..khoda ro eshghe
گفتم كه
در انتخاب جهت دار ابتداش براي نوتركيبي افزايش تنوع ولي در كل كاهش تنوع
انتخاب پايدار كننده هم من خودم اين نكتشو از تحليل الگو در مورد اون تست خ ٩٢ ديده بودم ( قبل از اينكه اصلا اي كيو تاليف بشه ) .... بعدش همينطور كه گفتي در پاسخ نامه اي كيو هم همين موضوع در پاسخ اون تست سراسري اشاره شد
ولي اگه سوالات قلم سال ٩٠ تا ٩٢ رو ببيني ، چند بار اصلا تست اومده كه كلا سبب كاهش تنوع ميشه ؛ علتش هم اينكه طول نمودار كاهش پيدا ميكنه و طبق متن كتاب ، انتخاب طبيعي در مقابل عوامل ايجاد كننده تنوع ، مقابله ميكنه
سلام 2تاسوال از فصل هورمون داشتم،یکی اینکه چ هورمون هایی پلی پپتیدی و چ هورمون هایی استروئیدی هستن دومیش اینکه چ هورمون هایی خود تنظیمی منفی و چ هورمون هایی خودتنظیمی مثبت دارن
ویرایش توسط konkoriiii : 28 آذر 1396 در ساعت 15:47
سلام..
اول باید اشاره کنم طبق کتاب اغلب هورمون ها در دو دسته آمینواسیدی و استروئیدی قرار میگیرن..
هورمون های استروئیدی: پروژسترون-استروژن-آلدسترون-کورتیزول-تستسترون ( اینجوری کد کن: پآکت)
بقیه هورمون ها آمینواسیدی هستن..(کتاب نگفته پلی پتیدی چون بعضی هاش از یک آمینو اسید ساخته شدن)
اغلب هورمون ها خود تنظیمی منفی دارن..
اکسی توسین و بعضی هورمون های جنسی زنانه خود تنظیمی مثبت دارن..
درضمن بعضی هورمون ها براساس پیام عصبی کنترل میشن..
در پایان باید اشاره کنم اسم دیگه ی هورمون ضد ادراری، انتی دیورتیکه (adh) ..
..khoda ro eshghe
مطمئنی شما ؟؟
راستش من از نظام قدیم اطلاعی ندارم.
ولی توی نظام جدید هورمون حتما توی خون میریزه...
در مورد استروژن هم پرسیدم از دبیرمون.
گفت سلول های فولیکولی استروژن رو توی خون ترشح میکنه. و به وسیله خونه که اثر میکنه.
در کل توی نطام جدید به چیزی که توی خون نریزه هورمون نمیگیم.
با توجه به جمله ایشون :اما معمولا به انها هورمون گفته نمیشود.من فکر میکنم نظام قدیم هم همینطوری باشه.
به چیزی که توی خون نریزه پیک شیمیایی میگن. مثل ناقل های عصبی...
ببینید دوست عزیز هرچی کتاب میگه برای کنکور همون لازمه و همون ملاکه
منتهی فکر نکنید هر چی کتاب میگه درسته ...کتاب درسی ده ها غلط داره که همه ی ما مجبوریم بپذیریمش بخاطر کنکور
اینیم که در مورد استروژن گفتم نقلی قولی از یه پزشک بود
در مورد هورمون ها هم حقیقت اون چیزیه که کفتم اما برا کنکور نکته ای که شما فرمودین کافیه
خُــــــ ~ بآ طُ بودَنْ زِ هَمــه دَست کِشیـدَن دآرَدْ ~ دا
فکر نکردم هرچی کتاب میگه درسته.
به قول خودتون منبع کنکور کتاب درسیه.
پس سطح کنکور در سطح کتاب درسیه.
در نتیجه بچه های اینجا هم در سطح کتاب درسی درس میخونن.
و در نتیجه سوالاتشونم در سطح کتاب درسیه.
شما که خودتون اطلاع دارید در همین سطحه چرا پاسخ سوال رو در سطح دیگه ای جواب میدید ؟؟
----------------------------------
اما به هر حال شاید حق با شما باشه.
اطلاعات من در سطح کتابه. و اطلاعات شما توی این زمینه به مراتب بالاتره.
ولی فکر نمیکنم با اکتفا به حرف یه پزشک بشه نتیجه قطعی گرفت.
من تحقیقات لازمه رو انجام میدم. باشد که به یه نتیجه درست تر یا حداقل قطعی تر برسیم
دبیر زیست بنده هم آدم فوقالعاده با سوادیه. از ایشون هم دوباره سوال میکنم ببینم در سطح کتاب درسی اون حرفو میزنن یا کلی...
بله منبع کتاب درسیه
منتهی من وقتی واقعیت و حقیقت رو بلدم ترجیح میدم بیانش کنم و مثل کتاب درسی یه حرف اشتباه رو به خورد بقیه ندم
این دوستمون هم که سوال پرسیده بودن خودشون نظر کتاب درسی رو کاملا میدونستن منتهی چیزی فراتر از کتاب و در حقیقت اصل ماجرا رو میخاستن چون در واقع انگار تو یه تستی به یه همچین نکته ای برخورده بودن که با کتاب تناقض داشته و اینا که من بهشون گفتم
شمام تحقیقتو بکن بهرحال مام به دنبال حقیقتیم ، اساسا هم آدم لج بازیم نیستم که به زور بخام حرف خودمو بزنم ...همهچیز را همگان دانند وهمگان هنوز از مادر زاده نشده اند
لذا خوشحال میشم اطلاعات علمی مفیدتون رو در اختیار منم قرار بدید
خُــــــ ~ بآ طُ بودَنْ زِ هَمــه دَست کِشیـدَن دآرَدْ ~ دا
نشر دریافت میگه هورمون های استروییدی در هسته ژن ندارند...
چه جوری به این نتیجه رسید؟؟؟
ویرایش توسط مرجان70 : 28 آذر 1396 در ساعت 23:09
درسته..
البته همه جانوران تصویر ایجاد نمیکنن..( اکثر جانوران تصویر ایجاد میکنند)
به طور مثال در پلاناریا نور توسط گیرنده نور تشخیص داده میشه(نه اینکه تصویر ایجاد کنه) و مغز دستور فرار از نورو صادر میکنه..
در اوگلنا (آغازی تک سلولی) هم مث پلاناریا تصویر ایجاد نمیشه..
درضمن اوگلنا لکه چشمی داره نه گیرنده نور ( چون گیرنده نور خودش یه سلوله)
..khoda ro eshghe
در حال حاضر 48 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 48 مهمان)