خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 42
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir1376 نمایش پست ها

اره به معنای واقعی کلمه آشغاله مشاوره خصوصیش...ادم پول دوست و بی شرفیه ولی خودشو خیلی دلسوز جلوه میده
      فقط وویس های کانالش شاید به درد بخوره همین
      اره دقیقا از همه دانش آموزام که قبلن با افشار مشاوره داشتن همینو شنیدم
      خصوصا در مورد تماس ها . 5 دقیقه ای تماس میگیره هر سوالیم بپرسی در حد یک خط یه جمله خیلی کلیشه ای میگه و تموم ( مثلن بپرسی چطوری زیست بخونم میگه : اول متن کتاب رو دقیق بخون بعد تا میتونی تست بزن )

2. Top | #17
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تاپیک جالبی بود در کل . منم نظرم رو بگم چون یکم بیشتر تجربه دارم تو این زمینه

کلن مشاورا به 2 دسته تقسیم میشن :

1-مشاورایی که شغلشون مشاوره هست و پیج اینستا با 20 30 کا فالوور به بالا دارن . خیلیاشون فیکن ( مثل @dr.begi که خودش رو رتبه برتر و فارغ التحصیل پزشکی تهران میدونه در صورتی که اصلا اسمش توی نظام پزشکی نیست ! ینی چی ؟ ینی کلن پزشکی قبول نشده و سر تا پاش فیکه) و بقیه شون هم بیشتر از 300 400 تا دانش آموز دارن که هر آدم عاقلی باشه میدونه که ینفر نمیتونه 300 تا دانش آموز هندل کنه ! و همه این دانش آموزا میرن پشت دست پشتیبان . یعنی شما با یه رتبه تک رقمی و 50 کا فالوور مشاوره گرفتی ولی مشاور واقعیت یه پشتیبان با رتبه 6 رقمیه ...

2- مشاورایی که یا به صورت خصوصی کار میکنن و یا با یه تیم همکاری میکنن . همه شون هم دانشجوی رتبه برتر هستن . تیمای زیادی هستن چه توی اینستا چه توی تلگرام ( مثلا سیب ترش و یا مدیکال ) . چون به صورت تیم کار میکنن هر مشاور ظرفیت داره و یه مشاور نمیتونه 50 تا دانش آموز بگیره ! نهایت 10 15 تا میگیره و کاملا فرصت رسیدگی به همه این دانش آموزا رو داره

این مقایسه از نظر تعداد و وقت مشاور بود . پس اگه یه مشاور نیاز دارین که بتونه واستون زمان بذاره قطعا مورد دوم . مشاورای دسته اول فقط و فقط به درد دانش آموزای فوق العاده قوی ( زیر 100 آزمونای قلمچی) میخوره . این دانش آموزا مستقیما با خود اون مشاور پیج یا تیم کار میکنن و نمیرن زیردست پشتبیان دلیلشم مشخصه

از نظر درآمد بخوام مقایسه کنم , دسته اول اولویتشون پوله . شما به اسم افشار میری ماهی 700 800 میدی ولی میری زیر دست پشتیبانش با رتبه n هزار . از اون 800 صد تومنش میره تو جیب پشتیبان و بقیشم توی جیب مشاوری که هیچکاری نمیکنه . یا میری با مشاور حرف آخر کار میکنی و هر ماه محصولاتشون رو بهت غالب میکنه ...
      دسته دوم شرایطش فرق میکنه . رتبه برترایی که با تیم هایی مث سیب ترش یا مدیکال و ... کار میکنن ماهی بین 130 تا 180 از یه دانش آموز میگیرن . یعنی یه مشاور خودش رو بکشه ماهی 2 تومن نمیتونه از این راه درآمد داشته باشه . همین 2 تومن یک دهم حقوق و کارانه طرحش نیست . این دسته بیشتر قابل اعتمادن . کسایی ان که به کار مشاوره علاقه مندن و دنبال پول و درآمد زیاد نیستن . همین علاقه باعث میشه اطلاعاتشون آپدیت تر باشه و وقت بیشتری واسه دانش آموز بذارن

این صحبتا در مورد این بود که چه مشاوری بگیریم !

حالا این سوال پیش میاد که واقعا مشاور نیازه ؟
      راستش جواب این سوال برمیگرده به جرئت هر دانش آموز . اگه بعنوان یه کنکوری میتونی ریسک اینو بکنی که با تغییر روش آزمون دادنت تراز آزمون بعدت 500 تا افت کنه ولی یچیز جدید یادبگیری , نیازی به مشاور نداری . ولی اگه میبینی تعصب شدیدی روی برنامت داری و یکساله که روش درس خوندنت ثابته , واقعا نیاز به مشاور داری . خصوصا پشت کنکوریا که بیشتر روی روش هاشون تعصب دارن و هی به خودشون تلقین میکنن بابااا من 2 3 ساله کنکور دادم و تجربم بیشتر از فلان رتبه برتره و نیازی به مشاور ندارم ... این تعصب و مقاومت جلوی تغییر بدترین آفت کنکوره

در آخر هم بگم هر مشاوری که به شما قول قبولی داد مطمئن باشین کلاهبرداری بیش نیست . مشاور فقط روش و راه درست رو به شما نشون میده و چک میکنه که توی مسیر اشتباهی انجام ندین . اگه اراده ساعت مطالعه بالا نداشته باشی , برنامه ها و روش هارو اجرا نکنی مطمئن باش به هیچ وجه نتیجه نمیگیری ... خود من دانش آموزی مثل حمیدرضا (Hamid1066wrr) داشتم که پزشکی شیراز قبول شد , دانش آموزی هم داشتم که رتبه 20 هزار شد و یکسال دیگه موند پشت کنکور ... تضمین قبولیت فقط و فقط خودتی . نه فلان دبیر نه فلان کتاب و نه فلان مشاور

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خدایی نمیدونم قضیه چیه و به نظرم مشاور گرفتن یا نگرفتن به شخص بستگی داره.

ولی خدایی هر کاری میکنین با ح.س.ن گلی مشاوره برندارین
      Success is what you make it

Take it how it come

4. Top | #19
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ianai نمایش پست ها

سلام جوزف، ببخشید اینجا نقل گرفتم
      یه جا گفته بودین از زینعلی راضی نیستین، میشه دلیلش رو بدونم؟؟؟
      آخه خیلیا تعریفش رو میکنن، آدم میمونه چیکار کنه
      سلام خیلی ممنون
      من سطح زبانم خوبه و فقط برای این کلاس زبان ها رو دو جلسه از هر کدوم دیدم که ببینم زبان کنکور رو چجوری تدریس میکنن و دیدگاهشون چیه
      ببینید زینعلی برای منی که نیازی به حتی خوندن زبان ندارم چرت ترین و افتضاح ترین دبیر زبان کل گیتی هستش و حاضرم خودم براش تست کنکور بدم و با فرمولهای من در اوردی خودش تست رو غلط بزنه
      ولی شاید همین فرمولها و ... و سبک تدریسش برای خیلی ها خیلی هم خوب باشه
      ایراد اساسی زینعلی به نظر من این هستش که انگیلیسی رو میخواد فارسی درس بده / منی که یه ادعایی تو انگیلیسی دارم میدونم این یعنی سم /
      ولی خوب اگه ازش یاد میگیرید و به دردتون میخوره نظر من رو چرت در نظر بگیرید و استفاده کنید چون شما ازش یاد میگیرید و همین هدف است
      بهترین معلم و کتاب و ... چیزیست که از آن یاد بگیرید و نتیجه بگیرید

5. Top | #20
      Eve
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BRUH نمایش پست ها
      خدایی نمیدونم قضیه چیه و به نظرم مشاور گرفتن یا نگرفتن به شخص بستگی داره.

ولی خدایی هر کاری میکنین با ح.س.ن گلی مشاوره برندارین
      ح‌.س.ن کی هست؟
      "تو؛ آفتاب نبودی که بی‌دریغ بتابی"
      فدا سرت، پیش میاد!

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed79 نمایش پست ها
      تاپیک جالبی بود در کل . منم نظرم رو بگم چون یکم بیشتر تجربه دارم تو این زمینه

کلن مشاورا به 2 دسته تقسیم میشن :

1-مشاورایی که شغلشون مشاوره هست و پیج اینستا با 20 30 کا فالوور به بالا دارن . خیلیاشون فیکن ( مثل @dr.begi که خودش رو رتبه برتر و فارغ التحصیل پزشکی تهران میدونه در صورتی که اصلا اسمش توی نظام پزشکی نیست ! ینی چی ؟ ینی کلن پزشکی قبول نشده و سر تا پاش فیکه) و بقیه شون هم بیشتر از 300 400 تا دانش آموز دارن که هر آدم عاقلی باشه میدونه که ینفر نمیتونه 300 تا دانش آموز هندل کنه ! و همه این دانش آموزا میرن پشت دست پشتیبان . یعنی شما با یه رتبه تک رقمی و 50 کا فالوور مشاوره گرفتی ولی مشاور واقعیت یه پشتیبان با رتبه 6 رقمیه ...

2- مشاورایی که یا به صورت خصوصی کار میکنن و یا با یه تیم همکاری میکنن . همه شون هم دانشجوی رتبه برتر هستن . تیمای زیادی هستن چه توی اینستا چه توی تلگرام ( مثلا سیب ترش و یا مدیکال ) . چون به صورت تیم کار میکنن هر مشاور ظرفیت داره و یه مشاور نمیتونه 50 تا دانش آموز بگیره ! نهایت 10 15 تا میگیره و کاملا فرصت رسیدگی به همه این دانش آموزا رو داره

این مقایسه از نظر تعداد و وقت مشاور بود . پس اگه یه مشاور نیاز دارین که بتونه واستون زمان بذاره قطعا مورد دوم . مشاورای دسته اول فقط و فقط به درد دانش آموزای فوق العاده قوی ( زیر 100 آزمونای قلمچی) میخوره . این دانش آموزا مستقیما با خود اون مشاور پیج یا تیم کار میکنن و نمیرن زیردست پشتبیان دلیلشم مشخصه

از نظر درآمد بخوام مقایسه کنم , دسته اول اولویتشون پوله . شما به اسم افشار میری ماهی 700 800 میدی ولی میری زیر دست پشتیبانش با رتبه n هزار . از اون 800 صد تومنش میره تو جیب پشتیبان و بقیشم توی جیب مشاوری که هیچکاری نمیکنه . یا میری با مشاور حرف آخر کار میکنی و هر ماه محصولاتشون رو بهت غالب میکنه ...
      دسته دوم شرایطش فرق میکنه . رتبه برترایی که با تیم هایی مث سیب ترش یا مدیکال و ... کار میکنن ماهی بین 130 تا 180 از یه دانش آموز میگیرن . یعنی یه مشاور خودش رو بکشه ماهی 2 تومن نمیتونه از این راه درآمد داشته باشه . همین 2 تومن یک دهم حقوق و کارانه طرحش نیست . این دسته بیشتر قابل اعتمادن . کسایی ان که به کار مشاوره علاقه مندن و دنبال پول و درآمد زیاد نیستن . همین علاقه باعث میشه اطلاعاتشون آپدیت تر باشه و وقت بیشتری واسه دانش آموز بذارن

این صحبتا در مورد این بود که چه مشاوری بگیریم !

حالا این سوال پیش میاد که واقعا مشاور نیازه ؟
      راستش جواب این سوال برمیگرده به جرئت هر دانش آموز . اگه بعنوان یه کنکوری میتونی ریسک اینو بکنی که با تغییر روش آزمون دادنت تراز آزمون بعدت 500 تا افت کنه ولی یچیز جدید یادبگیری , نیازی به مشاور نداری . ولی اگه میبینی تعصب شدیدی روی برنامت داری و یکساله که روش درس خوندنت ثابته , واقعا نیاز به مشاور داری . خصوصا پشت کنکوریا که بیشتر روی روش هاشون تعصب دارن و هی به خودشون تلقین میکنن بابااا من 2 3 ساله کنکور دادم و تجربم بیشتر از فلان رتبه برتره و نیازی به مشاور ندارم ... این تعصب و مقاومت جلوی تغییر بدترین آفت کنکوره

در آخر هم بگم هر مشاوری که به شما قول قبولی داد مطمئن باشین کلاهبرداری بیش نیست . مشاور فقط روش و راه درست رو به شما نشون میده و چک میکنه که توی مسیر اشتباهی انجام ندین . اگه اراده ساعت مطالعه بالا نداشته باشی , برنامه ها و روش هارو اجرا نکنی مطمئن باش به هیچ وجه نتیجه نمیگیری ... خود من دانش آموزی مثل حمیدرضا (Hamid1066wrr) داشتم که پزشکی شیراز قبول شد , دانش آموزی هم داشتم که رتبه 20 هزار شد و یکسال دیگه موند پشت کنکور ... تضمین قبولیت فقط و فقط خودتی . نه فلان دبیر نه فلان کتاب و نه فلان مشاور
      دوستِ عزیز مگه دانشجوهای سالِ یک حقوق و کارانه‌ی طرح می‌گیرن که حالا هزینه‌ی مشاوره‌ای که درمیارند یک دهمش باشه!

به کارِ مشاوره علاقه‌مند هستند ؟ اکثرا خیر، صرفا برای داشتنِ درآمد واردش میشن که کار اشتباهی نیست مشروط به اینکه به اندازه‌ی کافی راجع بهش مطالعه داشته باشند که متاسفانه خیلی‌ها اینجوری نیستن.

نمیگم همه شون بد هستن . نه
      منتها در هر قشری خوب و بد وجود داره .

در کل مشاور خوب و دلسوز بسیار کمه چه بین دانشجوها و چه بین مشاورهای دیگه که دانشجو نیستند.
      stars can't shine without darkness

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان میشه بگید چجوری خودمون برنامه ریزی کنیم. یعنی تمام نکات و ریزه کاری های یک برنامرو بهم توضیح میدید؟

8. Top | #23
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ifmvi نمایش پست ها

دوستِ عزیز مگه دانشجوهای سالِ یک حقوق و کارانه‌ی طرح می‌گیرن که حالا هزینه‌ی مشاوره‌ای که درمیارند یک دهمش باشه!

به کارِ مشاوره علاقه‌مند هستند ؟ اکثرا خیر، صرفا برای داشتنِ درآمد واردش میشن که کار اشتباهی نیست مشروط به اینکه به اندازه‌ی کافی راجع بهش مطالعه داشته باشند که متاسفانه خیلی‌ها اینجوری نیستن.

نمیگم همه شون بد هستن . نه
      منتها در هر قشری خوب و بد وجود داره .

در کل مشاور خوب و دلسوز بسیار کمه چه بین دانشجوها و چه بین مشاورهای دیگه که دانشجو نیستند.
      برآیندش رو گفتم همه ترم 1 نیستن
      توی پرانتزم بگم دانش آموزی که مدت ها پیوسته درس خونده و کنکور قبول شده قطعا از هرچیز مربوط به کنکور و درس متنفر میشه مگه اینکه علاقه داشته باشه . پس قطعا هردانشجویی حتی ترم 1 وارد مسیر مشاوره میشه تاحدی علاقه رو داره ولی بحث توانایی مشاور برمیگرده به خود دانش آموز که تحقیق درست کنه . وگرنه کلیی مشاور سال اولی هست که واقعا اطلاغاتشون کپی پیست مشاور سال کنکور خودشونه

9. Top | #24
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir1376 نمایش پست ها

اره به معنای واقعی کلمه آشغاله مشاوره خصوصیش...ادم پول دوست و بی شرفیه ولی خودشو خیلی دلسوز جلوه میده
      فقط وویس های کانالش شاید به درد بخوره همین
      سلام وقت بخیر
      جسارتا شما امسال انتخاب رشته کردید ؟ چه رشته ای رو با رتبتون قبول شدید

10. Top | #25
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      پیش مکانیک ماشین نرو، چون کلی ویدیو هست توی یوتوب برای آموزش مکانیک

موافقین؟
      چه حرفیه این تاپیک آخه.
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

11. Top | #26
      کاربر فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      پیش مکانیک ماشین نرو، چون کلی ویدیو هست توی یوتوب برای آموزش مکانیک

موافقین؟
      چه حرفیه این تاپیک آخه.
      نظرت نسبت به مصاحبه ات عوض شده
      screenshot-2021-10-03-231343.png
      ----* خبری نیس *----

12. Top | #27
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vahid121 نمایش پست ها
      نظرت نسبت به مصاحبه ات عوض شده
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Screenshot 2021-10-03 231343.png
مشاهده: 203
حجم: 78.8 کیلو بایت
      Smarty Pants
      عزیزم چندین تبصره قرار دادم برای حرفم. من فک میکنم عیانه که نظر اون موقعم درمورد مشاورای بزرگ بوده، یا مشاورای جانک
      اگه هم اینجور برداشت نمیشه، پایین همین پست امضا میکنم که مشاور "خوب" برای "خیلی" افراد نیازه.
      نه برای همه افراد، نه مشاور صرفا معروف.
      این یکی عوض نمیشه خیالت تخت.
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

13. Top | #28
      کاربر انجمن

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alli.alli نمایش پست ها
      سلام دوستان وقت بخیر .
      درمورد مشاور نگرفتن و بدی های مشاور ها میخوام باهاتون صحبت کنم : من چندی پیش با مشاور علیرضا افشار خصوصی برداشته بودم تلفنی . از کلیپ ها و ویس هایی که توی کانال های رسمی و سایت شون میذارن خوشم آمده بود خیلی خوب و با فن بیان و باسواد حرف میزدند . با امید و اشتیاق ۷۰۰ هزار تومان هزینه مشاوره ماهانه پرداخت کردم و کار شروع شد . تا اینجا که همه چیز بنظر خوب میومد . نمونه کاری از ما خواستند براشون فرستادیم بعد اعلام نوبت کردیم برای تماس تلفنی . منی که با کلی اشتیاق و احترام به آقای افشار اومده بودم متاسفانه تجربه تلخی پیدا کردم . ایشون توی ویس ها خیلی با لهجه شیرین و فن بیان خوب ولی وقتی باهاش خصوصی برمیداری با باطن واقعی شون مواجه میشی . بداخلاق و عصبی و پرخاشگر و اینکه فوری عجله ای میخواد حرفش رو بزنه و خداحافظ . حتی دو سه بار سرم داد زد و توهین آمیز صحبت کرد . منم از همون جلسه دوم گذاشتمش کنار و الان بی مشاور کار میکنم .
      اگه با اینحال اکیدا میخواید با ایشون کار کنید پیشنهاد میکنم فقط همون کانال کلاس زمستان شون رو بردارید با حدود ۱۵۰ هزار تومان برای سه ماه (یک فصل) . سراغ خصوصی نرید .
      این بود خاطره من از دومین مشاور تلفنی ام . ان شاء ا... شما با دقت و چشم باز مشاور انتخاب کنید یا اگرم به حد کافی مستقل و با اراده هستین که دمتون گرم میتونید اصلا نگیرین .
      با تشکر .
      یکی از بدترین تصمیمات دوران زندگی کنکوری من مشاوره خصوصی با علیرضا افشار بود انقد عجله ای و تند تند حرف میزد که نمیفهمیدی اصلا چی میگههههه. بعدشم اصلا هی نمیزاشت سوال کنی و سوالم ک میپرسیدی یه جواب مسخره و بی حساب کتاب میداد

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با آرتور موافقم
      ضمنا، افشار مزخرفی بیش نیست...
      یک سری راه و اصول یاد بگیرید کافیه
      همینجام زیاد راجبش صحبت و بحث شده
      بقیشم وقتی وارد عمل شدید متوجه میشید
      ذره ذره خودتونو میشناسید و... بهتر میشید

«کجایی کا؟ یادت هست مهندس مدعو؟ دیگه چه بهونه هایی داری برا درس نخوندنت»

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تو بحث مشاوره به نظرم تجربه طرف واقعا خیلی مهمه . الان معمولا میبینن یه تیم جدیدی اومده یه سری خدمات جالبی داره میده سریع میرن سمتش . اکثرا هم دانشجوهای سال یک و دو پزشکی دندون هستن که تجربه کافی ندارن واقعا و همون چیزایی که برا خودشون جواب داده رو سعی میکنن به دانش آموز غالب کنن
      ! Break me down and build me up

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن