چشم بسته غیب گفتی!؟
اومدی اینهمه توضیح البته روتین دادی تا اخرش برسی به دانش اموزام!؟
یا شاید هم میخواستی توضیحاتت خفن باشه ولی روتین شد و بدون کاربرد اما در هر حال رسیدی به دانش اموزات! با یه علامت تعجب !
ببین رتبت خوب شده دمت هم گرم.ولی دلیل نیست بیای فاز مشاور زبده رو بگیری.برای همیشه !
چون تنها چیزی که کردی انجام یسری کارای روتین و اصول کلیه که همه میدونند هرچند همه عمل نمیکنند
و با این فازت صرفا برا اون ادم که از الان میخواد شروع کنه و اکثرا احساساتی اند ضربه میزنی.هرچند به اخر متنت یعنی دانش اموزات میرسی!!
خط ویژه یکی از بهترین کتاب های جمع بندی میتونه باشه ولی فقط تو دروس عمومی جواب میده .اونم نه کامل و نه برای درصد خوب
درسنامه هاش خلاصه و یبس اند و این بازده رو میاره به شدت پایین.همون طور که تو اول کتاب هم گفته برا کسیکه قبلا خونده.حتی با فاصله و نمیتونه تک منبع باشه و صرفا یه منبع جمع بندیه
من خودم کسی ام که تازه شروع کردم و رتبه خوبم میخوام و نمیخوام بگم که اقا از الان نمیشه.میشه ولی باید جر بخوری.هیچ اسانسوری وجود نداره.هیچ پروژه ای هیچ کم کردن حجمی اونم به مقداری که میگی به هیچ کسی کمک نمیکنه و فقط یه ابله میتونه انتظار داشته باشه میتونه با این حرفا و حتی کتابا و استراتژی های پوچ میتونه به یکی از تیر یا مهر شروع کرده تو ۱۴۰ روز برسه .میشه تا یه حدی تست ها رو کم کرد میشه از منابع اصولی تر و خاص تری استفاده کرد میشه از رو این زد داد به یه چیز دیگه ولی دیگه نمیشه با منبع جمع بندی نتیجه گرفت.طبیعتا میشه ولی در حد و اندازه خودش نه درصدی که اگر خودمون ببینیم هم تعجب کنیم !!همین زدن از تست ها تا یه حدی هم که گفتم هم مسلما باعث افت نتیجه میشه همونطور که هر ادم عاقلی میدونه
ساقی همه موسسات و همه اوناییکه به طزیق میخوانند بگن اقا راحتته ما برنامه میدیم با ۶-۸ ساعت درسا رو دو-چهار بار میبندی و کلا هر حرفی که نشون نده چه میزان باید جر بخورید (۱۳-۱۶ ساعت با توجه ضریب هوشی و پایه) یکیه.اینا یه مدل چیز بهشون میدن که تو ظاهر اینا رو موجه نشون میده در حالی که حرفاشون هیچ کمکی بهتون نمیکنه و فقط به جیب اونا پول اضافه میکنه.این پول از ۱۰۰ تومن از دانشجوی چووس ترمی هست تا میلیونی برای مشاورای موسسات تا میلیاردی برای صاحبای موسسات
برای موفقیت در این ۱۴۰-۱۳۹-۱۳۸ روز که به همین سرعتی که خوندی میاد پایین باید از وسط یه جهنم لعنتی رد بشی که علاوه بر اتیش های خاص خودش گرد و خاک اوناییکه جلوت هستن هم تو چشمته
پ.ن:مخاطب عام
اون دانشجوی ترمولک ترم اولی یا همون چووس ترمی که بیشتر رایجه میتونه مشاور باشه.میتونه پول هم در بیاره چون به اعتقاد من اپدیت ترین مشاورا همین دانشجو هایی اند که رتبه های خوبی اوردن
به شرطی که طرف که با یه رتبه خوب شده دکتر یا مهندس یه مملکت به قدری خودش رو تحقیر نکنه که به روش برخی از موسسات تبلیغ و کار کنه.
یعنی اونقدری دانش اموز با علامت تعجب! داشته باشه که بتونه کنار درساش به اندازه و دقیقا همون قدری که اول هماهنگ شده کار کنه.علاوه بر حرفای روتین و اصول کلی یکم وقت بزاره بصورت خاص و روی ویژگی های خاص همون شخص هم به اندازه کار کنه و روی اون برنامه بده نه چیز از پیش تعیین شده و اگه چیز خاصی نداره برا ارائه بکشه بیرون و در کل برخلاف اکثر مشاوره هایی که دانش اموز رو پول میبینند و برا اینده اش دلسوز نیست (که باید باشند اصولا) چون تو یه رنج سنی اند با هم رفیق شند
پ.ن:مشاوره با خصوصیات بالا رو داشتم![]()

LinkBack URL
About LinkBacks.gif)