خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 42
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

Lightbulb چرا مشاور نگیریم؟ (بحث و بررسی جامع)

قبل از شروع ذکر دو نکته ضروریه:
      1. نظر و عقیده شخصی که این متن رو نوشته دقیقا برابر با عمل هست و اگر غیر از این باشه، این متن بیهوده و خواندنش باطل خواهد بود.
      2. در این مقاله نامی از هیچ مشاوری برده نشده و نخواهد شد و صرفا جنبه انتقادی داره فلذا... (مدیر خودش میدونه)

چرا در سال کنکور مشاور نگیریم؟
      1. چرا همه موفق نشدند؟ مشکل دقیقا از کجا بود؟
      فرض کنید مشاوری در ابتدای سال تحصیلی 300 دانش آموز گرفته، اواسط سال تعداد دانش آموزان این مشاور به 200 ، و اواخر سال تعداد دانش آموزانی که با برنامه های این مشاور جلو اومدن به 100 نفر میرسه، یعنی 1/3
      200 نفر باقی چه شدند؟ کجا رفتند؟!
      خودشون نخواستن که دیگه درس بخونن؟ دقیقا چه اتفاقی افتاد؟
      فرض کنید شما یه دانش آموز دوازدهمی در ابتدای سال تحصیلی هستید و قصد دارید با انرژی والا استارت موتور کنکور رو بزنید ، اولین کاری که می کنید چیه؟ 1 ماه به دنبال بهترین مشاور شهرتون و شاید کشورتون می گردید و در نهایت ایشون رو پیدا می کنید ، برای ثبت نام 6 میلیون از جیب پدر گرام تان به حساب مشاور مورد پسند ریخته و سرانجام با این مشاور و با هزار امید و آرزو کار کنکور رو آغاز می کنید، ولی در نهایت اواسط یا اواخر کار به یک باره تمام امید و انگیزه تان به سیاهی می رود و در حالی که خود را برای کار در معدن پس از اتمام خدمت سربازی آماده می کنید از ادامه دادن با مشاوری که ماه ها و تومن ها خرجش کردید تا برایتان برنامه بریزد ممانعت می کنید! اصلا با عقل جور در می آد؟ چرا باید ادامه ندین؟
      هر مشاوری سبک و سیاق کار خودش رو داره، این سبک و سیاق برخلاف اونچه که باب شده که میگن : " یکی دو هفته با این مشاور کار کن اگه ازش خوشت نیومد ادامه نده " در طی یکی دو هفته و شاید حتی یکی دو ماه روشن نمیشن و حالا برقرض که از سبک کارش هم خوشتون اومد، بار ها بوده دانش آموزی که مثلا از بهمن با مشاورش به مشکل خورده چرا؟ چون سبک و سیاق مشاور چیز ثابتی نیست، انسانه دیگه ! همیشه مثل روز های اول خودش نیست.
      نتیجه گیری پارت نخست:
      200 نفر از 300 نفری که با یک مشاور کار مطالعه رو استارت زدن ، کجا رفتند؟
      - رفتند خودشون برای خودشون برنامه بنویسن : ) یا نهایت یه مشاور دیگه رو امتحان کنند !
      پولشون چی شد؟
      - خورده شده . با توجه به قانون و قوانینی که اکثر مشاورین کنکور به شدت عاشقشن (ذکر شده در فرم ثبت نام مشاورین ، علی الخصوص مشاورین معروف)

2. برند شدن ، اما چطور؟ به چه قیمت ؟
      فرض کنید شما یک دانشجوی سال n یک رشته هستید و دوست دارید که وارد کار مشاوره ای کنکور بشید ،
      - خب خیلی هم عالی بفرمایید داخل ( مدیر موسسه میگه)
      - شما میخواید مشاوره بدین داخل مجموعه مون دیگه؟
      - آره ، خیلی دوس دارم مشاوره بدم اینجا
      - عالی جناب ، میشه بگید سابقه مشاوره، رتبه برتری چیزی هم داشتید یا خیر؟
      - اوووم ، نه والا ، من دانشجوعم تازه میخوام بیام تو این کار...
      - عه خیلی بد شد ، اینجا یک موسسه بزرگه همه اساتید و مشاورین سال ها تجربه تیغ زدن دانش آموزان داشتند ، ما مشاورینی داشتیم که خودشون هر سال فقط 1 میلیارد هزینه خرید رتبه های برتر برای تبلیغات سال های بعدشون میکنن
      - خب بالاخره منم باید از یه جایی شروع کنم : (
      - شما می تونید برای شروع به عنوان آبدارچی واسشون چایی ببرید (مدیر موسسه X تهران ، با حالت خنده و سرمستی عجیب)
      - طرف = مدیر =
      این حکایت هر کی بود که تازه میخواست کار مشاوره ای خودشو شروع کنه البته به استثنای رتبه های خیلی برتر که از اون ها بخاطر رتبه شون به عنوان پشتیبان و کمک مشاور استفاده ابزاری می کنند. (ما قدیما بهشون می گفتیم پادو! = نوچه! موسسات)
      دقیقا نقش نوچه اینه که
      اولا: محصولات و کلاس های اون موسسه حضوری یا آنلاین رو تبلیغ کنه و همیشه بگه: " من خودم اینو استفاده کردم عالیه نتیجه گرفتم توعم بخر یا شرکت کن"
      ثانیا: هرجا که استادی غایب شد یا مشاوری پروازش کنسل گشت به عنوان نخودی کلاسش رو بگردونه .
      نتیجه گیری پارت دوم:
      این روز ها اکثر مشاورین با تبلیغات شدید برند میشن (اکثرا هم از طریق خرید رتبه های برتر و تبلیغات عظیم موسسه ای)
      این مشاورین اگر هم که علم مشاوره داشته باشن و روی کنکور تسلط کافی داشته باشند که 99 درصد شون همین علم کافی رو هم ندارند ولی باز به دلیل همین تبلیغات گسترده و خام کردن عده زیادی از دانش آموزان، سالی 400 نفر دانش آموز میگیرن! این مشاور باید مثل تراکتور روزی 25 ساعت برای این تعداد وقت بگذاره تا همگی نتیجه ببینن ولی اکثر این مشاورین اکثر اوقات به زور هفته ای 5 دقیقه برای هر کدام از دانش آموزانشون وقت بگذارن هنر کردن...

3. من شنیدم مشاور رتبه یک امسال فلانی بوده ! پس حتما خوبه ...
      رتبه یک و سایر رتبه های برتر قبل از این که کتاب هایی که مطالعه کردند رو معرفی کنند چک می کنند که کدوم موسسه زنگ زده بهشون کدوم نزده
      بعد سر قضیه به این مهمی که آینده یک مشاور رو میتونه عوض کنه چرا باید ریسک کنن؟
      در ضمن اگر مشاور رتبه 1 آقای X بود، مشاور رتبه 1000000 کنکور هم همین آقای X بوده.

4. برنامه میده یا برنامه میگیره؟!تقریبا همه مشاورین برجسته کنکور هیچ برنامه خاصی برای (((کنکور))) شما ندارن! (ولی تا دلتون بخواد برنامه برای تیغ زدن جور وا جور تون از تیر تا شب کنکور ریختن!)
      با این دیفالت ذهنی به شما مشاوره و برنامه میدن که کدوم آزمون شرکت می کنید؟!
      وقتی بفهمند شما آزمون X هستی خیلی شیک و مجلسی میرن برنامه آزمون رو پرینت میگیرن و جلوشون قرار میدن و بدون حتی این که بفهمید بودجه آزمون رو خرد میکنن و تحویل شما میدن! درستش هم همینه! چون فرصت نمیکنن بررسی کنند شما شرایط خاص تون چیه؟ چیا خوندین؟ چیا رو بلد نیستین؟ اصلا به اونا چه؟ اونا فقط پولتو میخوان بعد از این که پولشونو گرفتن دیگه تلاش خودت مهمه نه اون بنده های خدا ...
      اکثر مشاورین یه برنامه به 200 نفر میدن
      فقط برای این که رسوا نشن یه سری تغییرات ریز در برنامه هر فرد ایجاد می کنن (تازه اینم خودشون ایجاد نمیکنن! بلکه منشی این مشاورین تنوع میدن به برنامه ها!)
      حالا برنامه از پیش نوشته شده بده؟
      نه ! برنامه از پیش نوشته شده بد نیست ! ولی برنامه از پیش نوشته شده ای که به 200 نفر در ازای دریافت نفری 5 میلیون حق مشاوره و هزار منت ، به عنوان برنامه شخصی سازی شده قالب کنی خیلی بده و یه جورایی دزدی محسوب میشه!
      برنامه از پیش تهیه شده خیلی خوبه ، لااقل به شما کمک میکنه خودتون شخصیش کنید و اجراش کنید.
      برنامه آزمون خیلی خوبه چون شما با توجه به شرایط تون میاید و شخصیش میکنید.
      برنامه پیش روی سالیانه دبیر یا استاد یا مدرسه تون خیلی هم عالیه چون مشخص کرده دقیق که فلان روز و فلان ماه شما کجای کارید با این دبیر.
      اینا خیلی خوبن و اگر شخصی بشن توسط خودتون و تغییرات ایجاد کنید و قابلیت اجرایی برای شخص خودتون به این برنامه ها بدین و ازشون ایده بگیرین خودش میتونه خیلی کمک کننده باشه!
      اما سوال من اینه:
      آیا 5 الی 10 میلیون هزینه کردن برای مشاوری که به شما همین برنامه کلی که به همه دانش آموزانش هر هفته ارائه میده و در نهایت شما خودتون باید بشنید برنامه ش رو شخصی کنید، درسته؟!!

5. مشاور یا بازاریاب حرفه ای ؟ / برنامه یا محصول قالب کن؟
      الان که این متن رو می نویسم بالای 90 درصد جامعه مشاورین کنکور یا جذب موسسات فروش دی وی دی و کلاس آنلاین و انتشارات مختلف و موسسات آزمونی و ... شدن و در حال بازاریابی حرفه ای این موسساتن یا گوشه ای از کار با این ها قرارداد بستن.
      یعنی محاله مشاوری پیدا کنید که داخل فرایند برنامه ریزی و مشاوره اش تبلیغ یک محصول بد یا خوب رو نکنه.
      مشاور x میگه فلان کتاب عالیه (پشت صحنه = انتشارات پورسانت میده واسه فروش کتاباش)
      مشاور y میگه فلان کلاس معجزه می کنه، فلان آزمون بهترینه (پشت صحنه = موسسه گفته به ازای هر یه دانش آموزی که بیاری من بهت n قدر میدم)
      و ...
      و برعکس این قضیه هم چند سال اخیر زیاد شده،
      یعنی یکسری موسسات سال های اخیر اومدن بجای این که مشاور جذب کنن و نیروی انسانی و پول بیشتر و ...
      یک راست زدن به اصلِ هدف

یعنی برای محصولات شون نشستن برنامه چیدن!
      برنامه ای که به هزار نفر میدن این شکلیه:
      ریاضی = ساعت 7 تا 9 دی وی دی فلان از موسسه ما
      شیمی = ساعت 9 تا 11 دی وی دی فلان از موسسه ما
      و ...
      این برنامه خودش بهترین راه برای فروش دی وی دی ها و کلاس هاشونه ! چرا؟ چون اکثر بچه ها به دنبال راحتین ! و چه راحتی بهتر از این که یه نفر یه برنامه از قبل نوشته بهت بده تا تو بدون هیچ تغییری استفاده کنی ، اکثر کنکوریا فکر می کنن باید حتما 4 میلیون بدن تا بهترین مشاور بهشون برنامه بده وگرنه خودشون نمیتونن برنامه بریزن و اجرا کنن و در نهایت به اون خودباوری که نیازه هنوز که هنوزه نرسیدن! این بچه ها دائم دنبال کلاس a , b فلان استادن ، فکر می کنن داخل vip فلان استاد داره نکته ای گفته میشه که هیچ جا نیست و دائم دنبال اینن که برنامه جدید پیدا کنن ولی نمیان یه برنامه بنویسن و دائم بهترش کنن یا از برنامه های دیگه استفاده کنن و اونارو واسه خودشون شخصی سازی کنن طوری که نیاز به هیچ مشاوری نداشته باشن و خودشون به مرحله شناخت از خودشون برسن ، این بچه ها دائم دنبال شناخت بهتر بقیه هستن تا این که خودشون رو بشناسن.

6. برای من بحث برنامه ای مهم نیست ! فقط دنبال اینم که از مشاور انگیزه بگیرم و ول نکنم وسط راه !
      انگیزه یه چیز درونیه ، شما بهترین سخنران انگیزشی هم که هر به 1 دقیقه واست SMS انگیزشی بزنه و تلفنی باهات صحبت کنه ، اگر اون بحث درونی اوکی نباشه عمرا بتونی حتی یک ساعت با علاقه مطالعه کنی و کارو تا آخر پیش ببری!
      در ثانی ، خیلی وقتا مشکلات انقدر زیادن که بحث انگیزه دیگه به چشم نمیاد ولی نهایتش اینه که باید بخونی : ) غیر از اینه؟

7. چکینگ شبانه میخوام : )
      مشاورین چیزی به اسم چکینگ شبانه رو بعد از باب شدن برنامه های از پیش نوشته شده و درست زمانی که بچه ها به این فکر افتادن که چرا خودمون نتونیم برنامه بنویسیم؟ روی کار آوردن! اصلا چنین چیزی تا سال های 97-96 به این طرف مُد نبود!
      جالب این جاست که اکثرا این آیتم چکینگ عملا مسخره بازی بیش نیست ، یا اجرا نمیشه ، یا ...
      مثلا فرض کنید شما هر شب به مشاورتون بنویسید که من این مقدار مطالعه کردم ، بعدش اون بنویسه: آفرین ، صد آفرین هزار و سیصد آفرین و در قبالش ماهی 400 هزار تومن بگیره ، خب شما نمیتونستید به یکی از اعضای خانواده تون نشون بدین که چیا خوندین؟ حتما باید به مشاوری بگید که حتی کنارتونم نیست که ببینه واقعا اجرا کردین یا نه؟! واقعا فکر می کنید این مشاور میاد شبی 1 ساعت با شما چت میکنه و در مورد برنامه تون نظر میده؟! اصلا وقت میکنه به نظرتون؟!

9. مشاور خوب برای کنکور چه کسیه؟
      از دید من یه مشاور خوب کسیه که یا کلا مشاوره نده یا راه و روش مطالعه و برنامه کلی که مد نظرش هست رو به دانش آموزان بده و بهشون یاد بده چطور خودشون برای خودشون برنامه بنویسن و برنامه کانون یا برنامه و بودجه بندی کلی که مد نظر اساتید و مدرسه و یا خود مشاور هست رو واسه خودشون شخصی کنن و مشکلات برنامه ریزی شون رو واسشون حل کنه،

اما چنین مشاوری متاسفانه وجود نداره یا اگر هم باشه خیلی کمن این دسته مشاورین و معمولا کسی با این هدف وارد بازار کثیف کنکور نمیشه (چون میدونن در هر صورت له میشن رفته رفته) ...
      (این آخرین تاپیک امسال بود قبل از این که برم گفتم اینم آپ کنم)
      ‏«چه می‌شود کرد؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ((یعنی محاله مشاوری پیدا کنید که داخل فرایند برنامه ریزی و مشاوره اش تبلیغ یک محصول بد یا خوب رو نکنه.))

با این جملتون به شدت مخالفم...اصلا اینطور نی..احساس میکنم به مشاورم توهین شده واقعا...البته مشاور که چه عرض کنم یه رفیق کنکوری واقعی...کلی از مشاورا بد گفتین البته بد نبود عالیییی بود ولی من درکتون نمیکنم چون همچین چیزهایی رو در مشاور خودم ندیدم..مشاور هم میتونه واقعا خانمان سوز باشه که 90 درصد اینطوری ان هم میتونه زندگی رو به یه دانش اموز شکست خورده ببخشه...من خودم بخدا قسم بعد اینکه قبول نشدم به فکر خودکشی افتادم ...انقد دیوونه شده بودم...وقتی با مشاورم شروع کردم انقد انگیزه گرفتم که روزی هزاربار خداروشکر میکردم که قبول نشدم...ایشون هفته ای یکبار که تماس داریم کلمه به کلمه نکاتی رو که میگم در برنامم اجرا میکنه اخه برنامم میاد رو سایت...کامل بررسی میکنه تستامو ...اگر درسی تعداد غلطام زیاد باشه میفرستم براش کامل برام اون نوع تیپ تست رو توضیح میده...سوال هایی که بلد نیستم برام حل میکنه مهم ترین امر اینه که بعضا ساعت 5 صبح برام وویس میفرسته و مرتب گزارش کار از من میخواد...بررسی میکنه که فلان درصدت نسبت به دوهفته پیش انقد افت و یا پیشرفت داشتی و همه چی رو زیر نظر میگیره...فقط بدیش اینه میگه من انگیزشی تو کارم نیس...میگه وقتی ببینی داری پیشرفت میکنی ناخوداگاه انگیزت هزار برابر میشه(راست میگه بخدا)البته وجودش بزرگترین انگیزه اس واسم...وقتی میبینم تا ساعت 5 صبح بیداره و درس میخونه بخدا تلاشم هزار برابر میشه..همیشه بهش میگم استاد شما رقیب کنکوری منی...خلاصه من تموم زندگیمو بزارم برا این رفیق عزیزم بازهم کمه...فکر این که امسال قبول بشم و دیگه باهاش نباشم بخدا دیوونم میکنه...خدا شاهده تا حالایبار از موسسه و ازمون و کتابی تبلیغ نکرده چون اصولا موسسشون فقط مشاوره برای تمام مقاطع از کنکور تا دکتراس...انشاالله همیشه هرجا هست موفقترین و خوشحال ترین ادم تو دنیا باشه...حال خوبمو تا ابد مدیون ایشون هستم و کاش بود و این پیام من رو میدید...
      پس ببینید همچین مشاوری هم پیدا میشه ولی مطمئنم استاد من تو دنیا تکه و مثلش پیدا نمیشه

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط negarg4444 نمایش پست ها
      ((یعنی محاله مشاوری پیدا کنید که داخل فرایند برنامه ریزی و مشاوره اش تبلیغ یک محصول بد یا خوب رو نکنه.))

با این جملتون به شدت مخالفم...اصلا اینطور نی..احساس میکنم به مشاورم توهین شده واقعا...البته مشاور که چه عرض کنم یه رفیق کنکوری واقعی...کلی از مشاورا بد گفتین البته بد نبود عالیییی بود ولی من درکتون نمیکنم چون همچین چیزهایی رو در مشاور خودم ندیدم..مشاور هم میتونه واقعا خانمان سوز باشه که 90 درصد اینطوری ان هم میتونه زندگی رو به یه دانش اموز شکست خورده ببخشه...من خودم بخدا قسم بعد اینکه قبول نشدم به فکر خودکشی افتادم ...انقد دیوونه شده بودم...وقتی با مشاورم شروع کردم انقد انگیزه گرفتم که روزی هزاربار خداروشکر میکردم که قبول نشدم...ایشون هفته ای یکبار که تماس داریم کلمه به کلمه نکاتی رو که میگم در برنامم اجرا میکنه اخه برنامم میاد رو سایت...کامل بررسی میکنه تستامو ...اگر درسی تعداد غلطام زیاد باشه میفرستم براش کامل برام اون نوع تیپ تست رو توضیح میده...سوال هایی که بلد نیستم برام حل میکنه مهم ترین امر اینه که بعضا ساعت 5 صبح برام وویس میفرسته و مرتب گزارش کار از من میخواد...بررسی میکنه که فلان درصدت نسبت به دوهفته پیش انقد افت و یا پیشرفت داشتی و همه چی رو زیر نظر میگیره...فقط بدیش اینه میگه من انگیزشی تو کارم نیس...میگه وقتی ببینی داری پیشرفت میکنی ناخوداگاه انگیزت هزار برابر میشه(راست میگه بخدا)البته وجودش بزرگترین انگیزه اس واسم...وقتی میبینم تا ساعت 5 صبح بیداره و درس میخونه بخدا تلاشم هزار برابر میشه..همیشه بهش میگم استاد شما رقیب کنکوری منی...خلاصه من تموم زندگیمو بزارم برا این رفیق عزیزم بازهم کمه...فکر این که امسال قبول بشم و دیگه باهاش نباشم بخدا دیوونم میکنه...خدا شاهده تا حالایبار از موسسه و ازمون و کتابی تبلیغ نکرده چون اصولا موسسشون فقط مشاوره برای تمام مقاطع از کنکور تا دکتراس...انشاالله همیشه هرجا هست موفقترین و خوشحال ترین ادم تو دنیا باشه...حال خوبمو تا ابد مدیون ایشون هستم و کاش بود و این پیام من رو میدید...
      پس ببینید همچین مشاوری هم پیدا میشه ولی مطمئنم استاد من تو دنیا تکه و مثلش پیدا نمیشه
      درسته همیشه استثنا هم هست
      ولی کلیت قضیه منفیه
      شاید حرفام بطور کلی برای همه صدق نکنه
      مثل این میمونه که تا یه قصاب گرون فروشی کرد به هم قصابا بگیم حروم خور
      ولی بیشتر این حرفارو زدم چون میدونم اگر کسی خواست مشاور بگیره از ۱۰ انتخابش حداقل ۸ تاشون همینطورن...حالا شما شانست گفته ولی اون ۸ نفر دیگه بدبخت میشن
      ‏«چه می‌شود کرد؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
      ویرایش توسط mahdi_artur : 19 بهمن 1399 در ساعت 01:41

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      والا بنظره من مشاور یعنی افشار
      حتی طرحاشم نیستم و فقط از وویسای رایگانش استفاده میکنم خیلییی بدردم خورده خیلییی
      تازه تو طرح هایی ک میذاره قیمتشونم صد تومنه خیلی چیزایه خوبی میزاره برای دانش آموزاش بعضیاشو دیدم

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط negarg4444 نمایش پست ها

خب شاید تازه کاره

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من هم تجربه ام رو از کار با مشاور بگم:

وقتی دهم بودم موقع امتحانات ترم دوم با مشاوری اشنا شدم که میگفت انقد پول بده تازه سه نفرم برام معرفی کنی مال تو رایگان میشه!
      ولی من گفتم من پول ندارم واقعیتش،کسیم معرفی نکردم.
      گفت اشکال نداره من تا کنکور بهت برنامه میدم بعد قبولیت پولمو بده!
      منم ساده بودم گفتم باشه!
      خب شروع کردیم به نظرتون تو مشاوره هاش به من چی بگه خوبع؟(میخوام به زنم بگم دوست دارم میشه بگی به ترکی چی میشه؟)

من تا به اونجا همه امتحانامو خوب دادم ولی وقتی با برنامه ایشون پیش رفتم سه تا امتحان آخر رو گند زدم به معنای واقعی!
      وقتیم دیدم دست از سرم برنمیداره داره منو بدبخت میکنه بلاکش کردم!
      بعد با شماره دیگه ای زنگ میزد، دیگه اخر گفتم یه دفعه دیگ به من زنگ بزنی میدمت دست پلیس مردک.

مشاورا اکثرشون به نقاط قوت یا ضعف شما توجهی نمیکنن. مثلا:
      وقتی امتحان فیزیک داشتیم(خرداد)بعده فیزیک فکر کنم عربی بود،
      من بهش گفتم من فیزیک ضعیفم فقط میخوام فیزیک بخونم که نیفتم،گفت کاریت نباشه تو،
      اومد وسط امتحان فیزیک ادبیات و عربی گذاشت من تو فیزیک شدم ده و خروده ای تو عربی ۱۵ شدم تو ادبیات هم ۱۶

7. Top | #7
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نیمه پر لیوان ببین
      هر سه درسو پاس شدی
      نقل قول نوشته اصلی توسط indomitable نمایش پست ها
      من هم تجربه ام رو از کار با مشاور بگم:

وقتی دهم بودم موقع امتحانات ترم دوم با مشاوری اشنا شدم که میگفت انقد پول بده تازه سه نفرم برام معرفی کنی مال تو رایگان میشه!
      ولی من گفتم من پول ندارم واقعیتش،کسیم معرفی نکردم.
      گفت اشکال نداره من تا کنکور بهت برنامه میدم بعد قبولیت پولمو بده!
      منم ساده بودم گفتم باشه!
      خب شروع کردیم به نظرتون تو مشاوره هاش به من چی بگه خوبع؟(میخوام به زنم بگم دوست دارم میشه بگی به ترکی چی میشه؟)

من تا به اونجا همه امتحانامو خوب دادم ولی وقتی با برنامه ایشون پیش رفتم سه تا امتحان آخر رو گند زدم به معنای واقعی!
      وقتیم دیدم دست از سرم برنمیداره داره منو بدبخت میکنه بلاکش کردم!
      بعد با شماره دیگه ای زنگ میزد، دیگه اخر گفتم یه دفعه دیگ به من زنگ بزنی میدمت دست پلیس مردک.

مشاورا اکثرشون به نقاط قوت یا ضعف شما توجهی نمیکنن. مثلا:
      وقتی امتحان فیزیک داشتیم(خرداد)بعده فیزیک فکر کنم عربی بود،
      من بهش گفتم من فیزیک ضعیفم فقط میخوام فیزیک بخونم که نیفتم،گفت کاریت نباشه تو،
      اومد وسط امتحان فیزیک ادبیات و عربی گذاشت من تو فیزیک شدم ده و خروده ای تو عربی ۱۵ شدم تو ادبیات هم ۱۶

...

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      کسی که برا کنکور مشاوره میگیره ، فردا پس فردا واسه ازمون تخصص هم یه کسی میخواد که براش تعین تکلیف کنه! مشاور از اسمش پیداس کسیه که برات رفع اشکال راه کنکور کنه نه اینکه بگه فردا اینو بخون بهمان بخون ! این میشه از معرکه گریختن کنکوری که نمیتونه تصمیم جدی بگیره و عزمش رو جذم کنه !

( صرفا نظرات شخصی است)
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط __MoHaMaDRezA نمایش پست ها
      والا بنظره من مشاور یعنی افشار
      حتی طرحاشم نیستم و فقط از وویسای رایگانش استفاده میکنم خیلییی بدردم خورده خیلییی
      تازه تو طرح هایی ک میذاره قیمتشونم صد تومنه خیلی چیزایه خوبی میزاره برای دانش آموزاش بعضیاشو دیدم
      میتونم بگم بین همه ی مشاورایی که در زمینه کنکور کار میکنن واقعا افشار یه چیز دیگس
      من خودم باهاش ورنداشتم، ولی یادمه اونموقع که دانش آموز بودم ، واقعا مطالب کانالش مفید بود برام
      یه نفر که نمیدونه چطور برنامه ریزی کنه برای خودش، به نظرم با همین مطالب و وویس هایی که رایگان تو کانال اصلی و پرسش و همایشش هست ، کارش راه می افته
      مگه اینکه اون آدم دنبال لقمه حاضر و آماده باشه

10. Top | #10
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      . امام صادق (ع) فرمودند: «در دنیا جویای چهار چیز نباش که آن‌ها را نخواهی یافت، در حالی که به آن‌ها نیازمندی: عالمی که به علمش عمل کند، پس بی علم می‌مانی؛ علمی که بدون ریا باشد که در این صورت، بدون عمل می‌مانی؛ غذایی که بدون شبهه باشد که بدون غذا می‌مانی و دوستی که بی عیب باشد که بی دوست می‌مانی.»
      یک تعمیم از این حدیث : دنبال مشاور خوب نگرد که بی مشاور میمانی.
      ای آنکه نتیجه چهار و هفتی.......وز هفت و چهار دائم اندر تفتی
      می خور که هزار بار بیشت گفتم.....باز آمدنت نیست،چو رفتی رفتی

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان وقت بخیر .
      درمورد مشاور نگرفتن و بدی های مشاور ها میخوام باهاتون صحبت کنم : من چندی پیش با مشاور علیرضا افشار خصوصی برداشته بودم تلفنی . از کلیپ ها و ویس هایی که توی کانال های رسمی و سایت شون میذارن خوشم آمده بود خیلی خوب و با فن بیان و باسواد حرف میزدند . با امید و اشتیاق ۷۰۰ هزار تومان هزینه مشاوره ماهانه پرداخت کردم و کار شروع شد . تا اینجا که همه چیز بنظر خوب میومد . نمونه کاری از ما خواستند براشون فرستادیم بعد اعلام نوبت کردیم برای تماس تلفنی . منی که با کلی اشتیاق و احترام به آقای افشار اومده بودم متاسفانه تجربه تلخی پیدا کردم . ایشون توی ویس ها خیلی با لهجه شیرین و فن بیان خوب ولی وقتی باهاش خصوصی برمیداری با باطن واقعی شون مواجه میشی . بداخلاق و عصبی و پرخاشگر و اینکه فوری عجله ای میخواد حرفش رو بزنه و خداحافظ . حتی دو سه بار سرم داد زد و توهین آمیز صحبت کرد . منم از همون جلسه دوم گذاشتمش کنار و الان بی مشاور کار میکنم .
      اگه با اینحال اکیدا میخواید با ایشون کار کنید پیشنهاد میکنم فقط همون کانال کلاس زمستان شون رو بردارید با حدود ۱۵۰ هزار تومان برای سه ماه (یک فصل) . سراغ خصوصی نرید .
      این بود خاطره من از دومین مشاور تلفنی ام . ان شاء ا... شما با دقت و چشم باز مشاور انتخاب کنید یا اگرم به حد کافی مستقل و با اراده هستین که دمتون گرم میتونید اصلا نگیرین .
      با تشکر .

12. Top | #12
      Eve
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حتی اینم خیلی مفید بود
      دیدم رو عوض کرد
      با پسرا و دخترای پولدار نپرید،
      وارث حقیقی زمین؛ ما مستضعفین خواهیم بود

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alli.alli نمایش پست ها
      سلام دوستان وقت بخیر .
      درمورد مشاور نگرفتن و بدی های مشاور ها میخوام باهاتون صحبت کنم : من چندی پیش با مشاور علیرضا افشار خصوصی برداشته بودم تلفنی . از کلیپ ها و ویس هایی که توی کانال های رسمی و سایت شون میذارن خوشم آمده بود خیلی خوب و با فن بیان و باسواد حرف میزدند . با امید و اشتیاق ۷۰۰ هزار تومان هزینه مشاوره ماهانه پرداخت کردم و کار شروع شد . تا اینجا که همه چیز بنظر خوب میومد . نمونه کاری از ما خواستند براشون فرستادیم بعد اعلام نوبت کردیم برای تماس تلفنی . منی که با کلی اشتیاق و احترام به آقای افشار اومده بودم متاسفانه تجربه تلخی پیدا کردم . ایشون توی ویس ها خیلی با لهجه شیرین و فن بیان خوب ولی وقتی باهاش خصوصی برمیداری با باطن واقعی شون مواجه میشی . بداخلاق و عصبی و پرخاشگر و اینکه فوری عجله ای میخواد حرفش رو بزنه و خداحافظ . حتی دو سه بار سرم داد زد و توهین آمیز صحبت کرد . منم از همون جلسه دوم گذاشتمش کنار و الان بی مشاور کار میکنم .
      اگه با اینحال اکیدا میخواید با ایشون کار کنید پیشنهاد میکنم فقط همون کانال کلاس زمستان شون رو بردارید با حدود ۱۵۰ هزار تومان برای سه ماه (یک فصل) . سراغ خصوصی نرید .
      این بود خاطره من از دومین مشاور تلفنی ام . ان شاء ا... شما با دقت و چشم باز مشاور انتخاب کنید یا اگرم به حد کافی مستقل و با اراده هستین که دمتون گرم میتونید اصلا نگیرین .
      با تشکر .

دقیقا
      من توی این چند سال حتی یه دونه دانش آموزم ندیدم از مشاوره خصوصی افشار راضی باشه

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed79 نمایش پست ها

دقیقا
      من توی این چند سال حتی یه دونه دانش آموزم ندیدم از مشاوره خصوصی افشار راضی باشه
      اره به معنای واقعی کلمه آشغاله مشاوره خصوصیش...ادم پول دوست و بی شرفیه ولی خودشو خیلی دلسوز جلوه میده
      فقط وویس های کانالش شاید به درد بخوره همین

15. Top | #15
      Eve
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها
      به نظر من مشاور میتونه مفید باشه و حتی تاپیکی زده بشه چرا مشاوره بگیریم و چگونه مشاور بگیریم
      ولی این خود مشاور و مشاوره نیست که به بیراهه کشیده میشه و صرف مشاوره و مشورت کردن خیلی هم خوبه ولی
      همیشه این ما هستیم که تفاوت را ایجد میکنیم یعنی چه؟
      این افراط و تفریط ما هستش که باعث میشه مشاوره مفید واقعا نشه . هر چیزی به جاش خوبه و مفید حتی مشاوره کنکور بالاخره هر کسی یه شخصیتی داره یه سری شخصیت پیشرو دارن و خودشون دوست دارن همه کار رو انجام بدن و حتی برای برنامه ریزی هم به عنوان جزوی از مسیر و چالش نگاه میکنن و بهش هیجان دارن و دوست دارن حتی در این مسیر برنامه ریزی رو هم یاد بگیرن که خوب این افراد پیشرو از بحث مشاور میتونن مشاوره های عمومی و جامع رو استفاده کنن
      یه نوع تیپ شخصیتی دارم که پیرو هستن و برنامه ریزی رو امری اضاه بر سازمان برای کنکور میشناسن و از طرفی هم اگه ماموریتی از طرف یکی دیگه بهشون محول بشه رو انجام میدن و پیرو هستن این افراد علاوه بر امر عمومی مشاوره میتونن از طرح درس و برنامه های مشاور هم استفاده کنن که البته انتخاب مشاور خودش هم نیاز به مشاوره داره که چه مشاوری درست و بهتر است . ایا لزوما مشاور رتبه برتر بودن دال بر بهتر بودن مشاور دارد؟ اینها خودشان بحثی جداست که حوصله اش از مبحث خارج است
      ولی باز هم به خود شخص بازمیگردد که چه تصمیم بگیرد . من اطمینان دارم که مغز و هوش یک شخص به طور نا خود اگاه اون رو هدایت میکنه و بهترین راه رو غریزی بهش نشون میده که اگه این حس واقعا از درون در کسی صورت بگیره که نیاز به مشاوره داره به نظرم از مشاور استفاده کنه براش خوبه
      کنکوری به نظرم وجود نداره که از امر مشاوره و مشورت استفاده نکرده باشه . مشاوره میتونه یک مقاله اینترنتی باشه . میتونه تلفنی باشه .میتونه حضوری باشه و ..... همه اینها زیر دسته هایی از مشاوره هستن
      پس به نظرم نمیتونیم بگیم که اصلا مشاوره و مشاور نگیرید و هر کی هر حرفی میزنه غلط میکنه میزنه و قصد و غرضی از این حرفهاش داره و میخواد جیبتون رو خالی کنه . نه اصلا اینطور نیست
      بحث مشاوره رو میشه با ارفاق کوچکی تعمیم داد به بحث کتاب بهتر است یا کلاس؟
      یه عده ای هستن با کلاس پیشروی میکنن و خودشونم تمرین میکنن و مطالب کلاس انلاین و دی وی دی و ... رو با دقت دنبال میکنن و اتفاقا نتیجه هم میگیرن
      یه عده دیگر هستن از کتاب و خود امور استفاده میکنن و نتیجه میگیرن
      عده دیگری هستن از هر دو به صورت ترکیبی استفاده میکنن و نتیجه میگیرن
      مشاوره هم همینطوره
      عده ای مشاور حرفه ای و کار بلد میگیرن و خودشون و سرنوشتشون رو به مشاور گره میزنن و هر کاری مشاور بگه انجام میدن بدون کم و کاست و اضافات و نتیجه میگیرن
      عده ای نه خودشون با ازمون و خطا شروع به شناخت بهتر خود و توانایی ها و روشها میکنن و در نهایت راه مناسب خودشون رو پیدا میکنن و بعد از آن همونها رو تکرار میکنن و استمرار دارن و موفق میشن
      عده ای دیگر هیبرید هستن هم از توصیه های مشاور استفاده میکنن (مثل کانالهای رایگتن مشاوره و سایتها و مصاحبه های رتبه های برتر و کانال افشار و ...) خودشونم سعی میکنن با آزمون خطاهای کمتر راه رو یاد بگیرن و موفق میشن
      اینکه بگیرم چرا مشاور نگیریم و حرفهای شما آقا مهدی کلی گویی و مختص مباحث مالی و یه عده خاصی بود که منم موافقم با شما و لی به طور کلی خیر موافق نیستم که همه اینطوری باشن
      و الا بله هستن خیلی هایی که به ازای پول همه کار میکنن
      و در آخر این رو میخوام بگم و این تبلیغ نیست
      به نظرم نیازهای 90 درصد کنکوریها از طریق کانال پرسش پاسخ رایگان آقای علیرضا افشار کاملا رفع میشه . هر انچیزی که یه کنکوری نیاز داره ازبرای یادگیری برنامه ریزی و ... تو این کانال هست همون چیزایی که حتی مشاورهای پولی و خصوصی هم از اونا استفاده میکنن برای مشاوره دادن پس تکلیف روشن است
      سلام جوزف، ببخشید اینجا نقل گرفتم
      یه جا گفته بودین از زینعلی راضی نیستین، میشه دلیلش رو بدونم؟؟؟
      آخه خیلیا تعریفش رو میکنن، آدم میمونه چیکار کنه
      با پسرا و دخترای پولدار نپرید،
      وارث حقیقی زمین؛ ما مستضعفین خواهیم بود

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن