارن که آکسوناشون عصب بویایی رو میسازه
نوعی گیرنده حسی هستن یا اونها هم نوعی گیرنده بویایی هستن؟؟؟
بعد واژه پیاز و لوب معادل هم هستن؟ من پارسال چند جلسه کلاس زیست رفتم یادمه سر این قضیه بحث شد ولی دقیقا یادم نیست.
ببخشید من مجبور شدم دوباره سوالام رو تکرار کنم تو صفحات قبل گشتم و جوابشون نبود.خیلی ببخشید.
نه در مورد اون رفرنس ندارم و اونو از متن کتاب درسی استنباط کردم
ولی در مورد اینکه عصب تعادلی میره به مخچه ، همون فیزیولوژی گایتون که فرمودین فصل ۵۲ ش اینطور نوشته
از مسیر شنوایی ۲ سری مسیر فرعی بهم جدا میشوند
۱_ به سمت تشکیل مشبک در ساقه ی مغز و به سمت نخاع برای فعال کردن cns و در اثر صداهای بلند
۲_ به طرف مخچه
خُــــــ ~ بآ طُ بودَنْ زِ هَمــه دَست کِشیـدَن دآرَدْ ~ دا
خُــــــ ~ بآ طُ بودَنْ زِ هَمــه دَست کِشیـدَن دآرَدْ ~ دا
دوستان
شاخه تعادلي عصب شنوايي_ تعادلي وارد تالاموس نميشه !!
مستقيما بعد از ساقه مغز و سيناپس با هسته ي تعادلي اعصاب مغزي (جفت ٨) ، وارد مخچه براي پردازش ميشه![]()
ببینید از هر گوش یک عصب شنوایی-تعادلی خارج میشه منتها وارد مغز که میشه تبدیل به دو شاخه میشه.یکی شاخه ی تعادلی و دومی شاخه ی شنوایی.شاخه ی تعادلی مستقیم میره به مخچه اما شاخه ی شنوایی میره به تالاموس و تقویت میشه بعد میره به لیمبیک و بعد به لوب گیج گاهی مخ.
همه ی گوش میانی توسط اسخوان گیجگاهی حفاظت میشه.(غضروف فقط لاله گوش و ابتدای مجرای گوش رو گرفته پس حتی بخشی از گوش بیرونی هم با غضروف حمایت شده)
شیپور استاش یک رابط هست بین گوش و حلق پس جزو گوش نیست.
اون موضوع لوب و پیاز رو رها کنید یک مشکلی در شکل کتاب درسی (بینی)بود که لب رو بعدا تبدیل کردند به پیاز.
باقی سوالات الان جوابی ندارم.
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
ویرایش توسط last shot : 26 آذر 1396 در ساعت 22:40
در زیست دوم یکی از عوامل احتمالی حباب دارشدگی نیش حشرات معرفی شده منظور از نیش حشرات چی هست؟چرا طبق آی کیو شامل شته نمیشه؟
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
نيش حشرات باعث سوراخ شدن اوند چوبي ميشه و با ايجاد مكش ، هوا وارد اوند چوبي ميشه
ورود هوا در شيره خام ( كه يه ماده به نسبت غليظ هستش ) سبب به وجود اومدن حباب داخل شيره خام ميشه و حركت صعوديش مختل ميشه
حالا شته مياد خرطوم دهانيش رو از بالاي اوند چوبي ، وارد خود لوله ميكنه ( مث ساير حشرات ، سوراخ نميكنه !) و شيره خام رو به سمت بالا ميكشه ؛ و در واقع حالتي عكس حباب دارشدگي رو ايجاد ميكنه ...
البته يه سوال قلم براي سال ٩٣ هستش كه نكته اي رو اشاره ميكني به اين صورت كه اگر خرطوم شته سبب اسيب به ديواره اوند چوبي بشه ، در واقع حالتي مثل حباب دارشدگي رو ايجاد ميكنه ...
گسلنده که افزایش..
جهت دار هیچ تستی دربارش ندیدم
ولی از شکل کتاب بخوایم بگیم نمیشه گفت اول سبب افزایش شدا بعد کاهش؟
پایدار کننده رو که گفتی...
یه تست تو IQ هست ازش 92 خارج که گزینه ای ک درباره پایدار کنندست معلومه غلطه و ربطی به تنوع نداره , ولی تو پاسخ تشریحی توضیح داده شده که در پایدار کننده "وضع موجود حفظ میشه" و افراد استانه ای کاهش می یابند ..یعنی مستقیم نگفته تنوع ثابته
تو ی تست تالیفی هم دیدم که iq گفته بود در جهت کاهش تنوع عمل میکنه..نمیشه گفت منظور از حفظ وضع موجود این بوده که همینطور در جهت کاهش تنوع عمل میکنه؟
چون صورت سوال و گزینه هیچ ربطی به تنوع نداشته که بخوایم پاسخش رو بسط بدیم به کاهش یا ثبوت تنوع
در حال حاضر 122 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 122 مهمان)