سلام به همه ی کنکوری ها و دبیرستانی های عزیز :
اول از همه بگم هدفم از عضویت در این سایت و گذاشتن وقتم فقط و فقط برای اینه که بتونم بهتون تو این مسابقه ( کنکور ) D: کمک کنم . اول از همه یه سری مقدمه هست که باید بشنوید !
گفتم مسابقه . یادش بخیر . من سال قبل جای شما ها بودم . با کــــــــــــــلـــــــــ ـــــــــــــــــــــی انگیزه و شور و هیجان . یه سال فوق العاده عالی بود برام . من خودم عاشق مسابقم . قبل کنکور تنها تفریحم آنلاین بازی کردن call of duty بود . علاقمم به این بازی زمانی شروع شد که قصد داشتم روی یکی از دوستامو کم کنم. وقتی موقع خوندن برای کنکور شد ، اول از همه به شدت استرس گرفتم . آزمون های قلمچیم اوایل سال خیلی خوب نشد . اگه خواستین دونه دونه ی آزمونامو بعدا بهتون میگم چند شدم . من آدمی نبودم که زورکی درس بخونم و حال و حوصله شو اصلا نداشتم . ولی خدا نکنه کسی بخواد با هام کَل کَل کنه
. تمام وقت و انرژیمو میذارم روی کار .
تنها انگیزه ی من برای کنکور همین بود . یه بار که قلمچیمو خیلی خوب داده بودم و رفتم دفتر اصلی توی انقلاب امتحان بدم،. با یکی آشنا شدم که ترازش خیلی بهتر از من بود . سر همین مسئله هم باهاش حرفم شد و از اون روز بود که کنکور و به عنوان نسخه ی جدید Call of duty دیدم . اینی که میگم عین حقیقته .
. اینا رو دارم میگم برای اونایی که میدونم هنوز سر در گمن و درست برنامه ریزی نمیکنن . اونایی که هر یک ساعتی که به کنکور نزدیک میشن استرسشون بیشتر میشه از درسهایی که هنوز نخوندن ، درس هایی که خوندن و دوباره یادشون رفته ، درس هایی که هرچی میخونن نتیجه نمیگیرین ، درس هایی که اصلا دیگه قیدشونو زدن و میخوان بذارنشون کنار و ....
شما هم باید اینجوری باشید . کنکور جنگه . کنکور یعنی رو کم کنی . من بهترین های آزمون قلمچی رو دیدم و فهمیدم که اینا هم با همین شیوه دارن میرن جلو . یه انگیزه ی فوق العادس . کنکور به روش من برای من عالی بود . شیرین ترین دوره ی زندگیم بود . چون میدونستم دارم چی کار می کنم و هدفم چیه .
قدر لحظاتی که دارین رو خیلی خیلی خیلی بدونین . هنوز کلی فرصت هست . فرصت پیش روتونو از دست ندین که دیگه بر نمی گرده . خودتونو به بقیه اثبات کنین .
اصلا قصد امیدوار کردن و یا تلقین با همچین چیزایی رو ندارم . ولی حاضرم شرط ببندم هر کسی از همین لحظه هم که شروع کنه و درست و با برنامه پیش بره من تضمین می کنم به هر رتبه ای که بخواد میتونه برسه .
فقط باید قوانین این مسابقه رو خوب یاد بگیرین . اجازه ندین رتبه و صندلی ای که مخصوص شما در دانشگاه مورد نظرتونه نصیب یه نفر دیگه بشه . بابتش بجنگین .
به اهدافتون هم خیلی فکر کنین . به این که با موفقیت در کنکور چقدر آینده ی بهتری خواهید داشت . چقدر اعتماد به نفس بالاتری پیدا می کنین . چقدر میتونین بیشتر رو خودتون حساب کنین . چقدر سریعتر و راحتتر از نظر شغلی تامین میشین .
البته اهداف خیلی بزرگتری هم ممکنه مختص خودتون داشته باشین که الان دارین بهشون فکر می کنین . و من امیدوارم که مطابق تلاشتون به اهدافتون برسین .

LinkBack URL
About LinkBacks
. وقتی موقع خوندن برای کنکور شد ، اول از همه به شدت استرس گرفتم . آزمون های قلمچیم اوایل سال خیلی خوب نشد . اگه خواستین دونه دونه ی آزمونامو بعدا بهتون میگم چند شدم . من آدمی نبودم که زورکی درس بخونم و حال و حوصله شو اصلا نداشتم . ولی خدا نکنه کسی بخواد با هام کَل کَل کنه