طوفان به من رسید؛ ولی چون درخت زرد
چیزی نداشتم که بخواهم زیان کنم ...
تبریک عرض میکنم بهتون . ان شاء الله موفقیت های بیشتر
پزشکی مشهد که عالی هست اما دوستان زیادی دارم که آبادان و جهرم و گناباد پزشکی خوندن و از نظر علمی هم واقعا باسواد هستن. البته اگر از نظر مالی مشکلی نباشه که مشهد عالی هست و این دانشگاه های روزانه هم واقعا خوب هستن .
و اینکه خیلی عالی میشه اگر مصاحبه ای رو هم برای انجمن داشته باشین . حتما انگیزه ای برای داوطلبان خواهد بود
دیدم این تاپیک آپ شده و از اسمش تعجب کردم حقیقتا!
و بیشتر از اسمش، از دوستانی تعجب کردم که میگن خودت کم کم یاد میگیری و...
به نظر بنده، سال کنکور سال آزمون و خطا نیست که دانش آموز بخواد خودش امتحان کنه که کدوم روش مناسب تره و باید چی کار کنه.
اگه آزمون و خطاش رو قبلا در سال های پایه کرده، آفرین بهش. ولی اگه این کارو نکرده، شاید تایم زیادی رو از دست بده. هر چند دلیل مشاور نگرفتن خیلی ها، مشکل مالیه و خب کاملا هم حق دارن. این دوستان باید از آموزش های رایگان مشاورای درست و حسابی و کاربلد ( نه اینستاگرامی های نو ظهور) استفاده کنن.
ولی اگه توان مالیشو دارین، آدم حرف گوش کنی هستین و مهم تر از همه، مشاور خوب سراغ دارین، خیلی میتونه به پیشرفتتون کمک کنه. و به این نکته هم توجه داشته باشین که مشاور نداشتن بهتر از مشاور بد داشتنه. حواستونم به این باشه که مشاور به جای شما درس نمیخونه. خیلی ها مشاور میگیرن و چون توقع دارن در همون ماه اول مشاورشون براشون معجزه کنه، شروع به ناامیدی از خودشون و مشاورشون میکنن. حتما سابقهی مشاورتون رو چک کنین که رتبههای سال قبلش چی بوده. مشاور خیلی میتونه کمکتون کنه، اگر خوب باشه. حواستون باشه.
من خودم از کسایی بودم که مشاورم واقعا یکی از بزرگ ترین عوامل موفقیتم بود. ولی قطعا مشاوران مختلف عملکرد یکسان ندارن.
مراقب باشین گول اینستاگرامی ها رو نخورین.
موافقم،البته من اینو به نحو دیگه ای توی یک کتاب خوندم. با این مضمون "با هرکس ازدواج کنید،با فرد اشتباهی ازدواج کرده اید." برداشت خودم از این جمله اینه که اقا،خانم شما هیچ کس رو پیدا نمی کنید که بی عیب و ایراد باشه، و این توی انتخاب دوست یا بقولی مشاور هم صدق میکنه.با هر کسی مشاوره بگیری،هرگز اون ادمی که توی ذهنتون هست که بی عیب و نقص باشه رو پیدا نخواهید کرد،پس زیاد مته به خشخاش نذارین.حتی اگر سردرگم هم هستین،هر مشاوری که انتخاب می کنین سعی کنین که علم مشاوره،خود انگیزشی و برنامه سازی و برنامه نویسی شخصی رو ازش یادبگیرید،و در زمانی که باهاش مشاوره برداشتین،اون جلسه ی حضوری که قرار شد باهم برنامه بنویسین برای هفته بعد یا 2 هفته بعدتون،حتما شرط کنین که نوشتن کلیات برنامه با شماست و اصلاح و گرفتن ایراد هاش با مشاورتون باشه،اینجوری کم کم لم برنامه نویسی رو یاد میگیرید و بعدش میتونین کم کم با اون ادم قطع همکاری کنین.این چیزی بود که من بلد بودم،امیدوارم براتون مفید باشه.از ستون گنگ،استارتر محترم اقای مهدی ارتور هم ممنونم که همیشه از روی خیر خواهی ما کنکوری هارو کمک میکنه.دست خوش
up
یارب به نسل طاهر اولاد فاطمه (س)
یارب به خون پاک شهیدان کربلا
دلهای خسته را بکرم مرهمی فرست
ای نام اعظمت در گنجینه ی شفاء
(سعدی)
اگه یع ادم بدبخت که خودش هیچی نشده قرار باشه بشه مشاور که بگه اینو بخون اونو بخون ن ن ن ن اینجوریا نیس خودم مشاور خودمم به هر حال هیشکس راجب درونیات من خبر نداره و قطعا برنامه ای که میچینه اصلا وصف حال من نیست
واقعا براتون متاسفم خودکشی واسه کنکور؟ بعد یه مشاور بیاد با انگیزه دادن تو رو نجات بده؟! به نظر بنده تا خودت خودتو نجات ندی دوباره زندگی یه جا مچت رو میگیره و میخوای به فکر خودکشی بیفتی؟ این درسته واقعا ؟ در این ه میخوای چیکار کنی؟ آیا در این ه باز این مشاور تو زندگیت هست؟ تا خودت خودتو کمک نکنی و مشاور خودت نشی هیچ وقت نمیتونی مشکلاتت رو حل کنی واقعا حتی نتونستی از پدر و مادر یا یه بزرگتر تو خانواده که تجربه بیشتری از مشاور خودت داره کمک بگیری ؟ به نظر بنده خودت انقدر به اطرافیان گفتی مشکلات من بزرگ هست و هیچ کس جز مشاور نمیتونه من رو خوب کنه که دیگه هیچ کس نتونسته کمکت کنه و اینو بدون بازم ممکنه این حال بد بیاد و خودت نتونی به تنهایی مدیرتش کنی و توانسته به آدم های بشی که واسه زندگیت تصمیم بگیرن که از ساعت ۷ تا ۱۰ ریاضی بخون یا زیست یا ۱۰ ص بخون یا ۵ ص امیدوارم یه روزی بتونی خودت رو پیدا کنی و نزاری دیگران حالت رو خوب کنند همیشه که مشاور تو زندگی آدم نیست به نظر بنده اگه بخوای از الان پای یه مشاور تو زندگیت باز کنی تا ابد نمیتونی خودت مشکلاتت رو حل کنی
واسه برنامه ریزی من خودم میگم از ساعت فلان تا فلان مثلا ریاضی بخونم
ولی بعضی جاها دیدم که گفته بودن ۲ ساعت ریاضی
دیگه ساعت خاصی رو مشخص نکرده بودن
کدوم صحیحه؟ @mahdi_artur
مشاورای کنکور معروف اکثرا به درد نمیخورن من خودم با یه دانشجو دامپزشکی مشاوره برداشته بودم البته چند سال تجربه داشت و برای قلمچی هم سوال زیست طراحی میکرد ، ازش راضی بودم هر دفعه زنگ میزد حتی اگه منم چیزی نمی گفتم خودش نیم ساعت حرف میزد از تجربه های کنکوری و راه و روش های مطالعه ، ولی امسال با یه مشاور معروف برداشتم اصلا انگار وقت نداشت زنگ میزد اینقدر تند تند حرف میزد کل تماسمون 7 دقیقه نمیشد ،درحالی که تو فیلمای پیجش اینطوری نبود بعد من ساعت مطالعه م پایینه هر چقدر تلاش کردم زیاد بالا نیومد بعد این برا من 14 ساعت برنامه گذاشته هر دفعه که بهش میگفتم میگفت اگه فردا بهت سه میلیارد بدن می تونی بخونی پس بخون ، هیچی دوماه همش داغون بودم برنامه هم نمیر سیدم اخر کنسل کردم از اواسط خرداد خودم برنامه نوشتم خوندم
ویرایش توسط ارغوان_ : 06 تیر 1402 در ساعت 11:42
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)