سلام دوستان ، چندروزی به علت یه سری از مشکلات نبودم
اگه اومدی تو تاپیک تا آخرش بخون و عوض شو بعد برو بیرون
بذارید یکم رُک صحبت کنیم...
وایسا جلو آینه فکر کن خودت داری با خودت صحبت می کنی. دوست عزیز …
آهاای دوستی که به عشق پزشکی استارت زدی … آهااای رفیقی که به عشق دانشگاه تهران یا علی گفتی برای کنکور…
چی شده؟ چرا انقد زود فراموش کردی هدفاتو؟ همون هدف هایی که با فکر کردن بهشون تمام موهای تنت سیخ میشه و اشک تو چشات جمع..
حق داری تو پوست خودت نگنجی با تصور کردنش.. خیلی جذابه پزشکی تهران خوندن.. حقوق تهران خوندن.. شریف درس خوندن
چی شده؟ چی شده که انقد زود فراموشش کردی؟!
چی شد رویاهایی که اول سال جون میدادی برای رسیدن بهشون الان اولویت سوم و چهارم تو شدن…
چی شده که به این جمله رسیدی “اگر وقت کنم درس می خونم”!!چک کردن و لایک کردن اینستا شده دغدغت…
آرررره با خودتم
تویی که داد زدی گفتی بابا دنیاااااا منم بازی حالا کجایی که داره میخنده به غیرتت..
رفیق جان بزار بهت بگم که پزشکی تهران و برق شریف هنوز همون عظمت رو دارن، تو تغییر کردی که خودتو در حد اونا نمیبینی..
اصن میدونی چرا میگم پزشکی..
چرا میگم برق شریف و امیرکبیر..
چرا میگم حقوق تهران
چون اگه هزار نفر کنکور شرکت کنن هزار و یک نفر قبول میشن… الان مهمه که چه رشته و دانشگاهی بیاری..
تو بزرگ شدی رفیق ، تو رشد کردی…
برای این میگم باید بخونی باید پاشی باید از نو شروع کنی..
بشین و با خودت فکر کن که سال بعد همین موقع زمستون کجایی
داری چیکار میکنی..
اگه هنوز انقدری به خودت میبینی که بتونی خودتو تو این رشته و دانشگاه ها تصور کنی پاشو و یا علی بگو
قراره تو با وجدانت، سال بعد همین موقع تو…..
# همین جا بِهَم قول بدیم که تا تهش هستیم و مرداد 98 بیایم زیر همین تاپیک خبر قبولیمون رو بدیم
به خدا منی که این تاپیکو دارم مینویسم الان درسامو تموم نکردم ، حالم خفن نیست ولی سعی میکنم پای هدفم بمونم و تا روز کنکور ادامه بدم و حالمو خوش نگه دارم و به همه روحیه بدم که مبادا از هدفمون غافل بشیم ، بابا بخدا 12 سال زحمت کشیدیم درس خوندیم ، پشت میزهای چوبی طعنه های معلما رو تحمل کردیم که به جاهای بالا برسیم
پس رفیق چاره ی دیگه ای نداریم ، کم نیااااار بازم میگم کم نیاااار و رو فُرم بمون
الهی هرکی هر هدفی داره بهش برسه
الهی حال دلتون بد نباشه
نماز و یاد خدا رو فراموش نکنید
در پناه حق .....