من ۹۲پیش روتموم کردم وکنکور۹۲ روامتحان دادم ومیخوام بدونم که میتونم کنکور۹۳ روامتحان بدم بدون اینکه برم سربازی
من ۹۲پیش روتموم کردم وکنکور۹۲ روامتحان دادم ومیخوام بدونم که میتونم کنکور۹۳ روامتحان بدم بدون اینکه برم سربازی
سلام
من متولد بهمن ۷۳ هستم وامسال پیش روتموم کردم
کنکور۹۲روشرکت کردم اما
من میخوام یه سال پشت کنکوری بشم برای کنکور۹۳
میخوام بدونم آیا من باید برم سربازی یانه
توروخداباقاطعیت جواب بدهید
باااااااااتشکررررررر
چرااااااااااااااااهیچ کی جواابم رونمیده واقعا میگم اکه کسی جواب بده چیزی ازش کم نمیشه ااااااااااااااااااااااااا ااااه
این یه جورایی عجیبه آخه.
مثلا اگه یکی تیر 74 متولد شده باشه و خرداد 92 هم پیش رو تموم کرده باشه، فقط 6 ماه وقت داره؟ بعد من که خرداد 74 به دنیا اومدم و هم زمان با اون فارغ التحصیل شدم، 1 سال؟!
یعنی من که بزرگ ترم میتونم سربازی رو یه جوری راست و ریست کنم اون بیچاره باید یه خاکی پیدا کنه به سرش بریزه؟!
نشد که! عجیب شد!
آخه شما میگین اگه بعد از فارغ التحصیلی 18 ساله بشی 6 ماه وقت داری، قبلش میشه 1 سال!
خدانگهدار
ویرایش توسط davood : 12 تیر 1392 در ساعت 20:21 دلیل: اشتباه شد...
خدانگهدار
خدانگهدار
سلام دوستان منم مثل شما مشکل سربازی داشتم.
من دفترچه رو فک کنم یه هفته قبل کنکور پست کردم و تاریخ اعزام به سربازیم 19 مرداد شد.
خلاصه همین 2 هفته پیش برای تمدید اقدام کردم که قبول کردن و تاریخ اعزام جدیدم افتاد 19 مهر.
فقط اگه می خواید تمدید کنید علت تمدید رو مشکلات مالی خانواده بزنید هر کی این گزینه رو زده تمدید شده.
فقط یه سوال من اگه دانشگاه شبانه در بیام که ورودی بهمن بشم معافیت تحصیلی ما ازکی اعمال میشه؟ از مهر میشه یا بهمن؟
سلام منم تمدید کردم و موافقت شد اما برگه سبزم همون تاریخه.اون کسی که تو پلیس +10 بود گفت یه هفته دیگه بیا.کسی اینجا هس که واسش همچین موردی اتفاق افتاده باشه؟
http://upload7.ir/images/66405655417507867291.jpg ....... ................... ............. ................آے פֿـانم .....פ בפֿـتر פֿـانمـے ڪﮧ تــمام آرزפٺ غربی شـבنـﮧ!بـבפלּ چـیـزے ڪـﮧ براے شما آرزפسـت براے زنـﮫـاے غربے خاطره شـבه .... !!!اפنها בارלּ بـﮧچیزے مــے رسـלּ کــﮧ تــפ از בاشـتنش פֿــجـالــت مے کـشــے !حجاب... هیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــســـ ــــــجای اینکه ربطش بدی به آزادی یکم فک کن!
ویرایش توسط davood : 28 تیر 1392 در ساعت 00:08 دلیل: اشتباه شد
چقد بزرگ شدین شماها !!! خخخ ! دم همه بچه های انجمن کنکور گرم
ویرایش توسط Mahdi : 25 تیر 1392 در ساعت 17:05
با سلام.
دوستان بنده متولد مرداد 74 هستم و الان کنکور 92 رو دادم و چیزی که میخوام نشد.با این که خیلی اماده بودم ولی سخت که بود خراب شد.!
الان تو فکر 93 هستم.ولی اصلا میتونم بخونم؟مشمول میشم چند روز دیگه اخه!
جریان چیه؟
پس چطور میگن افراد میتونن 1 سال دیگه بخونن؟(به جز دخترا)
دوستانی که میخوان بمونن واسه 93 مشمولیتون به چه شکله؟
شنیدم میگن هر کسی تولدش بعد از فارغ التحصیلی تا 6 ماه فرصت داره دفترچه بگیره و هرکسی قبل از فارغ التحصیلی تا 1 سال؟!جریان چیه؟یعنی من تا اول دی؟
یعنی باید برم آزاد که معاف بشم و در همون حال واسه 93 بخونم؟
ممنون میشم وضعیت بنده رو بگید.بدجوری موندم تو برزخ!اخه میخوام بدونم چطور تعیین رشته کنم!(یعنی بدونم وضعیتم چطوره)
ویرایش توسط UDK : 27 تیر 1392 در ساعت 14:13
خدانگهدار
خدانگهدار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)