سلام. سایت نظام وظیفه را برام میذارید؟؟ ببخشیدا ولی این قانون شهریور کی وازچه وقت قراره اجرا بشه؟؟؟
سلام. سایت نظام وظیفه را برام میذارید؟؟ ببخشیدا ولی این قانون شهریور کی وازچه وقت قراره اجرا بشه؟؟؟
من متولد اردیبهشت74 و فارغ التحصیل 92 هسم. برگه معافیت تحصیلی شامل منم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا این برگه شامل چه کسایی میشه؟؟؟؟
این آدرس سایتش
سازمان وظيفه عمومي ناجا
برا اون شهریورم چندبار تلویزیون گفت و بقیه سایتا ولی خودشون نگفتن چیزی...ممکنه باشه
شما تودت قبل فراغت از تحصیلته یساله ای دیگه ....باز شرایططو تو مشاوره سایت که دادمت بذار خوش میگدت![]()
خدانگهدار
خدانگهدار
پس بلاخره تریپ 6 ماه نصیب ما شد!با چیزی که الان هس 6 ماه از اول مرداد فرصت معرفی داری ولی ممکنه همتونو فارغ شهریور حساب کنن...
اگه میخوای مطمئن بشی و مالیم مشکل نداری ی دانشگاه بنویس و بعد ی ترم انصراف بده...البته اگه آخرا ترم اول انصراف بدی بهتره چون زیاد بشه هزینه زیادی ازت میگرن....
خوب مجبورم برم دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی.علمی کاربردی هم میشه؟
ولی شما که میگی انصراف بده که تا انصراف بدم باید برم سربازی که.!چه کاریه که انصراف بدم.؟!!من تا اول دی فرصت دارم.یعنی مهر آبان آذر رو خودم دارم.میمونه 6 ماه دیگه. انصراف بدم که نمیشه!اونوقت غیبت میخورم که!
من میگم مهر برم دانشگاه آزاد و ترم اولو بخونم یا دی برم دانشگاه آزاد!!بعد یک ترم میخونم،یک ترم مرخصی میگیرم.ترم تابستون هم نمیگیرم!شد 2 ترم فینیش!اصلا میشه؟
ممنون
ن خو تو ی ترم برو و انصراف بده یساله میشی دیگه...از تاریخ انصرافت 1 سال فرصت ثبت نام پیدا میکنی تو دانشگاه
دوستم مث تو بود تو بهمن انصراف داد و الانم خیلی شیک برا خودش میتابه تا نتیجه کنکور بیاد...یهو دیدی زد و برا شما همتونو شهریور حساب کردن و راحت شدین...خوب تحقیق کن و کارتو بکن![]()
خدانگهدار
مطمئنی؟ن خو تو ی ترم برو و انصراف بده یساله میشی دیگه...از تاریخ انصرافت 1 سال فرصت ثبت نام پیدا میکنی تو دانشگاه
دوستم مث تو بود تو بهمن انصراف داد و الانم خیلی شیک برا خودش میتابه تا نتیجه کنکور بیاد...یهو دیدی زد و برا شما همتونو شهریور حساب کردن و راحت شدین...خوب تحقیق کن و کارتو بکن![]()
من باید تا اول دی خودمو معرفی کنم.وقتی یک ترم برم یعنی مهر آبان آذر،اگر انصراف بدم که میشه اوایل دی که باید برم خودمو معرفی کنم که!
چی چیو 1 سال دیگه؟!
من خرداد فارغ شدم،و چون تولدم بعدشه یعنی مرداد فقط 6 ماه فرصت معرفی دارم.که میشه اول دی.برم دانشگاه الان و انصراف بدم دوباره این 6 ماه تمدید میشه؟!!!
اینطوری که تا اخر عمرم یک ترم میرم که 6 ماه معاف شم :d
راهی که میتونم بکنم دقیق چیه؟
ممنون
خدانگهدار
سلام یه سوال من یکی دو تا درسمو غیبت کردم که مشمول نشم حالا اگه بخوام یه سال بمونم الان باید شهریور امتحان بدم یا دی ؟
خدانگهدار
سلام ی سوال داشتم...من متولد نیمه دوم 73 هستم...الان سال دیگه میتونم دوباره بشینم یا باید برم سربازی؟؟
ممنون میشم زودتر ج بدین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)