آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 15 از 78 نخستنخست ... 514151625 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 211 به 225 از 1170
    1. Top | #211
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام. سایت نظام وظیفه را برام میذارید؟؟ ببخشیدا ولی این قانون شهریور کی وازچه وقت قراره اجرا بشه؟؟؟

2. Top | #212
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من متولد اردیبهشت74 و فارغ التحصیل 92 هسم. برگه معافیت تحصیلی شامل منم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا این برگه شامل چه کسایی میشه؟؟؟؟

3. Top | #213
      همکار سابق انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط capital نمایش پست ها
      من متولد اردیبهشت74 و فارغ التحصیل 92 هسم. برگه معافیت تحصیلی شامل منم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا این برگه شامل چه کسایی میشه؟؟؟؟
      این آدرس سایتش
      سازمان وظيفه عمومي ناجا
      برا اون شهریورم چندبار تلویزیون گفت و بقیه سایتا ولی خودشون نگفتن چیزی...ممکنه باشه
      شما تودت قبل فراغت از تحصیلته یساله ای دیگه ....باز شرایططو تو مشاوره سایت که دادمت بذار خوش میگدت
      خدانگهدار

4. Top | #214
      همکار سابق انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط capital نمایش پست ها
      برگه معافیت تحصیلی وختی میدنت ک بری دانشگاه...این 1 سال یا 6 ماه فرچه معرفیته
      خدانگهدار

5. Top | #215
      UDK
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با چیزی که الان هس 6 ماه از اول مرداد فرصت معرفی داری ولی ممکنه همتونو فارغ شهریور حساب کنن...
      اگه میخوای مطمئن بشی و مالیم مشکل نداری ی دانشگاه بنویس و بعد ی ترم انصراف بده...البته اگه آخرا ترم اول انصراف بدی بهتره چون زیاد بشه هزینه زیادی ازت میگرن....
      پس بلاخره تریپ 6 ماه نصیب ما شد!
      خوب مجبورم برم دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی.علمی کاربردی هم میشه؟
      ولی شما که میگی انصراف بده که تا انصراف بدم باید برم سربازی که.!چه کاریه که انصراف بدم.؟!!من تا اول دی فرصت دارم.یعنی مهر آبان آذر رو خودم دارم.میمونه 6 ماه دیگه. انصراف بدم که نمیشه!اونوقت غیبت میخورم که!
      من میگم مهر برم دانشگاه آزاد و ترم اولو بخونم یا دی برم دانشگاه آزاد!!بعد یک ترم میخونم،یک ترم مرخصی میگیرم.ترم تابستون هم نمیگیرم!شد 2 ترم فینیش!اصلا میشه؟
      ممنون

6. Top | #216
      همکار سابق انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط UDK نمایش پست ها
      پس بلاخره تریپ 6 ماه نصیب ما شد!
      خوب مجبورم برم دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی.علمی کاربردی هم میشه؟
      ولی شما که میگی انصراف بده که تا انصراف بدم باید برم سربازی که.!چه کاریه که انصراف بدم.؟!!من تا اول دی فرصت دارم.یعنی مهر آبان آذر رو خودم دارم.میمونه 6 ماه دیگه. انصراف بدم که نمیشه!اونوقت غیبت میخورم که!
      من میگم مهر برم دانشگاه آزاد و ترم اولو بخونم یا دی برم دانشگاه آزاد!!بعد یک ترم میخونم،یک ترم مرخصی میگیرم.ترم تابستون هم نمیگیرم!شد 2 ترم فینیش!اصلا میشه؟
      ممنون
      ن خو تو ی ترم برو و انصراف بده یساله میشی دیگه...از تاریخ انصرافت 1 سال فرصت ثبت نام پیدا میکنی تو دانشگاه
      دوستم مث تو بود تو بهمن انصراف داد و الانم خیلی شیک برا خودش میتابه تا نتیجه کنکور بیاد...یهو دیدی زد و برا شما همتونو شهریور حساب کردن و راحت شدین...خوب تحقیق کن و کارتو بکن
      خدانگهدار

7. Top | #217
      UDK
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ن خو تو ی ترم برو و انصراف بده یساله میشی دیگه...از تاریخ انصرافت 1 سال فرصت ثبت نام پیدا میکنی تو دانشگاه
      دوستم مث تو بود تو بهمن انصراف داد و الانم خیلی شیک برا خودش میتابه تا نتیجه کنکور بیاد...یهو دیدی زد و برا شما همتونو شهریور حساب کردن و راحت شدین...خوب تحقیق کن و کارتو بکن
      مطمئنی؟
      من باید تا اول دی خودمو معرفی کنم.وقتی یک ترم برم یعنی مهر آبان آذر،اگر انصراف بدم که میشه اوایل دی که باید برم خودمو معرفی کنم که!
      چی چیو 1 سال دیگه؟!
      من خرداد فارغ شدم،و چون تولدم بعدشه یعنی مرداد فقط 6 ماه فرصت معرفی دارم.که میشه اول دی.برم دانشگاه الان و انصراف بدم دوباره این 6 ماه تمدید میشه؟!!!
      اینطوری که تا اخر عمرم یک ترم میرم که 6 ماه معاف شم :d

راهی که میتونم بکنم دقیق چیه؟

ممنون

8. Top | #218
      همکار سابق انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط UDK نمایش پست ها
      مطمئنی؟
      من باید تا اول دی خودمو معرفی کنم.وقتی یک ترم برم یعنی مهر آبان آذر،اگر انصراف بدم که میشه اوایل دی که باید برم خودمو معرفی کنم که!
      چی چیو 1 سال دیگه؟!
      من خرداد فارغ شدم،و چون تولدم بعدشه یعنی مرداد فقط 6 ماه فرصت معرفی دارم.که میشه اول دی.برم دانشگاه الان و انصراف بدم دوباره این 6 ماه تمدید میشه؟!!!
      اینطوری که تا اخر عمرم یک ترم میرم که 6 ماه معاف شم :d

راهی که میتونم بکنم دقیق چیه؟

ممنون
      آره دیگه وختی بری دانشگاه و انصراف بدی مهلت ی ساله میگیری...ی گروهبانه تو نظام وظیفه اینو بهم گفته بود یدونه دوستامم اینکارو کرد و کاراش درست شد و راحتم شد....
      بذار تو زمان ثبت نام دانشگاه یسر از نظام وظیفه بپرس دوباره...یهو قانونشون تغییر کرد...خدا را چ دیدی
      خدانگهدار

9. Top | #219

نمایش مشخصات
      سلام یه سوال من یکی دو تا درسمو غیبت کردم که مشمول نشم حالا اگه بخوام یه سال بمونم الان باید شهریور امتحان بدم یا دی ؟

10. Top | #220
      کاربر فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Erfan نمایش پست ها
      سلام یه سوال من یکی دو تا درسمو غیبت کردم که مشمول نشم حالا اگه بخوام یه سال بمونم الان باید شهریور امتحان بدم یا دی ؟
      شما کار اشتباهی کردی
      چون هر شخص بعد از فارغ التحصیل شدن در دوره ای (فرقی نمیکند چه مدرکی ) تا 1 سال فرصت دارد در کنکور بعدی شرکت کند
      در ضمن الان همه ی فارغ التحصیلان پیش دانشگاهی رو فارغ التحصیل شهریور حساب میکنن

11. Top | #221
      همکار سابق انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط design46 نمایش پست ها
      شما کار اشتباهی کردی
      چون هر شخص بعد از فارغ التحصیل شدن در دوره ای (فرقی نمیکند چه مدرکی ) تا 1 سال فرصت دارد در کنکور بعدی شرکت کند
      در ضمن الان همه ی فارغ التحصیلان پیش دانشگاهی رو فارغ التحصیل شهریور حساب میکنن
      تا وقتی خود نظام وظیفه نگفته اعتماد نکنین...من دیروز برا کارا اعزامم پلیس +10 بودم گفت هنوز بهمون اعلام نکردن این قانونو
      پارسال مارو فارغ التحصیل 31/3 حساب کردن و الان 19 شهریور اعزاممه....
      ایشاا... امسال اعلام کنن که همه 31/6 فارغ شدن اصن
      خدانگهدار

12. Top | #222
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها من متولد خرداد74 هستم میخوام بدونم سال بعد دوباره میتونم کنکور بدم با تشکر

13. Top | #223
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ی سوال داشتم...من متولد نیمه دوم 73 هستم...الان سال دیگه میتونم دوباره بشینم یا باید برم سربازی؟؟
      ممنون میشم زودتر ج بدین

14. Top | #224
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط chrchr نمایش پست ها
      سلام بچه ها من متولد خرداد74 هستم میخوام بدونم سال بعد دوباره میتونم کنکور بدم با تشکر
      منم مثل ایشون خرداد 74 هستم

میتونم دوباره کنکور بدم یا نه لطفا جواب بدید

15. Top | #225
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      پستای قبلی رو حتما بخونید زیاد بحث شده

مدیر بخش نظام وظیفه نیستش متاسفانه !!

صفحه 15 از 78 نخستنخست ... 514151625 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، azad، قلمچی، قبول، كنكور، من، مهم، مکانیک، ماندن، ماه، متولد، مشورت، مشکل، مشکلی، مشاوره، مشاوران، مطالعه، معافیت تحصیلی، معدل، معرفی، چه، نیرو، نتيجه، ندارم، نرم افزار، نظام وظیفه، نظر، هستم، یک ماه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور سراسری، کنکور سراسری 93، کنکور92، کنکور93، کنکورو، کنکوری، کنکور۹۳، که، کارشناسی، کارشناسی ارشد، گزینه دو، پلی، پزشکی، پشت، پشت کنکوری، آیا، امتحان، امسال، انتخاب رشته، انتخاب رشته کنکور، انتخاب رشته کنکور سراسری، انصراف، ادبیات، ادغام، از، بهمن، باید، بر، برای، تمرکز، تا، تجربی، جالب، حقوق، خلاصه، خیلی مهم، خدمت، خداحافظ، دوره، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، درس، دعا، رو، ریاضی، راهنمایی، رایگان، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، سال، ساحل، سراسری، سردرگمی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن