سلام بر و بچز
امیدوارم خوب باشین
میخواستم در مورد برنامه خودم نظرتونو بدونم......لطفا
یه برنامه12هفته ای گذاشتم برای کنکور....و بعد ازون هرچقد وقت دارم همش تست میزنم...اما این برنامه برای خوندن مفهومی و جا افتادن مطالبه هرچند لابلاش تست هم خواهم زد
یعنی هنوز شروع نکردم که گفتم خواهم زد
ینی از شنبه انشالله
بدین شرح است:
هر هفته1فصل شیمی(بطور متوسط,چون فصلاش یکسان نیستن ینی ممکنه یه هفته دوفصل تموم کنم ولی یه فصل سخت دیگه مثل استوکیومتری دوهفته وقت بگیره)
همین!!!!
ینی بقیه درسارو با شیمی تنظیم کردم
اینم بگم که عمومیام خیلی خوبه و اصلن ازشون نمیترسم....ینی حتی احتمال میدم زبان کنکور و ادبیات رو بالای 80یاحتی90بزنم...عربی و دینی هم همینطور
اما دروس اختصاصی صفر کیلومترم
میخام هردوهفته یه کتاب موضوعی ادبیات رو تموم کنم
فیلمای آلا رو دانلود کردم و میخام اختصاصیارو از روشون بخونم
اینم بگم منابعی که استفاده میکنم برا اختصاصیا به شرح ذیل میباشد:
ریاضی جامع خیلی سبز
شیمی2مبتکران+شیمی3و پیش خیلی سبز
فیزیک......سردرگمم....اما کتابای آبی ده سال کانون(البته هیچ آزمون آزمایشی هم شرکت نمیکنم اینارو به توصیه یکی از دوستام گرفتم)و فیزیک3نشرالگورو هم دارم...واقعن در مورد فیزیک راهنمایی میخام اگه میشه کمکم کنید
و اما زیست...زیست2خیلی سبز+سوم و پیش نشرالگو
یه سوال در مورد زیست؟
آیا ژنتیک و گیاهی نشرالگو خوب گفته؟ یا باید برم سراغ کتاب دیگه؟
بنظرم وقتی که دارم کافیه برای رسیدن به یه رتبه خوب(اشتباه میکنم؟)
فقط باید یکم همت کنم... ممکنه سخت باشه اما شدنیه
گر چه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید
هیچ راهی نیست کانرا نیست پایان غم مخور
پیشاپیش (!)بابت راهنمایی های سخته و سنجیده()که نثار حقیر میکنید نهایت سپاسگزاری و ارادت را بجا می آورم
دست همتونو میبوسم...ممنونم
در بیابـــــان گــر به شوق کــعبـه خـــواهی زد قـــدم
سرزنــش ها گر کنــد خــار مغیــلان،"غــــم مخـــور"
خواهشا اینقدر زود قضاوت نکنید اگر بدونید که استارتر واسه عزیزترین دوست خودش هم این برنامه رو داده بازم اینجوری نظرمیدین راجبه تاپیک؟
هرکس مخالفه میتونه نظرش رو محترمانه بگه نه این که بیاد اینقدر زشت قضاوت کنه و بی ادبانه بگه که منظوری داشتن ازاین پست..
اتفاقا تنها منظورشون ازاین پست کمک به کسایی مثل من و شماهایی بوده که وارد تاپیک شدید و وقت گذاشتین وخوندین اینارو..منظورشون ازاون دانش اموز و علامت تعجب اینی نبوده که شما فکرمیکنید هیچکس نمیاد به ضرر کسی که دوستشه ونتیجش براش مهمه این کتابا رو پیشنهادبده واینقدر آقایی به خرج بده که برای بقیه هم بذاره و وقتشو بذاره پای نوشتنه اینا.اتفاقا ادم واز سردرگمی و این همه منابع زیاد و حجیم نجات دادن بااین پیشنهاد خیلیاهم هستن که حرف ایشونو قبول دارن و بااین برنامه موافقن.
این همه رتبه برتر و ..داریم توی این سایت کدومشون اینقدر راجبه برنامه ریزی و منابع و...صحبت کردن وتاپیک زدن؟کدومتون اینقدر وقت گذاشتید؟
یکم انصاف داشته باشید...دلیل نوشتن این کامنت هم بخاطر این بود که دیدم خیلی دارین بی انصافی میکنید درحق فردی که اومده تجربیاتشو دراختیارتون گذاشته و بدون هیچ چشم داشتی چه توسایت چه خارج از سایت داره به کنکوری ها کمک میکنه..شماها ازاین تاپیک طولانی و امضای ایشون فقط همون کلمه رو دیدید و برای خودتون اینجوری تفسیرو تحلیل کردین و با یه لحن بعد اینو به مخاطبای دیگه ی پست هم منتقل کردین؟ واقعا افسوس...
خواهشا ازاون کلمه اینجوری برداشت نکنید وقتی چیزی رو دقیقا نمیدونید..شما بگذرید ازاون قسمت فقط میخواستن بگن که دانش اموزشون براشون مهم بوده و این برنامه رو بهش پیشنهاد کردن به بیانی دیگه داشتن میگفتن که ازاین برنامه اطمینان دارن وبااوردن نام دانش اموز مثالی زدن که بفهمید الکی این تاپیک رو نفرستادن.
وکیل وصی کسی هم نیستمفقط اونقدری گردن من ایشون حق دارن که وظیفم بود بیام بگم که اینقدر زود و ندانسته قضاوت نکنیم.
فقط دراخر بگم که من با زدن این حرفا منظورم این نبوده که شماها این راه و برید واگر خدایی نکرده نتیجه ی خوبی حاصل نشد براتون بگید مقصر ایشون بوده یا بخوام بگم حتما این راه راه درستی هست برای گرفتن نتیجه ی مطلوب دراین مدت باقی مانده...
باعرض معذرت از استارتر امیدوارم ناراحت نشده باشن ازاینکه من اینجوری جواب کامنت یه سری افراد ودادم.
"به امید موفقیت همگی"
غم انگیزترین قسمت مهربون بودن اونجاست که هیچکس قدر بودنت رو نمیدونه ولی تو بازهم مهربانانه میمونی...
ادبیاته حرف زدنت رو میزارم پای روزه بدت و تجربه ی تو از مشاورات.
روتین؟؟؟!!! این همه ادم دیدم در مورد کنکور صحبت میکنن اما تا ب حال ندیدم کسی این روش رو بگه.
مشاوره زبده؟امسال کنکور دادم با کلی پستی بلندی که طی کردم.یه سری چیزا یاد گرفتم و میدونم که دوست دارم با کسایی که نیاز دارن در میون بزارم.چون بهترین کمک دوران کنکورمو ،رتبه برترهای همین سایت بم کردن.اینجا یک انجمنه برای بحث و گفت و گو منم حرفای خودمو دارم میزنم.
در مورد اون بندت که گفتی از حجم نمیشه کم کرد.من خودم نمیزاشتم یک تست نزده از زیر دستم رد شه.یعنی تلاشم این بود همیشه.به حرفام خوب دقت نکردی گفتم که این راه ماله کساییه ک هیچی نخوندن.و واقعا یک راهه کاملا قابل اطمینانه.شک ندارم توی این حرفم.نگفتم ک با این کار صد میزنن.
شما چه راهی پیشنهاد میدی برای کسی ک ریاضی نخونده هیچ؟بره خ سبز بزنه؟ای کیو؟...؟من رفیقم ماه اخر نشست با من خط ویژه خوند اونم فقط ی بخش هاییش نه کامل.پس چطور بالای ۵۰ زده؟
میگی چطور میشه کسی ک از تیر خونده از کسی کاه ۱۴۰ روز کمتر بشه؟ من بدتر از اینم دیدم اونم ن یکی دوتا.نزدیک ترین دوستام.با اختلافی که کله شهر تعجب کردن.تعدادشون اونقدری بود ک نمیشه گفت استثنا...
یه حرف جالب زدی!اومدی گفتی که خط ویژه اولش گفته برای کسیه که قبلا خونده؟ عزیزم کوووو؟
من که الکی نیومدم این حرفو بزنم.رفتم تک تک خط ویژه هارو نگاه کردم ک دونه دونه توضیح دادم.
والا چیزی که من از مقدمه ادبیات،دینی،شیمی،زبان دیدم و با ریاضی ای ک خودم خوندم اتفاقا تاکید کردن برای همه هست علی الخصوص اون گروهی که توی متنم اشاره کردم.تازه بقیه دستم نیس ک ببینم مقدمشونو.
اینجاس که من باید بگمت "چشم بسته عجیب غیب گفتی!!"
اون حرفات در مورد موسسات رو قبول دارم قبلا هم گفتم توی تاپیک های قبلیم.
حرفای اخرت هم من خودم چند ساله که دارم میگم.هیچوقت ب مشاوره اعتقاد نداشتم و ندارم و نگرفتم.مشاوره برای بعصی ادمای خاصه که سردرگمن.اونم ن هر مشاوری.
در اخر هم بگم:بیا این همه تایپ کن توی این چند ماه جواب بقیه رو بده توی انجمن توی تلگرام پای تلفن و ... بخدا اونقدری که من توی این ترم با بچه های همین انجمن متنی یا تلفنی حرف زدم درس نخوندمبرای یونی...اونم بدون هیچ منتی...بعد اخرش میان بت میگن اومدی تبلیغ...جالبه
من برای تشکر نمینویسم که بخوام با با اینجور حرف زدنا بم بر بخوره...
جدا میگم:ارزوم اینه به رتبه ی دلخواهت برسی
در ضمن صرفا جهت اطلاع من دانش اموزی ندارم و منطورم از دانش اموز!یکی از عزیزان در این انجمنه.که به شوخی گفتم بهش.علامت تعجب برای همینه.
یا علی
در پناه حق
سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه
حتما من نطره تو رو قبول دارم.اما اینجا ی اشکالی هست.چجور خوندن خط ویژه رو؟
ببین یکی خریدش یه بار هم نگاش کرده یکی دیگه با دقت تمام خونده.بعد میای روتارو کنار هم مقایسه میکنی.
شما داری سطحی نگاه میکنی.
حالا شما فرض کن یکی از الان بگیره خط ویژه رو چند بار بخونه.اون چی؟
تک تک سوالاتی که از ریاضی توی کنکور زدم خط ویژه میومد جلوچشمم.چون خوب خوندم.
طبیعتا اگه خوب تیپ هارو یاد بگیری بالاخره دیگه یک تاثیری داره خب.
من گفتم تست های دیگه زده نشه اما به جاش دیگه واقعا خوبه خوب این کتابا خونده شه.
فرستاده شده از SM-T815ِ من با Tapatalk
کیلویی؟بی انصافی نکن عزیز
دونه دونه برای هر کدوم گفتم چجور با خط ویژه برخورد کرد.برای همه افراد ک نگفتم اینکارو کنن.یه سری گروه خاص رو فقط گفتم.
علاوه بر اینکه دقت کردم زیست پیش نیومده فیزیک هم نیومده...الکی تایپ نکردم که.رفتم تک تک رو نگاه کردم.زیست ک گفتم خط ویژه بخش اخرتونه و با همون منابعی که سلیقتونه کار کنیدبعد برید خط ویژه.
سوال دومت:۱۴۰ روز.خدا خیرت بده من بعد عید چند بار کتاب گاج نقره ای دینی رو خوندم.با متن کامل.
در ضمن برو تاپیک های قبلم رو ببین چقدر گفتم منبع سلیقس...این مورد رو فقط به طوره خاص گفتم.و اینکه معروف ترین جمعبندی ها گاجن.و مهم تر اینکه دیدم که میگم...
در ضمن من نه ادعای برتر بودن دارم ن مشاوره بودن.راهی زده ب دهنم مخاطبم هم یه سری افراده خاصن.دلیل اوردم برای حرفم.هر کی با عقل خودش انتخاب میکنه
یا علی
سلام
کلا برنامه رو هر جور دوست داری پیش برو اما ی بحثی ک هست تو گیریم تو کامل خوندی اینارو.چجور میخوای مرور و تثبیت کنی؟
یعنی بخش اصلی همین دومیس.وگرنه خیلیا میخونن.
حتما ی مدت ازمونهایی رو شرکت کن
در مورد منابع که در تاپیک توی امضم توضیح دادم
ژنتیک نشر سوالات جون داری داره و خوبه
همت کن که هر چی بشه نتیجت صرر نکردی عزیز
در رابطه با زیست گفتم به که این کتاب اخرین مرحلتون باشه و تاکیدی نکردم روی کتابش.
فیزیک هم چیزی ک من دیدم مثل ریاضی بود تقریبا تالیفش.
خیلی خلاصه رو قبول ندارم.مثلا بالای ۹۰ سوال بودن احتمالش فک کنم...به نظرتون کمه؟
کسی ک نمیدونه چی ب چیه میتونه بره یک درسنامه کامل بخونه بیاد تست از روی این کتاب بزنه.
سلام ، روزتون بخیر .
حالا کسی که صفر هست و با توجه به چند ماه باقی مانده تا کنکور با برنامه ای که شما پیوست کردید و منابع کتابی که گفتید ، حداقل چند درصد در درس ها کسب میکنه ؟![]()
هرچی بشه از تو دست نمیکشم (من رشته داروسازی دانشگاه تهران قبول شدم )
از ماست که بر ماست![]()
.
you can't kill spirit even if you try too
ویرایش توسط YasharUR : 20 بهمن 1396 در ساعت 08:40
تو بازار کنکور کسی دلش ب حال کسی نمیسوزه
اگ خط ویژه برا شما جواب داده لزوما برا اون شخصی ک توانایی دراوردن عدد از زیر رادیکال نداره جواب نمید دوست عزیز
it always seems
impossible
until
its done
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)