این شیوه تاپیک زدن خوبه ولی من خودم از یه روش بهتر استفاده میکنم و اونم ایمیل زدن به آینده خودمه
یه وبسایتی هست که الان براتون میفرستم برید ببینید مشخص میکنی که تو فلان تاریخ برا این ایمیل یه ایمیل بزن
من برنامه بلند مدتمو به چند قسمت خورد کردم و مثلا بخش اولش که دوماه بعده یه ایمیل به دو ماه بعد خودم زدم که دو ماه بعد که شد ایمیل بهم میاد سلام امیرحسین ازت ممنونم که این مسیرو با جان و دل داری میری تا الان باید فلان کارا رو تموم کرده باشی و با این حساب چند قدم به رویاهات نزدیک شدی قدر خودتو بدون و بیشتر تلاش کن
خب مزیت این روش چیه؟ 1.قضاوتت با خودته نه دیگران ، الان دیگران رو نرو ( اعصابت) نمیرن که دیدی هدف گذاشتی نشد2.چون قبل از رسیدن به اون هدفته یعنی سر برنامه به خودت فرستادی اگه کم کاری کرده باشی که تلنگر میخوری و برمیگردی و خودتو اصلاح میکنی ولی گه جلو زده باشی یه انرژی دوبل سوبل میگیری میری جلو
امیدوارم بجای نوشتن اهدافتون اینجا و نمایش اون به بقیه اونو تو قالب ایمیل به خودتون نشون بدید
اینم سایتش
https://www.zoomit.ir/websites/12947...l-your-future/
یک سال گذشته از خیلی جنبه ها برام سال بدی بود
ولی مطعنم به امید خدا سال بعد شرایط خیلی عالی تر بشه برام
از لحاظ تحصیلی سال دیگه ترم 4 یا 5 ام مشغول آزمون علوم پایه![]()
اون موقع احتمالا خیلی از کلاسا حضوری میشه و خب این یعنی خدافظ دوران انجمنخلاصه که حلالمون کنید
توی زمینه ی ورزشی هم تا اون موقع دیگه از مبتدی بودن توی کیک بوکسینگ درمیام
بقول یه آشنایی ، دور خودمو با ادمای الکی ک مطمئنم بدرد آیندم نمیخورن شلوغ کردم که هدف و خودمو گم کردم ، سال بعد از این جنبه هم اوضاع روبه راه تر میشه
نمیدونم چرا ولی یه حس قوی بهم میگه طی یه سال اینده کلی اتفاقای خوب منتظره فقط باید یکم خودمو پیدا کنم یکم بزرگ تر و عاقل تر از قبلم بشم![]()
پر از اشتباهم پر از حس بد پر از احساس عقب موندگی ولی من خودمو دارم امیدوارم مهرماه 1401 من خوشحال ترین فرد دنیای خودم باشم که به ارزوهایی که اینقدر برای هموار شدن راهش زحمت کشیدم رسیدم پس مهر 1401 منتظر تگ کردن زیرو هستمکه بگه دیدی رسیدی
![]()
امیدوارم تا اون موقع دانشگاهمون حضوری شده باشه از خونه خلاص بشم![]()
ویرایش توسط Tachycardia : 16 بهمن 1400 در ساعت 23:59
روزی ما دوباره کبوترهایمان را
پیدا خواهیم کرد
و مهربانی
دست زیبایی را خواهد گرفت
و من آن روز را انتظار میکشم
حتی روزی که دیگر نباشم...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)