سلام . خودم این کتابا رو دارم :
همگامان سال دوم
همگامان سال سوم
خیلی سبز پیش 1 و2
تخته سیاه (بانک) جامع کنکور مهدی آرام فر
لازمه کتاب تست جدید بگیرم؟ دیدم تو انجمن خیلیا میگن نشر الگو خوبه! به نظرتون بانک سطحش از نشر الگو پایین تره؟
مرسی
سلام . خودم این کتابا رو دارم :
همگامان سال دوم
همگامان سال سوم
خیلی سبز پیش 1 و2
تخته سیاه (بانک) جامع کنکور مهدی آرام فر
لازمه کتاب تست جدید بگیرم؟ دیدم تو انجمن خیلیا میگن نشر الگو خوبه! به نظرتون بانک سطحش از نشر الگو پایین تره؟
مرسی
همگامان ؟!
مزخرف ترین منبع زیستالبته رقابت شدیدی با خوده کانون داره برای کسب این عنوان
الگو یا گاج !
داداش تست های کنکورو با تست های کتاب هات مقایسه کن به عمق فاجعه پی میبری. جامع گاج و نشر الگو و سوم خیلی سبز تست های نزدیک تری به کنکور دارن.
>> اگه یه کم تو فروم بگردی، به احتمال زیاد سریع متوجه میشی بهترین کتابای زیست چیان !! ولی شاید مطمئن نباشی دوباره سوالو مطرح می کنی، یه جورایی حق داری ===== >>> منم اوایل از سری کتابای جدید زیست مطلع نبودم، زمانی دیدم داش محمد و سایر دوستان از کتابای زیست نشر الگو دکتر هاشمی و زیست جامع گاج دکتر شیخ حسنی و همایش نشر دریافت دکتر عمارلو میگن، کمی واسم باورش سخت بود از کتابایی که واسه زیست خوندم اینا بهتر، و حتی بهترین باشن ======== >>> تا زمانی که از دو نفر دیگه که این مطلب رو شنیدم کامل مطمئن شدم : یکیش دوست خودم المپیادی زیست بود، بهش گفتم، گفت زیست نشر الگو دکتر هاشمی رو حتما بخون +++++++ و بعد هم از استاد زیست خودم پرسیدم، با اینکه خودش جزوه فوق العاده ای در زیست داره، ولی اونم در کمال تواضع ازم خواست زیست نشر الگو دکتر هاشمی رو بخونم ++++++ و بعد هم به نوعی از هم سطح بودن و عالی بودن زیست جامع گاج با زیست نشر الگو مطمئن شدم و بعد، از فایده مطالعه ی همایش زیست نشر دریافت دکتر عمارلو، به عنوان یه دسر خوشمزه بعد از اون همه خوندن زیست مطمئن شدم
.................
++ اصل اینه که خود شما به اون اطمینان بایده از فکر و تصمیم برسی
بنظرم جامع گاج + جمع بندی نشر دریافت کافیه
بیشتر باید کتاب رو خوند نه هی کتاب تست دور و ور خودت جمع کنی آخرشم نه کتابو درست و حسابی خونده باشی نه تستای اینارو کامل زده باشی!
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
زیست های انتشارات خیلی سبز برای کنکور کافیه به شرطی کامل خوانده شود.
در کنارش اگر کتاب سطح پایین تر خواستید همگامان یا گاج را بگیرید
خلاف قوانین
ویرایش شده.
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)